istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

Canim gelemiyorum ne yazikki Ailemle plan var. bir sonrakine insallah. Ama seni faceden ekleyeyim ben simdiden. Face adin ne?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu hafta sonu bidaha pla yaptık buluşucazz canım sonrakinde katılırsın sorun degil bekar mısın yaş kaç caanım özelden yazdım canım ismimi falan

bu hafta sonu bidaha pla yaptık buluşucazz canım sonrakinde katılırsın sorun degil bekar mısın yaş kaç caanım özelden yazdım canım ismimi falan

Tamamdir canim ekledim face den. Insallah bir sonraki bulusmaya katilabilirim. Bekarim , sozluyum, sonbaharda evlenicem kismet olursa. 34 yasindayim.

Tamamdir canim ekledim face den. Insallah bir sonraki bulusmaya katilabilirim. Bekarim , sozluyum, sonbaharda evlenicem kismet olursa. 34 yasindayim.

nşalllah katılırsın canımm bu hafta sonu yine buluşucaz =) ayyyy hadi bakalım hayırlısı olsun canım bende 26 yaşındayım bekarım =) sevdicegim var

Rahat oluyomusunuz peki birbirinizi hiç tanımıyorsunuz ya :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok rhatız canım sonuçta birbirimizin faceden fotolarını gördük =) buluştuk ve çk gzel geçti zaten bi arkadaşı 2 yıldır tanıyorum kkdan oda ama diger arkadaşlar yeniydi hiçte zorlanmadık

merhabalar evliyim (ama bekar gibiyim ne yazık ki) şu an işsizim 33 yaşındayım beşiktaşta yaşıyorum. var mı bana da yakın birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…