Düğün İstanbul Düğün Mekanı Önerisi??

sevgihalis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
26
0
16
Arkadaşlar merhabalar benim bir kaç aya düğünüm olacak inşallah o yüzden şimdiden düğün yeri bakmaya başladık bir an önce ayıralım diyoruz.. İstanbulda avrupa veya asya yakası farketmez bir düğün yeri için fikirlerinizi rica edeceğim eminim daha önceden konuşulmuştur fakat başlığı bulamadığım için tekrar açmak durumunda kaldım. düğün salonu olmayacak 250 kişi kdar yemekli ve hoş bir düğün olmasını istiyoruz. önerisi olan var mı:)?? şimdiden çok teşekkürler yardımınız için :21:çünkü hiiç bir yer bilmiyorum adamakıllı:50:

arkadaşlar merhabalar benim bir kaç aya düğünüm olacak inşallah o yüzden şimdiden düğün yeri bakmaya başladık bir an önce ayıralım diyoruz.. Istanbulda avrupa veya asya yakası farketmez bir düğün yeri için fikirlerinizi rica edeceğim eminim daha önceden konuşulmuştur fakat başlığı bulamadığım için tekrar açmak durumunda kaldım. Düğün salonu olmayacak 250 kişi kdar yemekli ve hoş bir düğün olmasını istiyoruz. önerisi olan var mı:)?? şimdiden çok teşekkürler yardımınız için :21:çünkü hiiç bir yer bilmiyorum adamakıllı:50:

florya sosyal tesisleri tavsiye ederim.orda restaurantlar var.bide fotorafçıyla anlaşıyon orda çekiyon resimleri açık havada deniz yeşillik çok güzel.

Back
X