Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

karakedi_

meleğim gel artık :(((
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.261
10
158
merhaba arkadaslar
bir tane eurofertil topiği var ama orada büyük çogunluk konya eurofertil hakkında konuşuyor..istanbul eurofertil hakkında bilgi almak isteyenler istedikleri sonuca ulaşamıyorlar..bende dedim bu topiği açayım istanbul eurofertilde tedavi gören, tedavi görmeyi düşünen herkes gelin burada paylaşalım yasadıklarımızı böylece bilgi almak isteyen herkesede bir faydamız olsun..

öncelikle ben kendimden bahsedeyim kızlar ben 2 başarısız aşılamanın ardından tüp bebege kararverdim ve ilk denememi eurofertilde yapmayı düşünüyorum..bende pco var eşimdede az bişi varikosel..su anda zeynep kamil hastanesinden tüp bebek raporu çıkartmaya calışıyorum..raporun son asamasındayım..haftaya fln rapor elime gecmiş olucak ve eurofertile başlamış olacagım rabbimin izniyle inşallah..

isterseniz birde tablo yaparız tedavisi başlayacakları başlamış olanları sonuc bekleyenleri tabloya yazarız ..böylece herkes birbirinide takip etmiş olur..:)))

hadi bakalım bol hamişli bir topik olur inşallah kızlar :49::49::49::49::49::49:

bende istanbul eurofertilde tedavi görüyorum.. yarın kısmetse transferim olacak..

bende istanbul eurofertilde tedavi görüyorum.. yarın kısmetse transferim olacak..

canım öncelikle transferin hayırlı ugurlu olsun...

bizimle detayları paylaşabilir misin?doktorun kim hastaneden memnun musun?kaçıncı denemen?neden eurofertil daha önce eurofertilde tedavi gördün mü?bu gibi detayları paylaşabilirsen bizimle çok seviniriz..

tablo yapalım diorum ben ne dersin eger yapalım dersen tablodaki ilk ismimiz olucaksın :)))

aslında böyle bir konu açman .çok güzel olmuş.oradaki konuşmalar hep konyadaki merkeze aitti.yalnız istanbuldaki eurofertil ile ilgili çok olumlu şeyler duymadım.biz gidip merkezle görüştük.merkez çok iyi çok temiz.ilgili de davrandılar.fiyart konusunda paketler yapmışlar.onlarda iyidi aslında.biz eşimle tam karar vermiştik ama olumsuz çok şey okuduk.sonra çapadan aşılama aşaması ile devam etmmeye karar verdik.çapadan raporumuz çıkınca ya bu merkeze yada umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum.ama ne yalan söyliyim umut tüp bebek daha ağır basıyor...sizleri takip edecemi.sizlerin de yorumu benim için önemli..buaradan memnun olan gebe kalabilen varsa paylaşssın lütfen.bu arada bende sorun yok.sadece eşimin tüm değerleri kan sperm normal olmasına karşın morfolojisi sıfır çıkıyor.çapa da bunu sorun etmediler.direk tüp bebek raporu vermediler.önce aşılama dediler.bizde deniyoruz bakalım.

valla ben yeni tedaviye başladm orada, hatta beklerken tanıştığım üç kişi de çok memnunlardı onlardn cesaret aldım biraz. ne diyolar dışarda bilmiyorm ama ben gittm başladm ve gayette memnunum. orada tanıştığım biri de benim yanımda pozitif sonuç aldığını öğrendi, hep birlikte kutladık eğlendik filan keyifli bir yer açıkcası :) umutu bilmiyorm ondan birşey diyemem ama tatlm.

Merhabalar. ben bır arkadaşım ıcın arastırıyorum bu konuyu. Kızcagızın ılk dusukden sonra tuplerden 1i tıkandı dıgerı normal esınınde herseyı normal.Ama arkadasım3 kere hamıle kaldı ve 2 veya 3 aylık ken sebepszı dusukler yasadı tup bebekle. Simdi tekrardan denemek ıstıyor.

