• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul da onerebileceginiz markalar ??

Prenseess

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
Karabük
Kizlar ben bu yil uni. Icin Istanbul'a gidiyorum. Bana onerebileceginiz pahali olmayan (malum ogrenciyizz :)) markalar var mii ? Giyim kozmetik her alanda onerilerinizi bekliyorum. Birde ben gratis urunlerini hic kullanmadim fakat internet üzerinden takip ediyorum çok begeniyorum. Gratis in indirim zamanlarindan bahseder misiniz ? Birde Gratis benzeri magaza onerileri bekliyorum. Ben makyaj yapmayi makyaj malzemelerini cilt bakim urunlerini cok begeniyorum. Fazla pahali olmayan bu urunlerin dahil oldugu magaza veya marka onerilerinizi merakla bekliyorum. Tesekkurler :))

Hayırlı olsun öncelikle:) Yani markalardan ziyade geleceğin yeri söylersen nerelerden(semt,pazar,alışveriş merkezi gbi) alış-veriş yapabileceğini söyleyebilirim.Çünkü İstanbul'da zaten her markayı rahatlıkla bulabilirsin,önemli olan ucuza getirmek;) İndirim zamanlarından ve kampanyalarından bilgin olması için en ideal yol face kullanıyorsan o markaların sayfalarını beğenmek olabilir.Anında haberdar olursun:)

canım öncelikle hayrlı olsun :) istanbulda birçok mağaza ucuz şık ve güvenilir tabi hepsi değil kazık olanlar da var :1: sana önerim esenler dörtyoldaki mağazalar yada Bakırköy pazarı-bakırköydeki mağazalar(saten mağazası var 10 numara) şahsen ben buralardan giyinmeyi seviyorum canım :16:

Back
X