Teşekkür ederim birşey daha muayeneden kaç ay sonraya ameliyat tarihi veriyor?Mehmet vefa kıloç evet memenunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim birşey daha muayeneden kaç ay sonraya ameliyat tarihi veriyor?Mehmet vefa kıloç evet memenunum
Hangi hastane ve hangi doktor acaba söyleyebilir misin?Şöyle oldu benim;doktorla ilk gorustugumde bana yaptirman gereken tahlil listesi verdi yaptırdım ve en yakın tarihe anesteziden randevu aldım dosyalari imzalattim ve tarih almaya gittim 15 ağustosta gittim doktorun yanına 21 ağustosta dosylari götürdüm 11 eylüle ameliat tarihi verildi. Ama ben doktora gittigim gün özellikle belirttim Eylül'de olsam iyi olur çünkü Ekim'de okulum başlayacak diye dikkate almış olabilir sağolsun inşallah guzel olur bana şans dileyin![]()
Memnun musun doktordan, hangi hastane ve hangi dokor?Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde burun estetiği oldum fiyat 1300 lira
Hangi hastane ve hangi doktor acaba söyleyebilir misin?
Ameliyatını oldun mu peki memnun musun ben de doktor araştırıyorum ama çok kararsız kaldım yaBağcılar devlet hastanesi doktor Melih sezgiç
Ameliyatını oldun mu peki memnun musun ben de doktor araştırıyorum ama çok kararsız kaldım ya![]()
Çok iyi geçer umarım3 gün sonra ameliyatim![]()
Ameliyat oldunuz mu?3 gün sonra ameliyatim![]()
Ameliyat oldunuz mu?
Hangi doktora oldun, memnun musun?Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde burun estetiği oldum fiyat 1300 lira
AEvet dün oldum... Şimdi geldim eve
Memnun musun nasıl oldu burnunEvet dün oldum... Şimdi geldim eve
Geçmiş olsun.Ameliyat nasıl geçti?Memnun musun?Evet dün oldum... Şimdi geldim eve
Geçmiş olsun.Ameliyat nasıl geçti?Memnun musun?
Sevindim inşaallah şekli de güzel olur1 saat 10 dakika sürmüş ameliyatim,asistan doktor yanıma gelip çok güzel oldu burnunuz dedi. Şuan zaten oldukça sis tampon var gözlerim şişti morardi o yüzden pek belli değil şekli bakalım.
Zorlanmadim her şey iyiydi çok şükür gülerek girdim gülerek çıktım
Sevindim inşaallah şekli de güzel olur
Korktum şimdi tamponlardan nefes sıkıntınız var mıydı ameliyat öncesiTeşekkür ederim ama bu tamponlar çok can sıkıcı nolur bir an önce çıksın diye aglicam nerdeyse![]()
hapşırma isteğim geliyor gözlerimden yaş akıyor sürekli cok kötü tamponlar
![]()
Korktum şimdi tamponlardan nefes sıkıntınız var mıydı ameliyat öncesi
Çok soru soruyorum ama doktorunuz doğal burun yapıyor mu?Ameliyat öncesi diğer hastaların resimlerini gördünüz mü?Hayır önceki burnumda nefes darligim yoktu.
Neyseki dün çıktı tamponlar korkmayın bir kaç gün dayaniyorsunuz çıkıyor zaten
Çok soru soruyorum ama doktorunuz doğal burun yapıyor mu?Ameliyat öncesi diğer hastaların resimlerini gördünüz mü?