• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL DOĞUM ÜCRETLERİ GÜNCEL HASTANELER (ACIBADEM MEDİCAL PARK VS.)

mucizelerbenibulur

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.526
Puanlar
448
Kızlar gebe olanlar doğum yapanlar şuan güncel fiyatlar nasıl? 2026
Paket ve normal fiyat alanlar yorumlara yazabilir mi?
Teşekkür ederim. ☺️

Arkadasım acıbademde 100bin ödemisti mecburi sezaryen dogumuna. ben esenler medipolde yine zorunlu sezaryene 45bin ödedim. hizmetten kısmen memnunum ama arkadasıma adeta bir bebek gibi davrandilar😂 ayni hizmeti isterdim benim o kadar degildi.
diger medipoller daha pahali tabii.

Arkadasım acıbademde 100bin ödemisti mecburi sezaryen dogumuna. ben esenler medipolde yine zorunlu sezaryene 45bin ödedim. hizmetten kısmen memnunum ama arkadasıma adeta bir bebek gibi davrandilar😂 ayni hizmeti isterdim benim o kadar degildi.
diger medipoller daha pahali tabii.
Geçmiş olsun çok 😍 2026 fiyatları mı bunlar?

son aldığım fiyatlar
medicalpark pendik paket 150000tl
acıbadem kartal paket 168000tl, normal-sezaryen uzman hekimle 110000, profesör 126500, suda doğum 135000

kasım gibi almıştım hala aynı mı bilemiyorum

son aldığım fiyatlar
acıbadem kartal paket 168000tl, normal-sezaryen uzman hekimle 110000, profesör 126500, suda doğum 135000

acıbadem paket içeriği hakkında bilginiz var mı?

son aldığım fiyatlar

2026 kesin güncellerler fiyatlar nedir yav ayda doğum yapıyoruz sanki :olamaz:

Kızlar gebe olanlar doğum yapanlar şuan güncel fiyatlar nasıl? 2026
Paket ve normal fiyat alanlar yorumlara yazabilir mi?
Teşekkür ederim. ☺️
Selamlar 5 ocakta sezeryan dogum yaptim kocaeli medikalparkta 60 bin tl odedik cok memnun kaldim kizimin butun testleri yapildi isitme goz eko enfeksiyon herseye bakildi ilk bir ay muaynede dahil bende kendi dr muayne oldum

son aldığım fiyatlar

Acıbadem Kartal güncel paket fiyatı 200bin olmuş.

Selamlar 5 ocakta sezeryan dogum yaptim kocaeli medikalparkta 60 bin tl odedik cok memnun kaldim kizimin butun testleri yapildi isitme goz eko enfeksiyon herseye bakildi ilk bir ay muaynede dahil bende kendi dr muayne oldum
Tebrik ederim canım güle güle büyütün 🦚

Medikal Park Gaziosmanpaşa normal doğum 75 bin sezaryan 85 bin. 2026 ocak fiyatı
kapsamlı doğum paketi 150 bin olmuş ocak zammından sonra
bebek yoğun bakımı iyi üniversite hastaneleri arasında en uygun sanırım burası. her bölüm var.

Merhaba, hangi dr acaba?

Back
X