Merhabalar, Liv hospitale gidiyorum fakat doktoruma güvenmiyorum, İstanbul Başakşehir Esenyurt küçük çekmece büyük çekmece Beylikdüzü etrafında gebelik takibi için doktor önerisi olan var mı? Destekleriniz icin şimdiden teşekkürler
Merhabalar, Liv hospitale gidiyorum fakat doktoruma güvenmiyorum, İstanbul Başakşehir Esenyurt küçük çekmece büyük çekmece Beylikdüzü etrafında gebelik takibi için doktor önerisi olan var mı? Destekleriniz icin şimdiden teşekkürler
Avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum ben dr Özcan Karademir. Deneyimli bir çok hastası olan bir doktor. Sizin hastaneye göre fiyatları da aşırı uygun.
Liv yakın diye tercih etmek istedim, fakat fiyatlari absürt gerçekten. Yenidoğan skandalları korkutuyor. Önceden sadece hekim bakıyorduk şimdi hastane de önem kazandı maalesef sizin hekiminizi yazdım kenara araştıracağım. Bakalım belki biraz daha öneri gelir :)