- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ask sana benzer
-
Canim buradan bakabilirsinİstanbul da rahim filmi çeken yerler ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim .
Medical park göztepede çektirdim 450 idi sanırım.ağrisiz ve harika bir hanımdı ceken.sAğolsun gereksiz yüklendiğim korku gitti yanındaTeşekkür ederim .
Teşekkür ederim araştırıyorum çoğu bayan şişli echomarı öneriyor kararsız kaldımMedical park göztepede çektirdim 450 idi sanırım.ağrisiz ve harika bir hanımdı ceken.sAğolsun gereksiz yüklendiğim korku gitti yanında
Banada doktoeum yo echomar yada burası dedi(medical oark göztepe)bende medicali seçtim.cok memnunum.Teşekkür ederim araştırıyorum çoğu bayan şişli echomarı öneriyor kararsız kaldım
Muayne ücreti varmıydı?Banada doktoeum yo echomar yada burası dedi(medical oark göztepe)bende medicali seçtim.cok memnunum.
Evet çok pahalı ama güvenilir sanırım betatom nerede ve fiyat nedir?ecomar çok pahalı
betatomu öneririm
bahçelievlerdeEvet çok pahalı ama güvenilir sanırım betatom nerede ve fiyat nedir?
Yok canim sadece rahim filmiMuayne ücreti varmıydı?
Doktorum orayıde önerdi hangisi uygun gelirse.medicalde duş alabiliyorsun temizlenip cıkıyorsun iyi oldu hiç canımda yanmadı.Göztepe uzak bana yalnız şişliye giderim büyük ihtimal
Ne zaman cektirdiniz ?bahçelievlerde
ben 250 tl ye çektirdim
2 aralıktaNe zaman cektirdiniz ?
2 aralıkta[/QUOT
Peki teşekkûr ederim
250 tl ye nasıl cektirdiniz ben şimdi randevu için aradım 500 tl diyobahçelievlerde
ben 250 tl ye çektirdim
neresi?250 tl ye nasıl cektirdiniz ben şimdi randevu için aradım 500 tl diyo
Betatomneresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?