Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, ben ve eşim tüp bebek yöntemini denemeye karar verdik, ama istanbulda nereye gdilir, hangi merkezler iyidir daha önce deneyen arkadaşlrdan tavsiye almak istyorum. ilk defa deneyeceğimden biraz da emin değilim![]()
canım çok teşekkür ediyorum, ben eurofertile gittim, çok memnun kaldım şimdi tedaviye başlayacağız rabbimin izniyle :) umarım tedavin çok iyi sonuçlanır sninde teşekürler :)
merhaba, ben ve eşim tüp bebek yöntemini denemeye karar verdik, ama istanbulda nereye gdilir, hangi merkezler iyidir daha önce deneyen arkadaşlrdan tavsiye almak istyorum. ilk defa deneyeceğimden biraz da emin değilim![]()
canım tadevin hayırlı olur inş. ben ist. tüp bebek merkezinde aret kamara gidiyorum 1. denememdi ve 2. kalite 2 .gün embriyosuydu ilaçsız tüpbebek tedavisi yaptı doktorum rezervim az diye ve tuttu şuan 7 haftalık hamileyim diğer merkezlere göre çok az fiyatı fazla ama doktorum çok deneyimli güvendim iyikide oraya gittim başka biryere gitseydim bi sürü ilaç vericeklerdi ve kalitesideaz olacaktı bide ilaç paraası ödemedim her türlü kardayım anlıycan bunun dışında bide bahçeci fulyayı çok iyi diyolar ben aret beye gitmeseydim oraya gidecektim şahsen umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba canım yaptırdınmı tüp bebeği bilmiyorum ama istanbul tüp bebek var taksimden beşiktaşa inerken gümüşsuyunda.orda aret kamer diye bi doktor var etrafımda yaptıranda çok var bende ikinci aşılamamı yaptırıyorum oda tutmazsa banada tüp bebek diycekler bende orda yaptırmayı düşünüyorum.hemde anlaşmalı araştırma hastanesinden rapor alırsan çok cüzzi bi miktar tutuyo.