- 28 Eylül 2017
- 108
- 19
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zeynepistanbul
Merhaha arkadaşlar çapada aşılama yapılacak bana. Benim gibi tedaviye hazırlananlar varmı? Varsa arkadaş olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. Ben daha baslamadim. Adet gunumü bekliyorum. Yaş sınırlarıni falan bilmiyorum ama çapa iyi bir hastane doktorlarıda çok güzel. Benim son aşılamam olacak hayırlısıyla. Sen ne aşamadasın?Hakkinda hayirlisi olsun canim bende zeynep kamilde 3. asilamami yaptiricam gecen hafta capaya gittim tup bebek tedavisi yaparlar belki diye yasimin 24 olmasi gerekiyormus transfer falan derken 2 3 seneyi buluyormus bende zeynep kamile devam ediyorum sen suan tedavinin kacinci gunundesin ignelere falan baslandi mi hangi igneleri kullaniyorsun bide canim
Anladim canim hayirlisi o zaman. Bende 3. yani son asilamami yaptiricam insallah guzel haberler aliriz rapor cikarttirmak icin gittim bugun 1 hafta sonra ilac raporum cikicak adetin 2. veya 3. gunu gidiyorsun o zmn tedavi basliyor bakalim artik insallah gerek kalmaz guzel haberler aliriz canimAmin canım. Ben daha baslamadim. Adet gunumü bekliyorum. Yaş sınırlarıni falan bilmiyorum ama çapa iyi bir hastane doktorlarıda çok güzel. Benim son aşılamam olacak hayırlısıyla. Sen ne aşamadasın?
Orada mi yaptirmam gerekli peki igneli asilamayi ben zeynep kamilde yaptirmistim. Dedigin gibi anca sira gelirmis doktor dedi ama iyi bi hastane orada tedavi gormek isterdim. Ozelde indirimli ne kadar oluyor peki canim bilgin var mi bu konudaCapada tüp bebek icin 2 tane iğneli aşlama yaptırman lazim ondan sonra tüp bebek raporu veriyorlar. Orda yapacaksan 1 sene sıra anca gelir sana. Yok bukadar beklemem dersen raporunu alıp ozelde tüp bebek yaparsın. Benim bu aşılamam tutmassa raporumu alıp özelde indirimli yapicam
Anladim canim bulent tiras da asilama 7.000 tl ilaclar falan tup bebek daha fazladir tabi. 4.000 tl iyi bir fiyat ona bakarakÖzelde indirimli 4000 tl
merhaba zeynep hanim ne zaman aşılama yaptırdınız bende orda yaptirdimMerhaha arkadaşlar çapada aşılama yapılacak bana. Benim gibi tedaviye hazırlananlar varmı? Varsa arkadaş olalım
Merhaba. Pazartesi günü aşılama oldum. Bugün 3. Günüm. Aynı hastanede tedavi olmamız beni sevindirdi. Sen ne zaman yaptırdin?merhaba zeynep hanim ne zaman aşılama yaptırdınız bende orda yaptirdim
ben 14 martta yaptırdım cnmMerhaba. Pazartesi günü aşılama oldum. Bugün 3. Günüm. Aynı hastanede tedavi olmamız beni sevindirdi. Sen ne zaman yaptırdin?
iğne vermişti bana da sonra çatlama iğnesiBugün 17. Günün senin. Cikan sonucun hamile oldugunu gosteriyor. Insallah yukselir yine. Ilac olarak ne kullandin peki? Ben gonal f igne kullandım.
Benimde oydu galiba tam hatirlamiyorumiğne vermişti bana da sonra çatlama iğnesi
Merhaba sonucun net belli oldumu?Bakalım kan değerlerin 26 çıktı salı tekrar gideceğim bakalım inşallah hayırlısı olur
merhaba zeynep hanim bugün belli olacak sizin ne ciktiMerhaba sonucun net belli oldumu?
Benim perşembe günü 11. Günüm oluyor. O gün test yapmayı düsünuyorum. Senin bugün kaçıncı günün peki?merhaba zeynep hanim bugün belli olacak sizin ne cikti
20.günüm galiba ama tekrar çağırdı doktor değerlerim düşmüş hayırlısı artikBenim perşembe günü 11. Günüm oluyor. O gün test yapmayı düsünuyorum. Senin bugün kaçıncı günün peki?