- 18 Kasım 2015
- 52
- 20
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden erzurumdaydi oradaki hastaları çok memnundu bende gordumm çok sempatik ve güler yüzlü bencede lazım olabilir facebooktanda arkadaş olabilirsiniz :)Televizyona çıkmıştı bu doktor, ismi dursun bir köşede belli mi olur belki lazım olur :)
Sahte hesap olmasın daÖnceden erzurumdaydi oradaki hastaları çok memnundu bende gordumm çok sempatik ve güler yüzlü bencede lazım olabilir facebooktanda arkadaş olabilirsiniz :)![]()
Yok yok ailesi kendisi baya baya kendi hesabıSahte hesap olmasın daDoktorlar listesi iyice kabaracak bu gidişle :)
Sanal aile değilse sorun yok :) Amin. Siz doktor bey ile görüştünüz mü ?Yok yok ailesi kendisi baya baya kendi hesabıAllah doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin listede bi numaralar
![]()
Önemli değil tabi ki sorun evet yaptığı burunlar güzel herşeyden önce oturup sizinle konuşması anlatması diyaloğu güzel nasıl olur nasıl olmaz hastalarıyla çok iyi diyalogları var internetten de hastalarının goruslerini okuyabilirsiniz alanında çok iyi doktorlardan bi tanesi benim doktorun ne ameliyat öncesi konuştu ne de sonrası kendi bildiği gibi oldu o yüzden pismanim hep kaygilarim olmuştu açıklama yapmadi bence hasta doktor iliski ameliyat olmak kadar önemli biseyYaptığı burunlar güzel mi, beğendiniz mi ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama insan bu doktoru merak ediyor.
Umarim revizyona ihtiyacınız olmaz.Önemli değil tabi ki sorun evet yaptığı burunlar güzel herşeyden önce oturup sizinle konuşması anlatması diyaloğu güzel nasıl olur nasıl olmaz hastalarıyla çok iyi diyalogları var internetten de hastalarının goruslerini okuyabilirsiniz alanında çok iyi doktorlardan bi tanesi benim doktorun ne ameliyat öncesi konuştu ne de sonrası kendi bildiği gibi oldu o yüzden pismanim hep kaygilarim olmuştu açıklama yapmadi bence hasta doktor iliski ameliyat olmak kadar önemli bisey
Umarım zaten bi daha ameliyat olmamUmarim revizyona ihtiyacınız olmaz.
Ameliyat olanlar keşke fotoğraf paylaşsalar da insan görse... Yorumlar hep olumlu bakalım, adı dursun bir kenarda lazım olabilir :)
Kim ister ikinci ameliyatı, onca sıkıntı çekilmez Allah korusun :)Umarım zaten bi daha ameliyat olmamaynen lazım olabilir
![]()
Kendisi İstanbul da size mesaj attımnerde görev yapıyor doktor bey?
ulaşılabilecek adresi/ telefonu nedir?
internetten baktım biraz da pek bilgi bulamadım.