- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Ask sana benzer
-
ben de orda çektirdimBetatom
Bagcılar devlet hastanesinden yönlendirdiler dedim doktorunuzun ismi ne dedi tolga dedim soyismini sordu busefer özel bi doktor ismi varmı acababen de orda çektirdim
bir doktor ismi ver onlara
şu doktorun yönlendirmesiyle geldim de
250 ye çekerler
Bende bagcılar devlette muayne oldum dedim 250 dedi hastaneden bana evraklari tamamlamam icin kagit verilmisti onu götürdüm gösterdim sizde doktorunuza rica edin imzalı bir kagit götürün kabul ederlerBagcılar devlet hastanesinden yönlendirdiler dedim doktorunuzun ismi ne dedi tolga dedim soyismini sordu busefer özel bi doktor ismi varmı acaba
ben okmeydanı ssk da çektirdim çokta memnun kaldımİstanbul da rahim filmi çeken yerler ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
Tesekkür ederim gecmis olsun cektirdim bendeben okmeydanı ssk da çektirdim çokta memnun kaldım
Canim bende hsg cektircem ama korkuyorm. Medical goztepede nasil dr mu cekiyor filmi bi de ordan dr onerin var miMedical park göztepede çektirdim 450 idi sanırım.ağrisiz ve harika bir hanımdı ceken.sAğolsun gereksiz yüklendiğim korku gitti yanında
Evet doktor cekıyor korkucak hiçbirşey yok 5 dk sürüyor.bi bayan doktordu orda ceken.başkada yokmus sanırım.acısız temiz biryerde herşeyi tek tek anlatarak cektiCanim bende hsg cektircem ama korkuyorm. Medical goztepede nasil dr mu cekiyor filmi bi de ordan dr onerin var mi
Bnde iyi bi dr arastiriyorum rahim filmi cektirmek sart oldu sanirim daha once bi kimyasal gebeligim oldu tahlillerimiz normal cikti esimle ama dha nasip olmadi iyi bi dr bulmam lazimEvet doktor cekıyor korkucak hiçbirşey yok 5 dk sürüyor.bi bayan doktordu orda ceken.başkada yokmus sanırım.acısız temiz biryerde herşeyi tek tek anlatarak cekti
Bende tekrar çektiricem canım.histereskopi fln da oldum ama benimde düşük ile sonuçlandıBnde iyi bi dr arastiriyorum rahim filmi cektirmek sart oldu sanirim daha once bi kimyasal gebeligim oldu tahlillerimiz normal cikti esimle ama dha nasip olmadi iyi bi dr bulmam lazim
Ilk bebek mi canim ins rabbim dha fazla aratmadan verir. Aynur ersahin diye bi dr var medicalde tup bebek alani da var yardmci doc. Onu denesem mi diye dusunuyorm ben guler yuzlu brine benziyor tavsiyede okudum ama bilemedm senin dr kimBende tekrar çektiricem canım.histereskopi fln da oldum ama benimde düşük ile sonuçlandı
Benim 5 yasında bir kızım var.birde salı günü düşük yaptım.ben medical park göztepede 3 tedavi gördüm hepsi negatif.aynur hanımda nur hanımda iyidir güleryüzlü sevecendir ama yeterli mi dersen yeterli değil laboratuvar önemli:)2011 yılından beri tanişikliğimiz vardır hala konusurum nur hanımla doktor değil abladır ama ben şişli memorialde tedavi görüyorumIlk bebek mi canim ins rabbim dha fazla aratmadan verir. Aynur ersahin diye bi dr var medicalde tup bebek alani da var yardmci doc. Onu denesem mi diye dusunuyorm ben guler yuzlu brine benziyor tavsiyede okudum ama bilemedm senin dr kim
Allah bagislasin enazindan bi evladin var annelik duygusunu tatmissin canim ins ikincide olur gonlune gore. Ne icin labaratuvar onemli dedin onu anlamadm bana sisli uzak geliyo oyuzden medicalparki dusundum muayene ucreti ne kadar oranin peki onerir misinBenim 5 yasında bir kızım var.birde salı günü düşük yaptım.ben medical park göztepede 3 tedavi gördüm hepsi negatif.aynur hanımda nur hanımda iyidir güleryüzlü sevecendir ama yeterli mi dersen yeterli değil laboratuvar önemli:)2011 yılından beri tanişikliğimiz vardır hala konusurum nur hanımla doktor değil abladır ama ben şişli memorialde tedavi görüyorum
Tüp bebek için dedim.aynur hanım tüp bebek doktoru ya.260 tl muayne ücreti.ben avcılarda oturuyorum gittim geldim ama değmedi malesef .şimdi şişlide devam ediyorumAllah bagislasin enazindan bi evladin var annelik duygusunu tatmissin canim ins ikincide olur gonlune gore. Ne icin labaratuvar onemli dedin onu anlamadm bana sisli uzak geliyo oyuzden medicalparki dusundum muayene ucreti ne kadar oranin peki onerir misin
Ooo cok fazla muayene ucreti ya tup bebek uzmani diye mi boyle sadece muayene boyleyse hsg asilama falan kim bilir ne kadardirTüp bebek için dedim.aynur hanım tüp bebek doktoru ya.260 tl muayne ücreti.ben avcılarda oturuyorum gittim geldim ama değmedi malesef .şimdi şişlide devam ediyorum
Hsg 350-400 gibi birşeydi sanırı. Tam emin değilim.Ooo cok fazla muayene ucreti ya tup bebek uzmani diye mi boyle sadece muayene boyleyse hsg asilama falan kim bilir ne kadardir
Sisli echomari oneriyo herkes bende buyuk ihtimal orda cektirirm herhldeHsg 350-400 gibi birşeydi sanırı. Tam emin değilim.
Şişli echomarda çekildim ben.Sisli echomari oneriyo herkes bende buyuk ihtimal orda cektirirm herhlde
Benda oraya karar verdim canim regl olunca arayp randevu alcam korkularim azaldi herkes orayi övünce youtube da fln cevat bayraktarida dinledmŞişli echomarda çekildim ben.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
500 civarıydu ücreti
Evt adet olunca arayın adetin 8-9günleri çekiliyor sanırım.Benda oraya karar verdim canim regl olunca arayp randevu alcam korkularim azaldi herkes orayi övünce youtube da fln cevat bayraktarida dinledm
Adet bitimi cekiliyor ya canim ben 10 ya da 11.gun cektiriym diye dusunuyorm. Aslnda bayan dr dha iyi olur ama cevat beyde cok iyi diyorlar senin bayan mydi drEvt adet olunca arayın adetin 8-9günleri çekiliyor sanırım.
Bayan erkek dr seçimimiz var onu da söylebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?