Ama bu sefer ilacsız tüp bebegi denemek istiyor. Bu ıslemı sadece Dr.Hakan Özörnek Altunizade deki Eurofertil mi yapıyor acaba.
Orası ıcın olumlu veya olumsuz bısey yazan olmamıs pek forumda.Başka subesıde yok sanırım .

Dr.Hakan Özörnek hakkında hastane hakkında ve ucretlendırmeler hakkında bılgılerı olan paylasır mı bızımle mumkunse.Ne gıbı paketler sunuluyo ne garantıler verılıyor.
Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın...

Teşekkürler....

canım transferin nasıl gecti?nasılsın?

aslında böyle bir konu açman .çok güzel olmuş.oradaki konuşmalar hep konyadaki merkeze aitti.yalnız istanbuldaki eurofertil ile ilgili çok olumlu şeyler duymadım.biz gidip merkezle görüştük.merkez çok iyi çok temiz.ilgili de davrandılar.fiyart konusunda paketler yapmışlar.onlarda iyidi aslında.biz eşimle tam karar vermiştik ama olumsuz çok şey okuduk.sonra çapadan aşılama aşaması ile devam etmmeye karar verdik.çapadan raporumuz çıkınca ya bu merkeze yada umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum.ama ne yalan söyliyim umut tüp bebek daha ağır basıyor...sizleri takip edecemi.sizlerin de yorumu benim için önemli..buaradan memnun olan gebe kalabilen varsa paylaşssın lütfen.bu arada bende sorun yok.sadece eşimin tüm değerleri kan sperm normal olmasına karşın morfolojisi sıfır çıkıyor.çapa da bunu sorun etmediler.direk tüp bebek raporu vermediler.önce aşılama dediler.bizde deniyoruz bakalım.

canım valla ben hiç olumsuz bişey okumadım genelde konya eurofertilde dilek hanım die bir doktor varmış..oradakiler ondan memnun olmadıklarını yazmışlar acaba sen onu mu okudun canım benim?ben daha önce 2 kere asılama yaptım 1 tanesini özel bir doktorda diğerinide istanbul tüp bebekte ikiside negatifle sonuçlandı mesela istanbul tüp bebekte iyi ama cok kalabalık ve cok ilgi yok bir arkadasım orad denedi pek memnun kalmadı o yüzden bende burayı arastırdım ve hep olumlu şeyler duydum.aslında benim burayı istememin bir diğer nedenide burada birde memorial hastanesinde embriyoskop die bir cihaz var bu cihaz sansı %8 daha da arttırıyor canım..bu cihazla embriyolar 3 yad 5. güne gidene kadar hiç dışarıya cıkarılmıyor ve bölelikle dogal ortamı bozulmadan transfer edilmiş oluyor..ben birazda bu cihaz nedeniyle eurofertili istiyorum acıkcası %8 de olsa umudun biraz daha artması beni buraya tesvik etti..
ben zeynep kamilde rapor cıkartıyorum bugün rapor için gittiğimdede eurofertilden konuşuyorlardı herkes cok olumlu şeyler söledi..inşallah orada tedavi görenler gelirler topiğede biraz daha bilgileniriz canım benim..

valla ben yeni tedaviye başladm orada, hatta beklerken tanıştığım üç kişi de çok memnunlardı onlardn cesaret aldım biraz. ne diyolar dışarda bilmiyorm ama ben gittm başladm ve gayette memnunum. orada tanıştığım biri de benim yanımda pozitif sonuç aldığını öğrendi, hep birlikte kutladık eğlendik filan keyifli bir yer açıkcası :) umutu bilmiyorm ondan birşey diyemem ama tatlm.

canım ben bir tablo yapalım diyorum ne dersin?buradan konuşmaya kaynaşmaya devam edelim..hayırlısıyla transferin ne zaman yapılıcak canım benim?

