- 12 Nisan 2019
- 10
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi pazzolinna
-
Yorumunuzla bu doktora gitmeyi düşünüyorum 2 senedir hamile kalamıyorum aşılama düşünüyorum sorun eşimde sizin nasıl bir durumunuz vardı acaba doktor hakkında biraz daha detay yorum yapabilirseniz çok sevinirimBen Dr. Bülent Baysal'dan çok memnun kaldım. Aynı zamanda Tüp Bebek Bölüm başkanı, yani konulara çok hakim
Merhaba, Florans Nightingale Istanbul Hastanesinde dogum yaptim, Temmuz 2019'da.Doktorlarım Herman Iscı ve Arzu Çağdaş'ti. Doktoru, ebesi, hemşiresi, anestezisti, çocuk doktoru, çocuk hemşireleri, hasta bakıcıları, hepsi harikaydı. Ben hastaneden çok mutlu ayrıldım. Iyi ki burada dogum yapmisim dedim. Ebeler çok iyi ve anlayışıydı, bebek hemşirelerinin çabasına, sabrına, özverili çalışmalarına hayran kaldım. Işlerini severek yapıyorlar, bebekleri gerçekten şevkatle kucakliyorlar, bu çok önemli. Benim deneyimim oldukça iyi ve olumluydu her acıdan. Jinekolog olarak da Arzu Çağdaş'i ve Herman İşçiyi öneririm.ikisi de çok iyi hekimler kesinlikle. Arzu Hanım sıcak, şevkatli bir insan, ayni zamanda bir anne. Dogum sürecinde benim ihtiyac duyduğum ozeni, samimiyeti ve empatiyi fazlasıyla gösterdi. Kendisine sonsuz sevgi ve tesekkurlerimi sunuyorum.merhaba kızlar,
yakın zamanda bu hastanede doğum yapan var mı? kadın doğum için doktor önerileriniz kimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?