Gelinlik Modelleri İSTANBUL EYÜP TE MUCİNA GELİNLİK yardım lütfen :(

boncuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
137
19
28
arkadaşlar gelinliğimi buraya diktiricem inşallah fakat daha gidip bakmak kısmet olmadı.yengemin 3 gelinide burda diktirmiş gelinliğini.yengem çok methetti sahibi ile yakın arkadaş olduğu için banada bi güven geldi tamam dedim bura olsun.ama ne bileyim yinede tedirginim burayı bilen duyan bizzat diktiren arkadaşlar var mı? ilgileri alakaları nasıl ? Fransız dantel A kesim tesettür gelinlik diktirmek istiyorum istediğim modelin resmini yengeme gönderdim o da sağolsun gitti konuştu gelinlikçiyle resimleri göstermiş hatta telefonda beni aradı oranın sahibiyle konuştum dikeriz merak etme dedi kumaşınıda sen belirlersin dedi.burası fatihte eminönünde gelinlikçilere dikim yapıp gönderiyormuş bi nevi toptancısı yani.söylenenler kulağa hoş geliyor değilmi? birde burdan sizlerden fikir almak istedim kızlar nasıl bi yer lütfen bana yardım edin lütfen :43:

yok mu kimse ya hu :( kimsenin haberi yok mu :18:

Eyüp te islambey cad. oturanlar nerde ! hiç kimse yok mu burayı bilen gören duyan eşi dostu diktiren yahu bu kadarda olurmu ağlıycam sinirimden kimse yazmıyor :14:

Merhaba, bende mucina gelinlikcide diktireceğim . Oradaki bayanda bana istediğin danteli tülü seçebilirsin dedi. siz diktirdiniz mi ilgileri alakaları nasıl? verdikleri sözleri tuttular mı.

Arkadaşlar diktirdiniz mi sonrasında? Düşünceleriniz neler? Memnun kaldınız mı?

Back
X