istanbul başkent üniversitesi hastanesinde doğum yapanlar ve epidüral normal doğum.

Evet dün aldım fiyat bende Allah nasip ederse Mayıs da doğum yapıcam Dr Berk Bey
Hayirla alin kucaginiza ben de kismetse eylül ...sikayet bolumunu okudugumda 7 ay boyunca baska fiyat verip kadina 7.ayinda 2 kati fiyat vermmisler o yuzden merak ettim valla bunu bile soracagim gityigimde ;))

bugün ben de arayıp doğum fiyatı almayı düşünüyorum öğrenince yazayım buraya da. medipol koşuyolu ile görüştüm fiyat biraz fazla geldi bana ilgilenen olursa diye yazıyorum.

normal 2250
sezeryan 3150
epidural +850
isteğe bağlı sezeryan 3700

MEDİPOL VE CENTRAL HOSPİTAL DAHA PAHALI BAŞKENTE GÖRE EN ÖNEMLİSİ DOĞUM YAPICAĞINIZ HASTANEDE ALLAH KORUN AMA YENİ DOĞAN YOĞUM BAKIM ÜNİTESİ VAR MI ONUDA SORUN
BAŞKENTTE VAR

normal 1710
sezeryan /zorunlu sezeryan 1550
epidural farketmez
2gece 2kişi yatış
200/400 lira aşı bakım masrafı oluyormuş.

normal doğumun daha pahalı oluşuna anlam veremedim ben mi yanlış anladım acaba bir arkadaş 1170 demiş çünkü :/

normal 1710
sezeryan /zorunlu sezeryan 1550
epidural farketmez
2gece 2kişi yatış
200/400 lira aşı bakım masrafı oluyormuş.

normal doğumun daha pahalı oluşuna anlam veremedim ben mi yanlış anladım acaba bir arkadaş 1170 demiş çünkü :/
Tesekkurler...epidural fiyati fark etmiyor mu yani ? Bunlar 2 gece fiyati mi ?

epidural fark etmiyormuş fiyatta değişiklik olmuyor dedi. sezeryan için konuştuk genel olarak evet 2gece yatış fiyatı zaten normal olunca 1gece yatırıyorlar

Ben gittigimde mart başinda iyice soracagim cunku birkac sikayet duydum boyle basta fiyat verip doguma 1 ay kala nerdeyse 2 kati fiyat demisler iyice teyit ettirmeli hatta yazili belge de veriyorlar...ama yine de pek cok ozele gore fiyati uygun...hastane cok iyi cunku dedemin cok zorlu iki ameliyatini basariyla yapmislardi hemsire hizmeti de guzeldi

Ben gittigimde mart başinda iyice soracagim cunku birkac sikayet duydum boyle basta fiyat verip doguma 1 ay kala nerdeyse 2 kati fiyat demisler iyice teyit ettirmeli hatta yazili belge de veriyorlar...ama yine de pek cok ozele gore fiyati uygun...hastane cok iyi cunku dedemin cok zorlu iki ameliyatini basariyla yapmislardi hemsire hizmeti de guzeldi

merhabalar gidebildiniz mi hastaneye yeni bir bilgi var mı bilmemiz gereken :)

Merhabalar, bende baskent hastanesinde Guldeniz hn.a gidiyorum kismetse dogumum temmuz ayinda gecen hafta fiyatlari aldim.
Ilk normal dogum 1710 (1 gece yatis)
Ikinci ve sonraki normal dogum 1424 (1 gece yatis)
Sezeryan zorunlu 1550 (2 gece yatis)
Sezeryan istegebagli 2050 (2 gece yatis)
Ilk dogum sezeryan sonraki dogum normal 3424 (1 gece yatis)
Bebek icin 300-600 arasi ucret cikiyormus
Yatis suresi uzarsa 280 tl yatak ucreti+tedavi masrafi cikiyormus.
Suit oda farki 155 tl
Bu fiyatlar SGK kapsamindaki hastalar icin.

Back
X