Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

ben tedaviye sanırım 7-8 güne başlayacağım :) doktorları bu kadar tatlı ve iyi olacağını beklemiyordum :)

sanırım aynı dönemde tedavi olacağız. ben de yarın eurofertilde ikinci denemem için ultrason muayenesiyle başlayacağım.ilki blastosist olmasına rağmen hiç tutmamıştı.2 tane dondurulmuşum var. 1'ini deneyeceğiz bakalım bu sefer çok umutluyum:)
merkezden genel olarak memnun sayılırım ama eşimde de bende de sorun görünmemesine rağmen (sebepsiz kısırlık) ve blastosist seviyesini yakalamama rağmen hiç tutmaması, beni biraz şüpheye sürükledi. bu seferki deneme ne olacak bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.

sanırım aynı dönemde tedavi olacağız. ben de yarın eurofertilde ikinci denemem için ultrason muayenesiyle başlayacağım.ilki blastosist olmasına rağmen hiç tutmamıştı.2 tane dondurulmuşum var. 1'ini deneyeceğiz bakalım bu sefer çok umutluyum:)
merkezden genel olarak memnun sayılırım ama eşimde de bende de sorun görünmemesine rağmen (sebepsiz kısırlık) ve blastosist seviyesini yakalamama rağmen hiç tutmaması, beni biraz şüpheye sürükledi. bu seferki deneme ne olacak bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.

umarım ikimizin de tutar :) ben de pazartesi tedaviye başlıyorum bakalım ne olacak :) benim çok yakın bir arkadaşım yaptırmıştı o tavsiye etti, özellikle paket program seçmemi tavsiye etti ki denemeye devam edebileyim, istersem ikinciyi de yapabileyim diye. bünyeye göre tutması zor olabiliyormuş ama şaka gibi gittiğim gün iki hasta birden pozitif haberini kutlamaya gelmişlerdi doktorlarla. bir de çocuğu ile doktorları ziyarete gelip fotoğraf çektiren, kutlayan çok var aralarda sanırım. bu sıcaklık açıcası cezbetti beni biraz da :)

selam kızlar tedavisine başlayan arkadaslar hayırlı olsun tedaviniz inş olumlu olur sonuçlarınız:16:
bende kısaca kendimden bahsedim size..ben bahceci umutta bir asılama bir tüp denedim olmadı..
tüpte 13 yumurtam toplanmıştı 6 döllendi fakat 3.güne gecemedikleri için tedavim iptal edildi.
toplama işlemine kadar tüm parayı aldıkları için 6300 lira verdik.bize sadece 500tl geri ödediler..
neysee..hatta neden kalitesiz oldugunu arastırmak icin genetik testler yaptırdık esimle ben normal cıktı.
sonra seker yüklemesi yapıldı bana ve hipoglisemi seker duşuklugu cıktı ..seker yumurtalıkları kalitesizleştiriyor bu arada
suan seker hapımı kullanıyorum birazda kilo verecegim
yeni bi merkez arastırmaya başladık esimin arkadası eurofertili tavsiye etmiş bi tanıdıkları 7 sene olmayınca orada deneyip cocuk sahibi olmuşlar..
burada da yumurta kalitesizligi nedeniyle bi arkadasımız vardı oda bi seker yüklemesi yaptırsın bence..:34:
bu arada her ay kaliteli olacak diye bişey yok yumurtanın,heray degişebilir demişti kalitesi doktorum..
belki de yaptıracagım tedavimde olumlu olacak nasip :16:

