istanbul bağcılar esenler medipol hastanesi kadın doğum hk bilgisi olanlar lütfen yardımmm

smnmrn

evli, mutluuuuuu :):)
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5.120
362
363
saya saya şafak kalmadı diye düşünürken, en güzeli geldi çattı henüz yeni olduğundan hastahane araştırıyorum yardımınızla inşallah :) medipol hastanesinin muayene ücreti doktorları hizmeti doğum ücreti bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin..

saya saya şafak kalmadı diye düşünürken, en güzeli geldi çattı henüz yeni olduğundan hastahane araştırıyorum yardımınızla inşallah :) medipol hastanesinin muayene ücreti doktorları hizmeti doğum ücreti bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin..
cnm ayfer özbeke gidiyorum ilgili bir doktor ssk ya 20 tl muayene ücreti ama doğumla ilgili bilgim yok malesef:)elif hanım var onuda tavsiye eden çok bu arada testler biraz tuzlu galiba:)Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize:)

cnm ayfer özbeke gidiyorum ilgili bir doktor ssk ya 20 tl muayene ücreti ama doğumla ilgili bilgim yok malesef:)elif hanım var onuda tavsiye eden çok bu arada testler biraz tuzlu galiba:)Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize:)

inşallah canım benim çok teşekkür ederim ilgine :) testleri devlette yaptırırız olmaz mı :) :)

başka önerin veya tavsiyen varmı canım 7 haftalık hamileyim daha çok yeni hiç birşey bilmiyorum sen kaç haftalık :)
cnm benim Allah söyletsin dicem ama daha henüz bişey yok adettimede 2 hafta var çocuk istiyoruz ama olmuyo hayırlısı olsun tabiki............kadın doğumcu olarak bağcılarda ayfer hanıma gidiyorum inşallah sonuç alırım ....sende kendini yorma ağır işleri asla yapma şu 3 ayı doldurana dek bol bol uzan yat dinlen........

cnm benim Allah söyletsin dicem ama daha henüz bişey yok adettimede 2 hafta var çocuk istiyoruz ama olmuyo hayırlısı olsun tabiki............kadın doğumcu olarak bağcılarda ayfer hanıma gidiyorum inşallah sonuç alırım ....sende kendini yorma ağır işleri asla yapma şu 3 ayı doldurana dek bol bol uzan yat dinlen........

inşallah Allah söyletmiştir sizde tez zamanda hayırlı haberi alırsınız canım :) :) çok güzel bir duygu henüz hiç birşey anlamadım ama kendini zihin olarak boşalt sıkma strese sokma kendini sende :*

inşallah Allah söyletmiştir sizde tez zamanda hayırlı haberi alırsınız canım :) :) çok güzel bir duygu henüz hiç birşey anlamadım ama kendini zihin olarak boşalt sıkma strese sokma kendini sende :*
teşekkürler cnm iyi dileklerin için zihnimi bu ay biraz daha boşalttım sıfırlamama az kaldı:)))inşallah sonuç alırız:)

Ben medipolde Elif çiler Hanım'a gidiyorum, gayet memnunum...muayene ücreti de 20 tl ve ben de tavsiye üzerine gitmiştim...bir de orada nagehan hanım var, o da çok iyi bir doktor...

Medipolde betul yorgunlara gidiyordum begenmedim degistirdim.35tl ydi muayene ssk ya.ilk aylarda istedigi tahliller baya pahaliydi.ama tahlili disarda yaptiginda kabul ediyolar

canım bende medipolmegaya gidiyorum selcen bahadır hanıma müthiş bir doktor 3 kez gittim şu ana kadar çarşamba kontrole gideceğiz tekrardan çok ilgili seni çok iyi bilgilendiriyor birşey sorarsan en ince ayrıntısına kadar cvplıyor 10.haftadayız şuan çok memnunum yani hastane zaten 10 numara

Bende medipole gitmek istiyorum anladıgım kadarıyla medipol kadın dogumda memnun kalınmayan doktor yok.hastaneyi zaten tartısmaya gerek yok ama yinede giden arkadaslar genel bilgi verirse süper olurrr

Bende medipole gitmek istiyorum anladıgım kadarıyla medipol kadın dogumda memnun kalınmayan doktor yok.hastaneyi zaten tartısmaya gerek yok ama yinede giden arkadaslar genel bilgi verirse süper olurrr

canım ben gidiyorum 19.haftam en başından beri oraya gidiyorum çokta memnunum hiç bir aksilik bir şey olmadı hastane zaten otel havasında temiz ve ferah hastane ilaç kokmuyor yani insan rahatla gidiyor hijyenik yani

başka önerin veya tavsiyen varmı canım 7 haftalık hamileyim daha çok yeni hiç birşey bilmiyorum sen kaç haftalık :)
esenler medipole mi dogum yaptiniz.acaba ?

teşekkürler cnm iyi dileklerin için zihnimi bu ay biraz daha boşalttım sıfırlamama az kaldı:)))inşallah sonuç alırız:)
hayorli olsun bebisin hangi hastaneye devam ediyorsunuz acaba ?

esenler medipole mi dogum yaptiniz.acaba ?

hayorli olsun bebisin hangi hastaneye devam ediyorsunuz acaba ?

GEBELİĞİM BOŞ GEBELİK OLDUĞUNDAN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM AMA MEDİPOLE MUAYENEYE GİTMİŞTİM DOKTORU SEVMEMİŞTİM AVCILAR MEDICANA SEÇİL ÖZTÜRK E GİTMİŞTİM SONRASINDA ŞİMDİ YİNE HAMİLEYİM 5 HAFTALIK YARIN İLK MUAYENEYE GİDİCEM BAKALIM BU SEFER BİR SORUN YOKTUR İNŞALLAH

Back
X