GAZİANTEPTE KADIN DOĞUM DOKTORU VE HASTAHANE ÖNERİSİ

KendiHalindeBiris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
3
2
1
25
Merhabalar. Ben henüz yeni hamile olduğumu öğrendim. İlk gebeliğim olduğu için biraz stresliyim açıkçası🤦🏽‍♀️ Gazintepte ilgili, sakin, alanında profesyonel önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve hastahane var mıdır? Acilll yardım ☺️

Merhabalar. Ben henüz yeni hamile olduğumu öğrendim. İlk gebeliğim olduğu için biraz stresliyim açıkçası🤦🏽‍♀️ Gazintepte ilgili, sakin, alanında profesyonel önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve hastahane var mıdır? Acilll yardım ☺️
Ay ayy Sanko hastanesi Ali İrfan Güzel hoca kesinlikle mükemmel 🥰 devlet doktorlarını bilmiyorum :)

Merhaba Emine Suat kendi kliniği var muayneside 2600 olmalı hem benim hemde 2 teyzemin ve annemin doktoru kesinlikle çok iyi bı doktor bakın derim yani ilgisi anlayışı mükemmel

Sanko hastahanesi muayene ücretleri hakkında bilginiz var mııı❤️

Bende 6 haftalik hamile oldugumu öğrendim doktor arayisi icindeyim hem doktor hem hastane içime sinsin istiyorum

Bende 6 haftalik hamile oldugumu öğrendim doktor arayisi icindeyim hem doktor hem hastane içime sinsin istiyorum
Ben de aynı durumdayım. Defa hastanesindeki M. Hocaya gittik ama beğenmedim kendisini. Çok soğuk ve mesleğe doymuş bence. Kapısında 2 saat sıra bekleyip üç cümle duymak için ağzının içine baktırtıyor.

İlgili ve sabırlı bir doktora ihtiyacım var

Bossan hastanesinde Esin Bilik var. Çok tatlı dilli çok iyi bir doktor. Anlayışlı, işinde de iyi. Ben hamileyken yaşam hastanesindeydi, yenidoğan yoğun bakımı daha iyi diye liv'de doğum yaptım. O zaman bu hastanede olsa kesin Esin hanıma gitmeye devam ederdim.

Back
X