Merhaba, bende yaptirmayi düşünüyorum.Merhaba bu 17 günlük kapanma sürecinde ayarlayabilirsem bişektomi yaptırmak istiyorum. İstanbuldayım, başka şehre gitmeyi planlamıyorum. Biraz araştırma sonucu. İstanbul'da Aydın Mamak ve Ekrem Keskin arasında kaldım. Bişektomi yapan başka doktorlara da denk geldim ama internette hiç yorum göremedim. Bahsettiğim bu. iki doktor arasından hangisini önerirsiniz? Ya da başka dr öneriniz var mı? Ayrıca oluşabilecek bütün olumsuz etkilerin farkındayım lütfen boşu boşuna bunları yazarak kendi vaktinizi harcamayın. Hepinize şimdiden teşekkürler ve öpüyorum :)
Ali rıza öreoğlu ile ilgili kötü bir iki yorum görmüştüm diye hatırlıyorum ama siz yine de bir kontrol edin. Açıkçası aydın bey de bana çok ucuz geldi, para konusunda sıkıntım yok pahalı olsa da yaptırırım. Cem Payaslı 15bin tlmiş ancak instagramda burun için botched hesabını gördüm pek güvenemedim. Aydın bey bişektomiyi sık sık yapıyor gibi ve aslında çok zor bi işlemde değil umarım sorunsuz geçer :)Merhaba, bende yaptirmayi düşünüyorum.
Bende Aydın Mamak ve Ali Riza Oreroglu arasinda kaldim
Gergin olmaniz normal, ameliyat stresi ama ne kadar şanslisiniz darisi benim başima insallah :)Yarın aydın mamaka yaptırıcam sanırım biraz hızlı bir karar oldu gerginim :)
Tesekkurler kötü yorumu olanlara pek güvenmiyorum, son kararım Aydın MamakAli rıza öreoğlu ile ilgili kötü bir iki yorum görmüştüm diye hatırlıyorum ama siz yine de bir kontrol edin. Açıkçası aydın bey de bana çok ucuz geldi, para konusunda sıkıntım yok pahalı olsa da yaptırırım. Cem Payaslı 15bin tlmiş ancak instagramda burun için botched hesabını gördüm pek güvenemedim. Aydın bey bişektomiyi sık sık yapıyor gibi ve aslında çok zor bi işlemde değil umarım sorunsuz geçer :)
Bikaç gün biraz sıkıntılı geçiyormuş sonra rahatlarsiniz.Yarın aydın mamaka yaptırıcam sanırım biraz hızlı bir karar oldu gerginim :)
Bu ameliyat hakkinda bazi sorularim var, mesela Ali öreroglu her iki yanaktanda 70% şer oranda yağ alıyorum diyor, gerikalanini birakiyorum yoksa ilerde yanakda çökme olur diyor ama bi yanakta diğerinden daha fazla yağ varsada ona göre alıyorum diyor yanlış anlamadiysam.
Peki Aydin Mamak'a sordunuzmu bu konu hakkinda, o ne kadarini alıyor?
Biraz birakiyormu, birakmiyormu?
Ameliyat tarihi için arayacagim zaman mutlaka soracagim önemli sorular, bende yag oldugunu dusunmuyorum benden hepsini alir demissiniz ama bu iyi degil hepsinin alinmasi bilmiyorum.Açıkçası sekreteri mesajda sorunuz varsa sorun dedi ama ben bir şey sormadım o yüzden net cevap veremeyeceğim ama isterseniz siz de whatsapptan vs sorun bi. Benden fotoğraf istediler attım ve yüzümün çok ideal olduğunu söyledi. Yüzümde çok fazla yağ olduğunu düşünmüyorum o yüzden belki benden tümünü alır. Yarın tekrar haber veririm. Ancak bence isteğe göre yapıyordur
Anatomik olarak yüzün şekli ve yağ kitlesinin konumlanması da etkiliyor sonucu herkes aynı değil sonuçta ama tabi alınan yağ miktarı da etkiler diye düşünüyorum.
