12 yumurta toplandı 5 tane dollendı bı tanesı anormal 1 tranmsfger yapıldı 3 donduruldu pazartesı test gunum
hayırlı olsun cnm.pazertesi hayırlı iyi sonuç alırsın inşallah:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 yumurta toplandı 5 tane dollendı bı tanesı anormal 1 tranmsfger yapıldı 3 donduruldu pazartesı test gunum
ben tedaviye sanırım 7-8 güne başlayacağım :) doktorları bu kadar tatlı ve iyi olacağını beklemiyordum :)
sanırım aynı dönemde tedavi olacağız. ben de yarın eurofertilde ikinci denemem için ultrason muayenesiyle başlayacağım.ilki blastosist olmasına rağmen hiç tutmamıştı.2 tane dondurulmuşum var. 1'ini deneyeceğiz bakalım bu sefer çok umutluyum:)
merkezden genel olarak memnun sayılırım ama eşimde de bende de sorun görünmemesine rağmen (sebepsiz kısırlık) ve blastosist seviyesini yakalamama rağmen hiç tutmaması, beni biraz şüpheye sürükledi. bu seferki deneme ne olacak bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.
yarın transfer günümmmmmm:)))))))))))))))))))))
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Eurofertilde ilk tedaviye başladım. Öncelikle sorunumuz sperm sayı ve hareket azlığı. Tabi bide az da olsa DNA hasarı var. Mikro tese ile sperm elde edildi hasarsız spermler elde etmek için. İlk taze transfer negatif şuan 2 tane donmuş 5.gün embriyom var. Bu ay Allah nasip ederse donmuş tedavisine başlayacağım. Aklıma takılan transferden sonra sadece progestan ve folbiol kullandım coraspin i her yer veriyor neden kullanılmadı çözemedim.
Merhaba canımmerhaba arkadaslar
bir tane eurofertil topiği var ama orada büyük çogunluk konya eurofertil hakkında konuşuyor..istanbul eurofertil hakkında bilgi almak isteyenler istedikleri sonuca ulaşamıyorlar..bende dedim bu topiği açayım istanbul eurofertilde tedavi gören, tedavi görmeyi düşünen herkes gelin burada paylaşalım yasadıklarımızı böylece bilgi almak isteyen herkesede bir faydamız olsun..
öncelikle ben kendimden bahsedeyim kızlar ben 2 başarısız aşılamanın ardından tüp bebege kararverdim ve ilk denememi eurofertilde yapmayı düşünüyorum..bende pco var eşimdede az bişi varikosel..su anda zeynep kamil hastanesinden tüp bebek raporu çıkartmaya calışıyorum..raporun son asamasındayım..haftaya fln rapor elime gecmiş olucak ve eurofertile başlamış olacagım rabbimin izniyle inşallah..
isterseniz birde tablo yaparız tedavisi başlayacakları başlamış olanları sonuc bekleyenleri tabloya yazarız ..böylece herkes birbirinide takip etmiş olur..:)))
hadi bakalım bol hamişli bir topik olur inşallah kızlar![]()
Merhaba canım
Sana birşey sormak istiyorum eurofertilde mi devam ettin tedavine? Bende yarın görüşmek için gideceğim ama kafam karışık biraz?
Canım merhabacanım ben cevap vereyim arkadaş eurofertilde negatif sonuç aldı. 2.tedavide 2 embriyo transfer etmedikleri için embriyoları alıp istanbul tüp e gitti ve ikizlere hamile kaldı hatta bebişlerini çoktan almıştır kucağına.
Canım ben de orda 2 negatif aldım bana bir daha orda yaptır mısın dersen yaptırmam derim. Ama tabi ki en doğru kararı yine sen verirsin. Git görüş istersen başka merkezlerle de görüş ön görüşme muayene olmadığın sürece ücretsiz. Görüştükten sonra kararını ver. Tek merkeze bağımlı kalma. Umarım herşey gönlünce olur canım