istanbul bağcılar esenler medipol hastanesi kadın doğum hk bilgisi olanlar lütfen yardımmm

GEBELİĞİM BOŞ GEBELİK OLDUĞUNDAN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM AMA MEDİPOLE MUAYENEYE GİTMİŞTİM DOKTORU SEVMEMİŞTİM AVCILAR MEDICANA SEÇİL ÖZTÜRK E GİTMİŞTİM SONRASINDA ŞİMDİ YİNE HAMİLEYİM 5 HAFTALIK YARIN İLK MUAYENEYE GİDİCEM BAKALIM BU SEFER BİR SORUN YOKTUR İNŞALLAH
hayorli olsun tekrardan.uzuldum okuyunca hatirlatmak istemezdim ben carsamba gunu esenler.medipole gidecegim detayli ultroson icin 4d olarak 135tl mis ve hastaneyi cok ovuyorlar uzak falan dinlemeyecegim sanirim ev avcilar cunku

esenler medipole mi dogum yaptiniz.acaba ?

hayorli olsun bebisin hangi hastaneye devam ediyorsunuz acaba ?
sağol cnm İNŞALLAH tüm isteyenlere de RABBİM kısa zamanda tattırır bu duyguyu ben medipolde ayfer hanıma gidiyordum ama problem eşimde çıkınca bıraktım hamile kalınca da elif hanım var medipolde ona gitmeye başladım kesinlikle tavsiye ederim .........

sağol cnm İNŞALLAH tüm isteyenlere de RABBİM kısa zamanda tattırır bu duyguyu ben medipolde ayfer hanıma gidiyordum ama problem eşimde çıkınca bıraktım hamile kalınca da elif hanım var medipolde ona gitmeye başladım kesinlikle tavsiye ederim .........
Ben yarin detauli ultroson icin ilk defa gidecegim medipole ama hazal hanim sanirim randevum olmazsa elif hanimida bulurum ?:)

Hazal hanimi co kbegendim hastaneyide begendim orda dogum yaomayi dusunuyorum bir aksilik olmazsa

kızlar 2015 muayene ve doktor ücreti nedir acaba bilgi verir misiniz

merhaba.bende bu hastaneye gitmek istiyorum ve normal doğum olcak benim Allah izin verirse.3.doğum.normal doğum yapan varsa ve kime gittiklerini ve yorumları yazarlarsa sevinirim...şimdiden teşekkürler...

Merhaba kıZlar ben orda doğum yaptım doğum yaptığım da ağustos 1 di ve en son muayeneler ucretsizdi normal doğum 350 tl idi sezaryen 830 du , ama su an muayeneler 25 tl normal 550 sezaryen 1000 tl olmuş

Merhaba kıZlar ben orda doğum yaptım doğum yaptığım da ağustos 1 di ve en son muayeneler ucretsizdi normal doğum 350 tl idi sezaryen 830 du , ama su an muayeneler 25 tl normal 550 sezaryen 1000 tl olmuş
Oeki bagcılar için mi esenler için mi bu fiyat

Öncelikle gözünüzaydın güle güle büyütün bebeğinizi, güzel günlerde inşallah...

Bu hastane (medipol esenler) hakkında biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz lütfen, gitmeyi planladığım hastaneler arasında..
Önereceğiniz dr adı, hastanenin temizliği, hizmeti vs. Doğum ücretlerine neler dahil, yatış, testler vs.

Merhabalar , bende neredeyse 11. haftama geldim. Esenler Medipole gidiyorum. Çok memnunum. Doktorum Şehruz Soysal.
Fiyat hizmet karşılaştırmasına göre bence çok iyi bir hastane. Bütün kadın doğum doktorlarından herkes çok memnun. Ayrıca tesettüre dikkat eden biri iseniz doğumhanede özel steril tesettür örtüsü bulunduruyorlar, ve kesinlikle beyler doğum katına alınmıyor. Hastane diğer bölümleri dışında doğuma ayrı bir özen gösteriyor. Bundan yaklaşık bir yıl önce çok çok daha iyi idi, fakat biraz hizmetin azaltılmasının sebebi hastane imkanlarını hora kullanan toplum oldu. Normalde hastane kapı süsleri, çok güzel sürahide lohusa şerbeti, oda süslemesi yapıyordu. Fakat bazı insanlar sürahileri çalmaya, odaların duvarlarına zarar verecek şeyler kullanmaya başladı. Buda hastanenin yeni tedbirler almasına sebep olmuş. Bunun dışında herşeyden herkes çok memnun...

Back
X