çok geçmiş olsun, bende de düşük miktarda şeker rahatsızlığı var ama hap kullanacak kadar değil. istersen gel konuş doktorla kilo konusunu filan, sana zaten ne yapman gerekiyorsa söylüyorlar burada. ama sana tavsiyem saat 10-11 arası gitmen, yoksa yollarda hem trafik hem sıcaktan halin kalmaz soru sormaya :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar.. Buralar ıssız kalmış bu aralar.. Geçmiş bayramınız mübarek olsun inşallah.merkeze giden arkadaşlardan daha haber çıkmadı.bende önümüzde ay gideceğim. Rabbim inşallah hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanda.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Eurofertilde ilk tedaviye başladım. Öncelikle sorunumuz sperm sayı ve hareket azlığı. Tabi bide az da olsa DNA hasarı var. Mikro tese ile sperm elde edildi hasarsız spermler elde etmek için. İlk taze transfer negatif şuan 2 tane donmuş 5.gün embriyom var. Bu ay Allah nasip ederse donmuş tedavisine başlayacağım. Aklıma takılan transferden sonra sadece progestan ve folbiol kullandım coraspin i her yer veriyor neden kullanılmadı çözemedim.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Eurofertilde ilk tedaviye başladım. Öncelikle sorunumuz sperm sayı ve hareket azlığı. Tabi bide az da olsa DNA hasarı var. Mikro tese ile sperm elde edildi hasarsız spermler elde etmek için. İlk taze transfer negatif şuan 2 tane donmuş 5.gün embriyom var. Bu ay Allah nasip ederse donmuş tedavisine başlayacağım. Aklıma takılan transferden sonra sadece progestan ve folbiol kullandım coraspin i her yer veriyor neden kullanılmadı çözemedim.

Folbiol yerine elevit veya decavit kullan. Elevitte domuz jelatini kullanıldığı iddaları var, bir grup decavit kullanıyor, içerik aynı. Ben eleviti bırakmadım. Doğuma kadar kullanacağım.
Farklı merkezde tüp bebek denemesine başlamadan iki ay önce doktorumun tavsiyesiyle elevitin yanında solgar marka selenyum ve solgar marka omega-3 950 de kullanmaya başladım. Selenyumu 12. haftada bıraktık. Omega-3 sanırım doğuma kadar kullanacağım. Büyük ihtimal sonrada devam ederim.
Ülkemizde çok fazla kişide kan pıhtılaşma problemi var. Eurofertil dışındaki bildiğim diğer merkezler coraspin kullandırıyor. Tedbir amaçlı. Pıhtılaşma testlerini bazı araştırma hastanelerinin genetik bölümlerinde bakılıyor. Sıra al, baktır, sonuçlar 5-6 haftada çıkıyor. Eğer büyük pıhtılaşma problemlerin varsa coraspinle birlikte iğnede kullanman gerekebilir. Coraspin kanı sulandırıyor. Ayrıca, embriyonun damarlanma yoluyla tutunmasını da sağlıyor. Omega-3 te kan sulandırmaya etkisi var. Ben sabah omega-3, akşam 100 lük coraspin içiyorum. 32. haftaya kadar içeceğim. Transferden sonra 12 hafta kan sulandırıcı iğne de kullandım.
Ayrıca, diğer merkezlerde kese görülene kadar taze embriyo olsun, dondurulmuş olsun östrojen bant veya estrofem veriliyor.
Kafanda soru işareti kalmasın. Doktorunla konuş.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,
bende ikinci denememi eurofertil de düşünüyorum bu ay görüşmem var. yorumlarınızıda okudum umarım herşey çok güzel olur hepimiz için.

merhaba arkadaslar
bir tane eurofertil topiği var ama orada büyük çogunluk konya eurofertil hakkında konuşuyor..istanbul eurofertil hakkında bilgi almak isteyenler istedikleri sonuca ulaşamıyorlar..bende dedim bu topiği açayım istanbul eurofertilde tedavi gören, tedavi görmeyi düşünen herkes gelin burada paylaşalım yasadıklarımızı böylece bilgi almak isteyen herkesede bir faydamız olsun..