Buradaki balıklardan birinde bir hanımefendi kendi fotoğraflarını paylaşmıştı aydın mamakla işleminin
Bu arada bu işlem henüz dünya çapında yeni olduğu için çok uzun vadeli sonuçlarını henüz hiç kimse bilmiyor ancak benim kendimce güvencem Bella hadid, kardashianlar ve diğer bir çok ünlünün bu. işlemi yaptırmış olması. Uzun vadede çökme vs olucaksa bile bir çözümü bulunur kesin, önemli olan anı yaşayıp şuanda güzel olmak. O kadar yaşayacağımızın bile bir garantisi yok :)
Dediğim gibi asıl önemsediğim şimdi iyi gözükmek, ileride bir problem olursa o zaman onu düşünürüm. Tabi yarın doktorla yine konuşuruz ama bence bende hepsi alınmadığı sürece görsel olarak beklediğim değişiklik olmayabilir ama tabi sizin olacak gibiyse bir miktar kalması daha sağlıklıAmeliyat tarihi için arayacagim zaman mutlaka soracagim önemli sorular, bende yag oldugunu dusunmuyorum benden hepsini alir demissiniz ama bu iyi degil hepsinin alinmasi bilmiyorum.
Ben yüzümde çok fazla yağ oldugunu biliyorum balon gibi yanaklarim var :)
Ama anlamadigim diger konu bazilarinin yüzü gerçekten üçgen şeklinde oluyor bazilarininda yüzü zayıflamis ama şekil aynı.
Nedenini soracagim.
Ben üçgen şeklinde olsun istiyorum
Ameliyat tarihi için arayacagim zaman mutlaka soracagim önemli sorular, bende yag oldugunu dusunmuyorum benden hepsini alir demissiniz ama bu iyi degil hepsinin alinmasi bilmiyorum.
Ben yüzümde çok fazla yağ oldugunu biliyorum balon gibi yanaklarim var :)
Ama anlamadigim diger konu bazilarinin yüzü gerçekten üçgen şeklinde oluyor bazilarininda yüzü zayıflamis ama şekil aynı.
Nedenini soracagim.
Ben üçgen şeklinde olsun istiyorum
Geçmiş olsun, ne güzel kurtuldunuz darısı başıma insallahSalı günü Aydın Mamakta bişektomi yaptırmıştım, ameliyat gününü saymazsak bugün 5.günüm.
Öncelikle Aydın beyin asistanı aşırı tatlı ve pozitif kendisini çok sevdim :) dr bey de ne kadar yağ alınmasını istediğinizi size sorup ona göre işlemi yapıyor, ben örnek fotoğraf gösterdim (bu arada içten görüntü alınan yağ miktarına göre oluyormuş)
Karar verdikten sonra orada kan testi ve ekg yapıyorlar ve 30-40dk içinde sonuçlar gelince sizi ameliyathaneye alıyorlar. YouTube'da vs izlediğim yabancı/türkçe videolarda gördüğüm kadarıyla işlem muayenehane ortamında yapılıyor diye düşünüyordum ama öyle olmadı bence daha iyiydi bu şekilde olması. Oldukça kısa sürdü benim, iki yanağım eşit değildi ona göre bi taraftan biraz daha fazla çıkarttı.
Operasyon günü yüzüm dikkat çekmeyecek şekilde çok hafif şişti. 2-3-4. günler oldukça şişti ancak bugün 5. günün sabahında hala şiş olmasına rağmen artık normal göründüğüm bir hale geldi suratım sonunda :)
Aslında sağdan daha çok yağ çıkarıldı ama sol tarafım daha şiş ve sert. İnternette gördüğüm kadarıyla hep bir taraf öyle oluyor sanırım :). Şimdilik bir sorun yaşamadım hala çok sert şeyler yemiyorum. Sorusu olan yazabilir çok sık girmiyorum ama görürsem mutlaka cevaplarım
Geçmiş olsun, ne güzel kurtuldunuz darısı başıma insallah
Ben ne kadar yağ alınması gerektiğini bilmiyorum ama, yüzümün üçgen şeklinde olmasını istiyorum dersem yeterli olurmu acaba?