Merhabalar. ben bır arkadaşım ıcın arastırıyorum bu konuyu. Kızcagızın ılk dusukden sonra tuplerden 1i tıkandı dıgerı normal esınınde herseyı normal.Ama arkadasım3 kere hamıle kaldı ve 2 veya 3 aylık ken sebepszı dusukler yasadı tup bebekle. Simdi tekrardan denemek ıstıyor.

Ama bu sefer ilacsız tüp bebegi denemek istiyor. Bu ıslemı sadece Dr.Hakan Özörnek Altunizade deki Eurofertil mi yapıyor acaba.
Orası ıcın olumlu veya olumsuz bısey yazan olmamıs pek forumda.Başka subesıde yok sanırım .

Dr.Hakan Özörnek hakkında hastane hakkında ve ucretlendırmeler hakkında bılgılerı olan paylasır mı bızımle mumkunse.Ne gıbı paketler sunuluyo ne garantıler verılıyor.
Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın...

Teşekkürler....

canım ben sana ücretler hakkında kısaca bilgi vereyim..öncelikle neden illa hakan beyi istiyorsun?oradaki hastanede söle bişey var bildigim kadarıyla tüm doktorlar toplanıyor bunlara hakan beyde dahil degerlendirme yapıp transferi o şekilde yapıyorlar..hakan bey altunizadedeki eurofertilde zaten istanbulda başka subesi yok cnm eurofertilin..eger özellikle hakan beye muayne olmak istersen 150 tl ekstra muayne ücreti alıyorlar..hakan bey sürekli programlar fln çıktıgı için yogunmuş..diğer doktorlarla görüşme ve muayne ücretsiz..sadece 118 tl ultrasyon ücreti alıyorlar..raporlu olarak fiyatı 1500 tl 300 tl eger kalan yumurtan olur ve dondurmak istersen 300 tl onun için alıyorlar..onun haricinde eger embriyoskop kullanmak istersen 500 tl onun için alıyorlar ama bu sana kalmış kullanmak istemezsen ödemiyorsun..bunun haricindede ilaçların 700 tl ile 1000 tl arasında tutuyor..
raporsuzda 2-3 tane paket var paketler bayagı detalı canm ama en iyi paket 4 tüp dahil olan 10.000 tl lik paket garantili paket diyorlar buna..eger 4 tüpe ragmen hala gebelik oluşmamışsa sana paranı iade ediyorlar..

canım öncelikle transferin hayırlı ugurlu olsun...

bizimle detayları paylaşabilir misin?doktorun kim hastaneden memnun musun?kaçıncı denemen?neden eurofertil daha önce eurofertilde tedavi gördün mü?bu gibi detayları paylaşabilirsen bizimle çok seviniriz..

tablo yapalım diorum ben ne dersin eger yapalım dersen tablodaki ilk ismimiz olucaksın :)))

öncelikle teşekkür ederim kara kedi..transferim çok güzel geçti çok şükür ben 31 yaşındayım.. ilk tüp bebek denememdaha önce aşılama falan yapmadık..sorunum tüpümün biri kapalı normal yolla olur dediler ama ben beklemek istemedim.. eurofertilden çok memnun kaldım problemsiz bir tedavi oldu çok şükür Kızlar öncelikle bu işte garanti diye bişey yok allah ol derse olur dua etmek gerekir öncelikle kesinlikle sigara içmemek ve beslenmemize dikkat etmemiz gerekir..

benim 5.gün embriyosu olarak transferim yapıldı embriyoskopla takip edildi böyle olmasını istedik %8 şans artar deyince embriyolog bende tamam dedim.ama cidden faydası var. allah herkese evlat duygusunu attırsın isteyen herkese versin..

