• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul / PENDİKte iyi bir kuaföre ihitiyacım var * ?

NuttyPrincessss

gelecegin ögretmeni ..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
149
0
66
İstanbul
arkadaşlar merhaba konu başığından da anlaşıldıgı gibi çok acil güzel bir kuaföre ihtiyacım var saçlarım kıvırcık nolur yardım edin şimdiden teşekkürler ..:26::26::26::26:

canım pendikte en iyisi aydın tanerdir,ama sahilde nt var onu da tavsiye ederim
öncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim . aydın taneri biliyorum yengem gidiyor oraya ama yengemn sac kesmlernden pek memnun dglm acıkcası . 19 mayıs caddesi üzerinde sahilde studio tim var onu begeniyorm ama oldukça pahalı ..

Kız bak yine bn geldim bnde pendikte oturuorum . bnm tavsiyem pendik migrosun karşısında kuşluk bi yer var ya karşısın da akbank , garantibank falan var işte onun üstünde OBJE KUAFÖR var gir bn Mikail beye kestirmek , boyatmak istiyorum de . özellikle saç kesimi ve inceltirme çok güzel oluyo .

canım alt kaynarcada aynur kuaför var hemen akbankın karşısında köşede kalıyor hem uygun hemde becerikliler tavsiye ederim..

eğer aynı aynur kuaförden bahsediyorsak o evlenip taşındı diye biliyorum acaba geri mi geldi??? :44:

eğer öylese çok becerikliler gerçekten geçen sene bana bir saç boyadı herkes hayran ben hayran ama kimse o rengi tutturamıyor saç kesimi de çok iyiydi...

Son düzenleme:
ay kız sen bana bayagı yardımcı oluyorsun cok teşekkür ederimm :71::71::71:
Kız bak yine bn geldim bnde pendikte oturuorum . bnm tavsiyem pendik migrosun karşısında kuşluk bi yer var ya karşısın da akbank , garantibank falan var işte onun üstünde OBJE KUAFÖR var gir bn Mikail beye kestirmek , boyatmak istiyorum de . özellikle saç kesimi ve inceltirme çok güzel oluyo .

Back
X