- Konu Sahibi pazzolinna
-
Merhabalar,
Yoğun araştırmalarım sonucu İstanbul Florence Nightingale'da karar kıldım.
Şimdi ise sorun şu ki doktor olarak kimi seçeyim.
Birisinde karar kılıp muayeneye başlayacağım.
Aşağıda ismini yazdığım doktorları tanıyan yada daha önce doğumunu aşağıdaki doktorlardan biriyle gerçekleştirmiş olanlar fikirlerini yazabilirler mi?
Prof.Dr. Alin Başgül YİĞİTER
Prof.Dr. Bülent BAYSAL
Prof.Dr. Cemil Akgül
Prof.Dr. İlkkan DÜNDER
Doç.Dr. Faruk ABİKE
Yard.Doç.Dr. Herman İŞÇİ
Op.Dr. Ali ARMAN
Op.Dr. Alper ŞİŞMANOĞLU
Op.Dr. Nilgün GÜDÜCÜ
Op.Dr. Özlem KARABAY AKGÜL
Merhabalar,
Aşağıda ismini yazdığım doktorları tanıyan yada daha önce doğumunu aşağıdaki doktorlardan biriyle gerçekleştirmiş olanlar fikirlerini yazabilirler mi?
Prof.Dr. Bülent BAYSAL
Prof.Dr. Cemil Akgül
Prof.Dr. İlkkan DÜNDER
Doç.Dr. Faruk ABİKE
Yard.Doç.Dr. Herman İŞÇİ
Op.Dr. Ali ARMAN
Op.Dr. Alper ŞİŞMANOĞLU
Op.Dr. Nilgün GÜDÜCÜ
Hayırlı olsun bende araştırmalarım sonucu Herman beyin iyi bir doktor olduğunu duydum ama hiç muayenesine gtmedim inşallah haftaya gideceğim.Fazla gülmeyen ama işinin ehli olan bir doktormuş bir arkadaşımda Alin hanıma gidiyor ve gayet memnunmuş..Diğerlerini duymadım umarım gönlüne yatan doktoru bulursun çok önemli bu ve de zor..
Merhaba arkadaslar Herman Bey mukemmel bir doktordur ve 15 yildir kendisine gitmekteyim bugune kadar memnuniyetsizligim hic olmamistir. Su anda 22 hafalik hamileyim insallah dogumumuda yaptirmak kismet olacak. İciniz rahat olsun :)
135 tl muayene fiyatiMuayene fiyatı nedir Herman beyin bilgi verebilir misin?
Merhabalar,
Prof.Dr. Bülent BAYSAL
Prof.Dr. Cemil Akgül
Prof.Dr. İlkkan DÜNDER
Doç.Dr. Faruk ABİKE
Yard.Doç.Dr. Herman İŞÇİ
Op.Dr. Ali ARMAN
Op.Dr. Alper ŞİŞMANOĞLU
Op.Dr. Nilgün GÜDÜCÜ
Bir kadın doğumcu ya da genel cerraha ihtiyacınız varsa sadece Türkiye nin değil dünyanın en iyi cerrahı op.dr DENİZ ALTIPARMAK dır. İhtiyacınız olduğunda sadece fikir danışmak için bile olsa bir kez olsun gidin görüşün kendisi ile,ne demek istediğim hemen anlayacaksınız ve kararınız kesinlikle Deniz hocamdan yana olacak . Sizi ameliyat
ettikten sonra ise çevrenizdeki herkesi ona götürecek ve kendisine bizzat siz kefil olacaksınız .Ben kendimden biliyorum
Deniz hocayı şöyle anlatayım size, Deniz hocam Genel Cerrahi Uzmanı, Kadın Doğum Araştırma Görevlisi, bana kendi özel hastanesinde kapalı safra ameliyatı yapmıştı 5 yıl önce, ufacık bir iz bile kalmadı, bu benim için çok önemliydi. Bu yıl kız kardeşime Acıbadem Hastanesinde rahim kanseri tanısı konulunca direk Deniz hocamı aradım. Sağolsun her şeyi ayarladı, İstanbul Florence’de 4 tane delikten rahim kanseri ameliyatını Doç. Dr. Faruk Abike ile birlikte yaptılar, kardeşim aynı günün akşamı ayağı kalktı, 1 gün sonra da taburcu ettiler, Allah’a şükür sapasağlam. İkisinin de hakkı ödenmez hem çok iyi yaptılar hem de bize 100 milyar denen ameliyatı üçte bir fiyatına yaptılar. Daha 2 gün önce teyzemin kızı gebeydi, normal doğum yapmak istiyordu. Deniz hocam ile yine Faruk hoca takip ediyordu, HİÇ KESMEDEN, EPİDURAL TAKMADAN, TAMAMEN DOĞAL DOĞUM yaptırdılar. Çevremde kim varsa onlara gönderiyorum. Yine de ben sizi yanıltmayayım siz kendiniz araştırın, Deniz hocaya ameliyat olmuş insanları bulun ameliyat yerlerine bakın, onlarla konuşun, başka doktorları da mutlaka araştırın. En doğru kararı siz vereceksiniz. Zaten Deniz hocaya İstanbul Florence’da giderseniz ücret de almıyor muayene için. Bir ameliyat ya da doğum gerekiyorsa onun fiyat bilgisini veriyor siz düşünüp karar veriyorsunuz. Gidin konuşun, bütün doktorlarla tek tek görüşün. Sonuçta hekiminize güvenmeniz çok önemli. Ben 2008’den beri tanıyorum Deniz hocamı, çevremde kim varsa ona gönderiyorum. Sağolsun bende emeği çok, Allah hep yolunu açık etsin, hakkı asla ödenmezDogum doktoru degil asistani yaziyor unvaninda anlayamadim yani baska bir doktorla giriyor ve asistanlik mi ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?