Tweetiy Sabırdı belki de en büyük imtihan🌾 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2020 993 2.064 63 29 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweetiy #1 Merhabalar, Zeynep Kamil Hastanesinden randevu aldık, bu hafta şehir dışında hormon tahlillerimi verdim. Tüp bebek uygun görüldü. Gittiğimde nasıl olur ne yaparlar bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
Merhabalar, Zeynep Kamil Hastanesinden randevu aldık, bu hafta şehir dışında hormon tahlillerimi verdim. Tüp bebek uygun görüldü. Gittiğimde nasıl olur ne yaparlar bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
chagiless Kuzusu artık yanında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 7.034 7.590 398 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweetiy #2 Önce rapor çıkar diye düşünüyorum. Orda yaptırmak istersen devam edersin
Tweetiy Sabırdı belki de en büyük imtihan🌾 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2020 993 2.064 63 29 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweetiy #3 chagiless .!.: Önce rapor çıkar diye düşünüyorum. Orda yaptırmak istersen devam edersin Genişletmek için tıkla... Ne raporu acaba, ilk kez başlayacağız bilgim yok da
chagiless .!.: Önce rapor çıkar diye düşünüyorum. Orda yaptırmak istersen devam edersin Genişletmek için tıkla... Ne raporu acaba, ilk kez başlayacağız bilgim yok da
chagiless Kuzusu artık yanında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 7.034 7.590 398 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweetiy #4 feslegence .!.: Ne raporu acaba, ilk kez başlayacağız bilgim yok da Genişletmek için tıkla... Tüp bebek için rapor çıkarırlar öyle karar verildiyse
feslegence .!.: Ne raporu acaba, ilk kez başlayacağız bilgim yok da Genişletmek için tıkla... Tüp bebek için rapor çıkarırlar öyle karar verildiyse