merhabalar.. ben de emseye gidiyorum pınar hanım çok ilgilendi ama ben bir yerde gülseren hanımla ilgili de iyi şeyler okumuştum sanki onu da deneyeyim diye gittim randevumu gülseren hanımdan aldım.. 12+1 im bu arada 14. haftada gideceğim.. daha erken olduğunu düşündüğüm için gülseren hanımı da denesem mi? burdan okuyunca biraz soğudum amagülcan hanımı isterdi gönül ama hep dolu oluyor randevuları...
evet geçen hafta doğum yapan tanıdığım var herşey mükemmel doktorlar kesinlikle normal doğumu destekliyorlar bende oraya gidiyorum doktorumdan çok memnunum kul hakkınıda çok gözetiyorlar ekstra masraf çıkarmıyorlar tavsiye olunurarkadaşlar orada yeni doğum yapan varmı ve doktorlar normal doğumumu yoksa sezeryanı mı destekliyor bilginiz varmı
bende emseye gidiyorum iyi yorumlar duymak mutlu etti beni. doğum çantasına neleri koymamıza gerek yok peki bu hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bazı ihtiyaçları hastaneler karşıyormuş2 ay önce orada doğum yaptım. Normal doğumu destekliyorlar. Ben çok memnun kaldım. Tertemiz çok güzel bir hastane.
okuduklarıma inanamıyorum Gülseren Hanım benim doktorum ve kendisinden çok çok memnunum insanı rahatlatıyor gayet de nazik bir bayan çok üzüldüm bayanın söyledikleri için..Benim bir arkadaşım gülcan hanımda doğum yaptı. Bir diğeri de kontrollere gülcana gitmesine rağmen mesai saati dışında doğum olduğu için o gece nöbetçi olan gülseren hanımda doğum yaptı. Gülcan hanımdan çok memnundu birincisi. Ama gülseren de doğum yapan çok kötü şeyler anlattı. İlk doğumu olduğu için çok tedirgin ve korkmuş olduğunu fakat gülseren hanımın bu stresi azaltmaya yardımcı olmak yerine kendisine nezaketsiz davrandığını söyledi. Daha fazlasını burada yazamıyorum ayrıntıları duymak istemezsiniz. Şimdi ben de korkuyorum ama korktuğun başına gelir derler. Artık ona denk gelirsem de vardır bir hayır dicem
Ben Esra Hanım'a gittim. Çokta severim kendisini. Halaa oğlumu doktoruna götürdüğümde yanına uğrarım muhabbet ederiz. Benim zamanımda hem kadın doğum hemde çocuk doktorları 50TL idi. Çocuk bölümü şu anda 55TL olmuş. Sanırım kadın doğumda 55TL filandır.Kizlar muane ucretleri nekadar? Önerebileceginiz kadin dogum doktoru hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?