öncelikle ben kendimden bahsedeyim kızlar ben 2 başarısız aşılamanın ardından tüp bebege kararverdim ve ilk denememi eurofertilde yapmayı düşünüyorum..bende pco var eşimdede az bişi varikosel..su anda zeynep kamil hastanesinden tüp bebek raporu çıkartmaya calışıyorum..raporun son asamasındayım..haftaya fln rapor elime gecmiş olucak ve eurofertile başlamış olacagım rabbimin izniyle inşallah..

isterseniz birde tablo yaparız tedavisi başlayacakları başlamış olanları sonuc bekleyenleri tabloya yazarız ..böylece herkes birbirinide takip etmiş olur..:)))

hadi bakalım bol hamişli bir topik olur inşallah kızlar :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Merhaba canım
Sana birşey sormak istiyorum eurofertilde mi devam ettin tedavine? Bende yarın görüşmek için gideceğim ama kafam karışık biraz?

Merhaba canım
Sana birşey sormak istiyorum eurofertilde mi devam ettin tedavine? Bende yarın görüşmek için gideceğim ama kafam karışık biraz?

canım ben cevap vereyim arkadaş eurofertilde negatif sonuç aldı. 2.tedavide 2 embriyo transfer etmedikleri için embriyoları alıp istanbul tüp e gitti ve ikizlere hamile kaldı hatta bebişlerini çoktan almıştır kucağına.

Canım ben de orda 2 negatif aldım bana bir daha orda yaptır mısın dersen yaptırmam derim. Ama tabi ki en doğru kararı yine sen verirsin. Git görüş istersen başka merkezlerle de görüş ön görüşme muayene olmadığın sürece ücretsiz. Görüştükten sonra kararını ver. Tek merkeze bağımlı kalma. Umarım herşey gönlünce olur canım

canım ben cevap vereyim arkadaş eurofertilde negatif sonuç aldı. 2.tedavide 2 embriyo transfer etmedikleri için embriyoları alıp istanbul tüp e gitti ve ikizlere hamile kaldı hatta bebişlerini çoktan almıştır kucağına.

Canım ben de orda 2 negatif aldım bana bir daha orda yaptır mısın dersen yaptırmam derim. Ama tabi ki en doğru kararı yine sen verirsin. Git görüş istersen başka merkezlerle de görüş ön görüşme muayene olmadığın sürece ücretsiz. Görüştükten sonra kararını ver. Tek merkeze bağımlı kalma. Umarım herşey gönlünce olur canım
Canım merhaba
Teşekkürler cavapladığın için. Dün görüşmeye gittim Huri hanım ile konuştuk içime sindi açıkçası eylülün sonunda orada başlayacağım hayırlısıyla artık bilmiyorum bakalım sonuç ne olacak. Bu süreç zor psikolojik olarak korkuyorum doğrusu ve tedirginim hakkımızda hayırlısı diyorum. Biraz rahatlamam lazım sanırım..

Merhaba kızlar,
Bende hem kadınlar kulübü hem de tüp bebekçiler kervanına yeni katıldım.Fulya Eurofertil`le görüştük kısmet olursa adet olunca başlıcaz ama herkes eurofertil altunizade`den bahsediyo acaba Fulya şubesinde tüpbebek deneyen yok mu?

Eurofertil gerek doktorlari olsun gerek calisanlar olsun cok ilgisiz ve bilgisizler.Dr Bizi dinlemedi bile
Bosuna para harcamayin derim.biz tupbebek basarisini arttiran serum tedavisi almak istememize ragmen vazgectik.once ongorusme ucretli dediler iki gun sonra ucretsiz dediler.telefonda verebilecekleri bilgi yerine gelip doktorla gorusun dediler.doktorda hayir ben yapamam serum tedavisini dedi.
Bunu telefonda soyleseler ta silivriden bosu bosuna getirttiler
Asla gitmicegim bir yer

İlk denememiz bu merkez de oldu sonuç negatif zaten pozitif sonuç olana rastlamadım.çok ilgisizler hiç düzgün açıklama yapmıyorlar kesinlikle tavsiye etmem.

Back
X