- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
Manisa hakkında pek bir bilgim yok ama yazdıklarına göre fikrim İstanbul’da kalmanız yönünde. Haftaici dışarı çıkamasanız da haftasonu çıkıp dolaşabiliyorsanız bu da yeterli bence. Çünkü manisa yada benzeri küçük bir yer İstanbul’daki sosyalliği veremez gibi geliyor bana. Üstelik haftaici nasılsa çıkamıyorsak dışarı Manisa’da en azından haftaici trafikle yorulmaz haftasonu istediğimizde kaçarız İstanbul’a demişsin, ama işlerin uygulamaya gelince pek öyle olmadığını düşünüyorum. Çünkü haftasonu olunca da İstanbul’a gelmek isteseniz yine yollarda geçecek bir sürü zaman. Üstüne İstanbul’a geliş gidiş yaparken trafiği hesaplayıp yola çıkmaya köprüyü rahat geçmeyi hesaplayacaksınız. Yorgunluk yada yol derken bu sefer o haftasonunu da verimli dolu dolu geciremeyeceksiniz. Birde insan ne kadar da olsa iki üç saatten fazla yol olunca sürekli gel git yapmaktan da yoruluyor. Hazır orda düzeniniz varken haftasonları İstanbul’u keşfedip kalmak daha güzel. Tabi Manisa’ya gittiğinizde ekonomik olarak çok fark yaşamayacağınızı düşünerek yazdım bunları. Ekonomik olarak Manisa’da rahat ederiz yada birikim yaparız diyorsanız da Manisa’yı öneririm.