Bütün yağ alınırsa yanaklar ilerde çöker diye okumuştum, bu konuyu sordunuzmu acaba?
Sizden yanaklarınızdaki bütün yağlarımı aldılar yoksa biraz kalsınmı dediniz?
Merhaba. Ben de 5 gün önce Ekrem Keskin’e yaptırdım. Doktorum insana güven, sempatik biri; kendisinden memnun kaldım. Aslında yaşım böyle bir işlem için fazla 40 yaşındayım. Yüzümde sarkma başlamıştı artık ve işlemden sonra yüzümün aşağı doğru sarkmasından çok korkuyordum. Şu anda yüzümün alt tarafı şiş fakat bu ödem mi yoksa korktuğum başıma mı geldi bilemiyorum. Şu anda 60 yaşında bulldog yanaklı biri gibiyim. Umarım ödemdir. Operasyondan hemen sonraki sonuç çok iyiydi, inşallah o hale dönerim. Sizde de şişlik aşağı doğru indi mi?Salı günü Aydın Mamakta bişektomi yaptırmıştım, ameliyat gününü saymazsak bugün 5.günüm.
Öncelikle Aydın beyin asistanı aşırı tatlı ve pozitif kendisini çok sevdim :) dr bey de ne kadar yağ alınmasını istediğinizi size sorup ona göre işlemi yapıyor, ben örnek fotoğraf gösterdim (bu arada içten görüntü alınan yağ miktarına göre oluyormuş)
Karar verdikten sonra orada kan testi ve ekg yapıyorlar ve 30-40dk içinde sonuçlar gelince sizi ameliyathaneye alıyorlar. YouTube'da vs izlediğim yabancı/türkçe videolarda gördüğüm kadarıyla işlem muayenehane ortamında yapılıyor diye düşünüyordum ama öyle olmadı bence daha iyiydi bu şekilde olması. Oldukça kısa sürdü benim, iki yanağım eşit değildi ona göre bi taraftan biraz daha fazla çıkarttı.
Operasyon günü yüzüm dikkat çekmeyecek şekilde çok hafif şişti. 2-3-4. günler oldukça şişti ancak bugün 5. günün sabahında hala şiş olmasına rağmen artık normal göründüğüm bir hale geldi suratım sonunda :)
Aslında sağdan daha çok yağ çıkarıldı ama sol tarafım daha şiş ve sert. İnternette gördüğüm kadarıyla hep bir taraf öyle oluyor sanırım :). Şimdilik bir sorun yaşamadım hala çok sert şeyler yemiyorum. Sorusu olan yazabilir çok sık girmiyorum ama görürsem mutlaka cevaplarım
Çok geçmiş olsun. Nasılsınız şimdi? Umarım memnun kaldınız. Yanaklarınız istediğiniz gibi olmuş mu?Merhaba. Ben de 5 gün önce Ekrem Keskin’e yaptırdım. Doktorum insana güven, sempatik biri; kendisinden memnun kaldım. Aslında yaşım böyle bir işlem için fazla 40 yaşındayım. Yüzümde sarkma başlamıştı artık ve işlemden sonra yüzümün aşağı doğru sarkmasından çok korkuyordum. Şu anda yüzümün alt tarafı şiş fakat bu ödem mi yoksa korktuğum başıma mı geldi bilemiyorum. Şu anda 60 yaşında bulldog yanaklı biri gibiyim. Umarım ödemdir. Operasyondan hemen sonraki sonuç çok iyiydi, inşallah o hale dönerim. Sizde de şişlik aşağı doğru indi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?