öncelikle teşekkür ederim kara kedi..transferim çok güzel geçti çok şükür ben 31 yaşındayım.. ilk tüp bebek denememdaha önce aşılama falan yapmadık..sorunum tüpümün biri kapalı normal yolla olur dediler ama ben beklemek istemedim.. eurofertilden çok memnun kaldım problemsiz bir tedavi oldu çok şükür Kızlar öncelikle bu işte garanti diye bişey yok allah ol derse olur dua etmek gerekir öncelikle kesinlikle sigara içmemek ve beslenmemize dikkat etmemiz gerekir..

benim 5.gün embriyosu olarak transferim yapıldı embriyoskopla takip edildi böyle olmasını istedik %8 şans artar deyince embriyolog bende tamam dedim.ama cidden faydası var. allah herkese evlat duygusunu attırsın isteyen herkese versin..

hadi bakalım canım inşallah 12 gün sonra hayırlı haberlerini alacagız..benimde persembe raporum çıkıyor adetimle birlikte başlayacagım inşallah bende eurofertile bende senin gibi embriyoskop isityorum..tabi yumurta sayımada baglı ama bakalım hakkımızda hayırlısı..inşallah meleğin seninledir ve topiğimizin ilk hamişi olursun canım benim...dualarımız seninleee :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hadi bakalım canım inşallah 12 gün sonra hayırlı haberlerini alacagız..benimde persembe raporum çıkıyor adetimle birlikte başlayacagım inşallah bende eurofertile bende senin gibi embriyoskop isityorum..tabi yumurta sayımada baglı ama bakalım hakkımızda hayırlısı..inşallah meleğin seninledir ve topiğimizin ilk hamişi olursun canım benim...dualarımız seninleee :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

çok teşekkür ederim çok saol merakla bekliyorum rabbim inşallah nasip eder banada isteyen herkesede.. bugünden aklıma kalan tek şey şu transfer olduktan sonra sedyeyle odaya götürülürken gözümden dökülen yaşlardı rabbim inşallah mutluluk gözyaşı dökmeyide nasip eder inşallah.. sanada bu yolda sabır diliyorum şu kadarını söylemek istiyorum zor hiçbir yanı yok bu tedavinin sadece olacakmı ebdişesi yıpratıyo onuda dua ederek atlatıyosun zaten:)

çok teşekkür ederim çok saol merakla bekliyorum rabbim inşallah nasip eder banada isteyen herkesede.. bugünden aklıma kalan tek şey şu transfer olduktan sonra sedyeyle odaya götürülürken gözümden dökülen yaşlardı rabbim inşallah mutluluk gözyaşı dökmeyide nasip eder inşallah.. sanada bu yolda sabır diliyorum şu kadarını söylemek istiyorum zor hiçbir yanı yok bu tedavinin sadece olacakmı ebdişesi yıpratıyo onuda dua ederek atlatıyosun zaten:)

evet cnm benim aynen öle..ben daha önce 2 kere asılama yaptırdım ondada 14 gün bekliyorsun hersey bir yana o günler gecmek bilmiyorum..ve her gün acaba oldu mu acaba tuttumu demekten kendini alamıyorsun..o yüzden cok cok iyi anlıyorum seni..ama sonun güzel olucagını düşün ve mümkün oldugunca stres yapmamaya calış canım benim..biliyorsun stres cok etkiliyor..

Allah ım gönlünüze göre versın.İşin manevıyat kısmı ıle ılgılı bısey buldum arkadaslar sızınle paylasmak ıstedım

ALINTI

Bebek isteyenler kenzülarş okuyun......

Arkadaşlar kenzül arş çok büyük bi dua akan suya okunsa dururmuş hikmeti çok büyük. Arkadaşım bana 7 cuma üst üste cuma saatinde okumamı ve secdeye kapanıp dua etmemi istedi arkadaşım bunu yapmış ve allahın izniyle hamile kalmış,onada arkadaşı demiş...arkadaıda bu yöntemle hamila kalmış ve bende okudum 7.cumadan sonra hamişimmmmm....tabiki 7 cumaya kadar hastalannlar olabilir o zaman duasına inanadığınız yada annenize falan deyin size niyetlenip okusun.....duanız olmasa ne ehemmiyetiniz olurdu...diye ayet var....lütfenkulak verin ve samimi olun eğer manasını okursanız çok anlamılı olduğunu göreceksiniz..

