İstanbul' da yasayanlarin yardimina ihtiyacim var..

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
182
1
Merhaba arkadaşlarım ablalarim. Daha önce burda konu açmıştım. Şiddetli geniz akıntı sorunu yasadigimla ilgili. Sağolsun ilgilenenlerin önerileri doğrultusunda alerji olabileceği üzerinde duracagim. Forumdan sağolsun bir arkadas İst Üsküdar devlet hastanesinde Tahir Ünal (KBB) varmış o doktoru önerdi. Ama randevu alamadım çok doluymuş. Acaba onereceginiz ilgilenen guleryuzlu dinleyen iyi bir KBB doktoru varmı? Lütfen yardim edin yıllardır geniz akıntısı sorunu yaşıyorum. Kaç tane doktora gittim. Hic biri çare olmadı ilgilenmedi. Eğer iyi bir KBB onerirseniz çok sevinirim. Ama özel olmazsa daha iyi olur. Çünkü bir öğrenci olarak butcem kısıtlı. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlarım ablalarim. Daha önce burda konu açmıştım. Şiddetli geniz akıntı sorunu yasadigimla ilgili. Sağolsun ilgilenenlerin önerileri doğrultusunda alerji olabileceği üzerinde duracagim. Forumdan sağolsun bir arkadas İst Üsküdar devlet hastanesinde Tahir Ünal (KBB) varmış o doktoru önerdi. Ama randevu alamadım çok doluymuş. Acaba onereceginiz ilgilenen guleryuzlu dinleyen iyi bir KBB doktoru varmı? Lütfen yardim edin yıllardır geniz akıntısı sorunu yaşıyorum. Kaç tane doktora gittim. Hic biri çare olmadı ilgilenmedi. Eğer iyi bir KBB onerirseniz çok sevinirim. Ama özel olmazsa daha iyi olur. Çünkü bir öğrenci olarak butcem kısıtlı. Şimdiden teşekkürler.

Eğer devlette bulamazsan ve özele gitmeye karar verirsen
Asım Kaytaz
çok çok çok iyi doktordur, muayenehanesi gittiği özel hastaneden ucuz
bana ameliyat dediler, o hayır dedi, ilaçla tedavi etti, boşu boşuna bıçak altına yatacaktım...

Canım devlette bilmiyorum maalesef ama medient prof. fatih bora çok iyidir boyun lenflerimden ameliyat oldum kendisinde çok memnunum

Kızlar hadi ama İstanbul da yasayanlar lütfen yardim edin. :KK43: Yokmu devlet hastanesinde iyi bir KBB yokmu?

Istanbul samatya egitim arastirma hastehanesi.ahmet volkan sunter.belit merve şener onere bilirim ilgili ve alaninda cok iyi doktorlar

X