• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul dolgu botoks

meafee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Istanbulda dolgu ve botoks islemi yaptirmak istiyorum. Hangi doktorda memnun kaldiginizi yazabilirmisiniz? Simdiden tesekkürler :)

Dolgu , botoks işlemi için 5 senedir kendisine gidiyorum . Dr.Fuat Yurtseven . Bazı doktorlar her şeyi yaptırmak istiyor , çok yüksek fiyat veriyorlar. Fuat bey çok iyi ürünleri , cok güzel ve uygun şekilde yapıyor. Tavsiye ediyorum

Dolgu , botoks işlemi için 5 senedir kendisine gidiyorum . Dr.Fuat Yurtseven . Bazı doktorlar her şeyi yaptırmak istiyor , çok yüksek fiyat veriyorlar. Fuat bey çok iyi ürünleri , cok güzel ve uygun şekilde yapıyor. Tavsiye ediyorum

İnsan kocasına botoks için 5 senedir neden gider ki? Birde neden bey der : ) Fuatçım desene

Hayır 6 Nisan'da şu mesajınızda 3 sene diyip aradan 6 ay geçince 5 seneye nasıl çıktı onu da anlayamadım.

Artık bizimle değilsin ....

ya bu kadinlar kulübü modlari ne hizli bee. Helal olsun :)

Back
X