Allah ım gönlünüze göre versın.İşin manevıyat kısmı ıle ılgılı bısey buldum arkadaslar sızınle paylasmak ıstedım

ALINTI

Bebek isteyenler kenzülarş okuyun......

Arkadaşlar kenzül arş çok büyük bi dua akan suya okunsa dururmuş hikmeti çok büyük. Arkadaşım bana 7 cuma üst üste cuma saatinde okumamı ve secdeye kapanıp dua etmemi istedi arkadaşım bunu yapmış ve allahın izniyle hamile kalmış,onada arkadaşı demiş...arkadaıda bu yöntemle hamila kalmış ve bende okudum 7.cumadan sonra hamişimmmmm....tabiki 7 cumaya kadar hastalannlar olabilir o zaman duasına inanadığınız yada annenize falan deyin size niyetlenip okusun.....duanız olmasa ne ehemmiyetiniz olurdu...diye ayet var....lütfenkulak verin ve samimi olun eğer manasını okursanız çok anlamılı olduğunu göreceksiniz..

amin cnm benim rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah..dünya duaların yüzü suyu hürmetine ayakta canım..mutlaka her zaman yaradana sıgınmak lazım..

canım bildiğim kadarıyla embriyoskop umut tüp bebekde de var.bize de sadece bizde ve memorial da var demişlerdi.ama başka merkezlerde de olduğnu duydum.neyse benim rapor aşamasına gelene kadar 1 aşılamam daha var.sizleri takip edecegim eğer sizlerden olumlu sonuç çıkarsa bende buraya başlıyacagım

canım bildiğim kadarıyla embriyoskop umut tüp bebekde de var.bize de sadece bizde ve memorial da var demişlerdi.ama başka merkezlerde de olduğnu duydum.neyse benim rapor aşamasına gelene kadar 1 aşılamam daha var.sizleri takip edecegim eğer sizlerden olumlu sonuç çıkarsa bende buraya başlıyacagım

cnm ben umut tüp bebekte duymamıştım sadece eurofertille memorialde var biliyordum..sen takibe devam et cnm..aklına hangisi yatarsa artık orada yaptırırsın...

valla ben yeni gittm, baktım gayet güzel geldi bana. hakan beyi seçtm ben o muayne etti, ilaçsız tüp bebeği ben de düşünüyorum aslında. ilaç kısmı karaciğerm biraz zayıf olduğndan telaşlandırıyor diye :( doktor biraz yoğunmuş ama vakit ayırdı bana rahat rahat muayne etti. sana tavsiyem git bak oraya ilaçsız tüp bebeğe

bi de kızlar hastaneler iyi hoş geliyo ama burası klinik hani tüp bebek işi yapıyor yani. ne biliyim diğer hastaneler sanki bu işi yan iş yapıyo da tüp bebek klinikleri tam buna önem veriyo gibi geliyo bana biraz. ondan ben merkez istedm özellikle. ekipmanı herşeyi özel alınmış bu işe göre olsun diye.

bu arada arkadaşımıza da hayırlı olsun, umarım güzel güzel bebiklerin olur tatlmmmm :)

kızlar herkese selamlar benim raporum cıktı eurofertile başladım doktorum alev hanım..şimdi adet olmayı bekliyorum adetle başlıycaz tedaviye..bana iğne olarak fostimon yazdı.aranızda fostimonla tedavi gören var mı?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

kızlar herkese selamlar benim raporum cıktı eurofertile başladım doktorum alev hanım..şimdi adet olmayı bekliyorum adetle başlıycaz tedaviye..bana iğne olarak fostimon yazdı.aranızda fostimonla tedavi gören var mı?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

siz kaç yaşındasınız merak ettim :) ben menapurla başlamıştım..

siz kaç yaşındasınız merak ettim :) ben menapurla başlamıştım..

canım ben 25 yasındayım acaba yasla mı alaksı var verilen ilacın ben aşılamadı ilk menapur kullanmıştım ikinci aşılamamdada puregon kullanmıştır..bu ilacı hiç duymamaıştım açıkcası...

Back
X