İstanbul da burun estetiği olucaklar kesinlikle bu doktorla bi gorusmeli bence

Damla K

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
52
20
3
34
Opr.Dr. Mbaraka Ahmed Ljohiy kendisi burun ameliyatlarında başarılı sempatik hastalarıyla ilgilenen ve memnun kalacağımız bir doktor Screenshot_2015-11-20-14-31-13.webp Kendisi Tanzanyalı ama hastaları çok memnun internetten de araştırabilirsiniz bayanlaaaar :)

Televizyona çıkmıştı bu doktor, ismi dursun bir köşede belli mi olur belki lazım olur :)

Televizyona çıkmıştı bu doktor, ismi dursun bir köşede belli mi olur belki lazım olur :)
Önceden erzurumdaydi oradaki hastaları çok memnundu bende gordumm çok sempatik ve güler yüzlü bencede lazım olabilir facebooktanda arkadaş olabilirsiniz :):KK70::KK70::KK70::KK70:

Kendisini ameliyat oldugum hastanede gormustum sempatik biri ameliyat yaptığı hastalarla konusmustum ben bu doktoru bilemeden başka bi doktora ameliyat olmustum. Ameliyattan sonra çok üzüldüm mbaraka bey e ameliyat olmadigim için

Yaptığı burunlar güzel mi, beğendiniz mi ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama insan bu doktoru merak ediyor.

Yaptığı burunlar güzel mi, beğendiniz mi ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama insan bu doktoru merak ediyor.
Önemli değil tabi ki sorun evet yaptığı burunlar güzel herşeyden önce oturup sizinle konuşması anlatması diyaloğu güzel nasıl olur nasıl olmaz hastalarıyla çok iyi diyalogları var internetten de hastalarının goruslerini okuyabilirsiniz alanında çok iyi doktorlardan bi tanesi benim doktorun ne ameliyat öncesi konuştu ne de sonrası kendi bildiği gibi oldu o yüzden pismanim hep kaygilarim olmuştu açıklama yapmadi bence hasta doktor iliski ameliyat olmak kadar önemli bisey

Önemli değil tabi ki sorun evet yaptığı burunlar güzel herşeyden önce oturup sizinle konuşması anlatması diyaloğu güzel nasıl olur nasıl olmaz hastalarıyla çok iyi diyalogları var internetten de hastalarının goruslerini okuyabilirsiniz alanında çok iyi doktorlardan bi tanesi benim doktorun ne ameliyat öncesi konuştu ne de sonrası kendi bildiği gibi oldu o yüzden pismanim hep kaygilarim olmuştu açıklama yapmadi bence hasta doktor iliski ameliyat olmak kadar önemli bisey
Umarim revizyona ihtiyacınız olmaz.
Ameliyat olanlar keşke fotoğraf paylaşsalar da insan görse... Yorumlar hep olumlu bakalım, adı dursun bir kenarda lazım olabilir :)

nerde görev yapıyor doktor bey?

ulaşılabilecek adresi/ telefonu nedir?

internetten baktım biraz da pek bilgi bulamadım.

Bu doktora ameliyat olan arkadaşlar önce sonra resimlerini paylaşabilir mi

Back
X