istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

bende evlendikten sonra beylıkduzunde oturmaya başladım 5,5 yıllk evlıyım 16 aylık bır kızım var.2 yasındayım.beylıkduzu innovia sıtesınde oturuyorum.tanısalım bızde goruselım

mesajı yeni gördüm
yaklaşık 3 senelik evliyim fatihten beylikdüzüne gelin geldim
buralarda hiç tanıdığımız yok buluşma ayarlasak güzel olur

Benimde yine burda taniştiğim bir arkadasım var.simdi cok yakın arkadasıZ.daha pazar günü ondaydık.ayarlayalım bırdahakı bulusmaya sende gel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada 23yaşındayım.3yazmanilim diğer mesajda😄

Bu arada 23yaşındayım.3yazmanilim diğer mesajda😄

dışarda buluşma olursa gelebilirim eşim izin vermez canım
haber verirsiniz uygun olursam gelmek isterim
bende 26 yaşındayım maşallah genç anne olmuşsun

dışarda buluşma olursa gelebilirim eşim izin vermez canım
haber verirsiniz uygun olursam gelmek isterim
bende 26 yaşındayım maşallah genç anne olmuşsun

Tamam.bizde kızlarla evde bunaldık zaten.çıkmayı düşündüğümüDe haber veririz.cocuklarla pat diyince cıkılmıyor

slm kızlar biz hafta sonu buluşma yapmayı düşünüyoruz katılmak isteyenler bana özel msj atsın facelerde ekleştik biz buluşucaz inşallah =)

:) olabilir çok sevinirim nerede?

kızlar kendileri ayarladılar canım ümraiyede yeni açılan avm var orda bak özelden facemiyazıcam varrsa facen ekle beni iz ordan yazıştıkkk yarında buluşucaz yaşın kaç evlimisin bekarmısın nerelisin aslen =)

Mesajını bekliyorum :) bekarım 23 yaşındayım sinema tv sektöründeyim aslen gaziantep liyim istanbul doğma büyüme

Mesajını bekliyorum :) bekarım 23 yaşındayım sinema tv sektöründeyim aslen gaziantep liyim istanbul doğma büyüme

tmm canım atıcam birazdan bende 26 yaşındayım bekarımm çalışıyorum muhasebe işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…