İstanbul Bişektomi

Çok geçmiş olsun. Nasılsınız? Yanaklarınızdan memnunmusunuz?

Çok geçmiş olsun. Nasılsınız şimdi? Umarım memnun kaldınız. Yanaklarınız istediğiniz gibi olmuş mu?
Bahsettiğim şişler geçti. 15-20 gün sürdü ödemlerin geçmesi. Sağ yanağımda hafif bir çukur oluştu; bundan biraz memnun değilim. Doktorum nihai sonucun 6 ayda oluşacağını söylüyor; bakalım. Ama genel olarak sonuçtan memnunum. Daha sonra görüştüğüm başka bir doktor “keşke yaptırmasaydınız, yaptıran herkes ilerleyen yaşlarda yüzde çökme olduğundan çok pişman” dedi. Ama 60 yaşına gelince yüzüm çökse ne olur çökmese ne olur. Zaten çökecek illa.

Anladım, inşallah istediğiniz gibi olur. Peki sağ yanağınızdaki çukur zamanla geçer mi öyle mi kalacak? Doktor ne dedi size bu konuda? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden o kadar detaylı merak ediyorum. Ben de sizin gibi çukur olsun istemiyorum sadece yüzüm biraz zayıflasın istiyorum. Yüzün çökme konusunda doktora katılmıyorum çünkü her yüz çökmüyor etrafımda birkaç örnek var yüzleri değil çökmek daha da tombul oluyor yaş ilerledikçe. O yüzden üzülmeyin deyim

O çukurun dudak kenarına doğru inip çukur değil de hat halini alacağını söyledi. Ama 6 ay hatta 1 yıl sürebilir oturması dedi. Benim bir yanağımdan 4.2 diğerinden 4.4 cc yağ alındı. Bazı doktorlar alınan yağın 3 cc civarı olması gerektiğini söylüyor. Tabi ki kişiden kişiye değişir; ama bence de 3.5 ccyi geçmemeli. O zaman çukur vs oluşmaz. 4.2 cc alınan taraf gayet iyi, 4.4 alınan tarafta çukur var.

İlk foto önceki halim, ikinci foto operasyondan hemen sonrası, üçüncü foto 1 ay sonrası. Son fotoda da sağ tarafımdaki çukuru görebilirsiniz. Ama benim yaşım fazla, çizgilerim sarkmam var; genç yaşta daha iyi sonuç alınır diye düşünüyorum.

Eklentiler

• E99DB11B-E788-4EC7-90A0-B3FE5C6F8107.webp
    144,7 KB · Görüntüleme: 364
  • BA0F13B9-5892-43CC-9B3E-00C192EDB3F2.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 376
  • 13A19371-708C-4DE7-BBC2-31857F4749F9.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 302
  • BC49E317-A106-4E54-B249-7268504E7EBC.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 306

3 hafta önce yaptırdım diyip

pazar günü bu hesabınız ile yaptırmayı düşündüğünüzü yazmışsınız.

hep diyorum mutlaka psikolojik bir teste tabi tutmalılar.
Allah akıl fikir versin bu nasıl bir manyaklı ise

Merhaba o zamandan bu zamana değişiklik var mı yüzünüzde öncesi sonrası fotoğraf var mı etkisi çok mu az oldu iki seansda belirgin olması gerekmiyor mu?

selam buraya bi güncelleme olarak yazmak istedim. 2021 mayısta aydın mamaka bişektomi yaptırmıştım hala memnunum. Kendisiyle işlem öncesi ne kadar yağ almak istediğinizi konuşuyorsunuz. Açıkçası iyi ki yaptırmışım çok basit bir işlem çok mutluyum sonuçtan eski fotoğraflarıma baktıkça

Merhaba o zamandan bu zamana değişiklik var mı yüzünüzde öncesi sonrası fotoğraf var mı etkisi çok mu az oldu iki seansda belirgin olması gerekmiyor mu?
dediğim gibi agassiye boşuna para vermenizi önermiyorum zaten bişektomi yaptırdığım için artık fotoğraf atmam gereksiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…