- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
Memnun musunuz ameliyattanMerhaba ben 20 ocakta kanuni hastanesinde burun estetigi oldum 1600tl+55tl muayene ücreti ödedim
Alçı çıkmadan bir şey diyemeyeceğim ama her insan kadar morluk şişlik yaşadım bir gece hastanede kaldım çarşamba günü alçılar çıkacak ameliyat sonrası ağrı hissetmedim grip gibiydimMemnun musunuz ameliyattan
Anladım geçmiş olsun umarım güzel sonuç almışsınızdır genelde devlet hastanelerinde estetik ameliyatları kötü oluyor derler ama size bi sormak istedim fiyatı da çok makul geldi ben de mi yaptirsam diye düşündümAlçı çıkmadan bir şey diyemeyeceğim ama her insan kadar morluk şişlik yaşadım bir gece hastanede kaldım çarşamba günü alçılar çıkacak ameliyat sonrası ağrı hissetmedim grip gibiydim
Doktor ameliyat bitimi fotoğrafı çekmiş benim solunum sıkıntım da vardı ameliyat sonrası sağ tarafımdan ilk defa nefes alabildiğimi hissettim ben plastik cerrahide oldum ameliyatımı doktorun verdiği ilaçları sigorta karşılamıyor ilaçlar için de 150 tl ödedimAnladım geçmiş olsun umarım güzel sonuç almışsınızdır genelde devlet hastanelerinde estetik ameliyatları kötü oluyor derler ama size bi sormak istedim fiyatı da çok makul geldi ben de mi yaptirsam diye düşündüm
Bence cok güzel olmuş şekli tabii daha da güzelleşiyor zamanla şişlikler inince, hangi doktora oldunuz ameliyatı bi de direkt olarak randevu alınıyor mu çok soru sordum ama bi de ameliyat sırası ne kadar sürede geliyor bilgi verir misinizDoktor ameliyat bitimi fotoğrafı çekmiş benim solunum sıkıntım da vardı ameliyat sonrası sağ tarafımdan ilk defa nefes alabildiğimi hissettim ben plastik cerrahide oldum ameliyatımı doktorun verdiği ilaçları sigorta karşılamıyor ilaçlar için de 150 tl ödedim
B
Bence cok güzel olmuş şekli tabii daha da güzelleşiyor zamanla şişlikler inince, hangi doktora oldunuz ameliyatı bi de direkt olarak randevu alınıyor mu çok soru sordum ama bi de ameliyat sırası ne kadar sürede geliyor bilgi verir misiniz
Yani 6 ay sonra mi ameliyat oldunuz ilk muayeneden sonraDoktorumun adı Nilüfer bahadırlı mhrs den randevu aldım doktor önce baktı burnuma sonra 6 ay sonraya anca gün verebileceğini söyledi kabul ediyorsanız başhekimliğin orda bir oda vardı ordan fiyat almamı söyledi indim fiyat aldım ilk 1832 tl + 55 tl muayane ücreti dedi tamam dedim bir kod verdi doktora çıktım numaramı aldı Aralık ayında da beni aradı hastaneye çağırdı gittim tahlilleri yaptırdım 20 gün sonrası için randevu verdi bir gün önceden tekrar gel yatış yaptır ve fotoğraflarını çekelim dedi ertesi gün de ameliyat oldum işte
Evet hatta başka bir hastasının ameliyatı iptal oldu diye 5 ocakta aradı gel diye fakat bana uygun değildi 20 ocak dediği için planlarımı ona göre yapmıştımYani 6 ay sonra mi ameliyat oldunuz ilk muayeneden sonra
Anladım teşekkür ederimEvet hatta başka bir hastasının ameliyatı iptal oldu diye 5 ocakta aradı gel diye fakat bana uygun değildi 20 ocak dediği için planlarımı ona göre yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?