Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben KSS de oldum 2140 tl ödedim.Burnumda deviasyon vardı ve kemikli ve biraz uzundu..Bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var lütfen deneyimlerinizi paylaşın kızlar. Bir arkadaşım Bağcılar devlette yaptırdı çok memnundu bende gittim görüşmeye işte tahlil falan yaptırdık iki gün sonra tekrar gidicem anesteziye ameliyata uygun muyum diye sonrasında tarih alicaz sanırım ama nasıl bir süreç hic bilmiyorum fiyat nedir nasıl olur anlatın bize![]()
Ben
Ben KSS de oldum 2140 tl ödedim.Burnumda deviasyon vardı ve kemikli ve biraz uzundu..
Hangi doktorda oldunuz?Ben
Ben KSS de oldum 2140 tl ödedim.Burnumda deviasyon vardı ve kemikli ve biraz uzundu..
Istanbuldayım ben canım.Evet memnun kaldım. Doktorum cengizhan ekizceli..Mükemmel bir doktor.Sadexe işinde deĝil insanlık olarakta mükemmel..Hangi şehirdesin canım hayırlı olsun memnun kaldin mi? Ben üç doktorla görüştüm üçüde aynı şeyi söyledi icinde problem yok sadece ucu kaldirilcak estetik amaçlı tamamen. Çok heyecanlıyım yarin tarih almaya gidicem![]()
Cengizhan ekizceli...Hangi doktorda oldunuz?
Tabi soru cevap gitsek. Nerden baslayayim bilemedim..Bugun tamponlarim alinacak..Biraz korkuyorum.Aciyip acimadiginida bu aksam yazarimBunu ben de merak ediyorum yaptiran yada yaptircak olan arkadaslar bilgi vere bilir misiniz
Teşekkür ederim cevap için birde muayeneden ne kadar sonra ameliyat tarihi veriyor?Istanbuldayım ben canım.Evet memnun kaldım. Doktorum cengizhan ekizceli..Mükemmel bir doktor.Sadexe işinde deĝil insanlık olarakta mükemmel..
Cengizhan ekizceli...
Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde burun estetiği oldum fiyat 1300 lira
Teşekkür ederim cevap için birde muayeneden ne kadar sonra ameliyat tarihi veriyor?
Siz hangi hastane acabaBnde İstanbul’da devlet hastanesinde burun estetiği oldum fiyat 1300 lira
Memenunum evet ameliyattan sonra fiyat verdilerHayırlı olsun memnun musun nasıl oldu?
Fiyat tam olarak ameliat zamanı mı belli oluyor çünkü anestezi dosyalarını vermeye gittiğimde asistana fiyat sordum bana bir kod verdi gittim o kodu vezneden sorgulattim 967 TL çıktı ama sonradan farklı sayı çıkmaz inşallah
Sarıyer Hamidiye eftal hastanesiSiz hangi hastane acaba
Memenunum evet ameliyattan sonra fiyat verdiler
İnşaallah istediğin gibi olurŞöyle oldu benim;doktorla ilk gorustugumde bana yaptirman gereken tahlil listesi verdi yaptırdım ve en yakın tarihe anesteziden randevu aldım dosyalari imzalattim ve tarih almaya gittim 15 ağustosta gittim doktorun yanına 21 ağustosta dosylari götürdüm 11 eylüle ameliat tarihi verildi. Ama ben doktora gittigim gün özellikle belirttim Eylül'de olsam iyi olur çünkü Ekim'de okulum başlayacak diye dikkate almış olabilir sağolsun inşallah guzel olur bana şans dileyin![]()
Doktorunuz kim acaba?memnun musunuz?Sarıyer Hamidiye eftal hastanesi
Siz hangi doktora olacaksınız?Şöyle oldu benim;doktorla ilk gorustugumde bana yaptirman gereken tahlil listesi verdi yaptırdım ve en yakın tarihe anesteziden randevu aldım dosyalari imzalattim ve tarih almaya gittim 15 ağustosta gittim doktorun yanına 21 ağustosta dosylari götürdüm 11 eylüle ameliat tarihi verildi. Ama ben doktora gittigim gün özellikle belirttim Eylül'de olsam iyi olur çünkü Ekim'de okulum başlayacak diye dikkate almış olabilir sağolsun inşallah guzel olur bana şans dileyin![]()
Mehmet vefa kıloç evet memenunumDoktorunuz kim acaba?memnun musunuz?