A alisya34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 20 0 86 İstanbul 5 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi alisya34 #1 Merhaba, İstanbul üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olan varmı ? Ne gibi şartlar koyuyorlar, ve başarı oranı diğer özel hastaneler oranla ne kadar sizce ? Merak ettiğim bu ve bunu ngib ibir çok soru var aslında. Hepinize teşekkür ederim şimdiden. opuyorumnanaktan
Merhaba, İstanbul üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olan varmı ? Ne gibi şartlar koyuyorlar, ve başarı oranı diğer özel hastaneler oranla ne kadar sizce ? Merak ettiğim bu ve bunu ngib ibir çok soru var aslında. Hepinize teşekkür ederim şimdiden. opuyorumnanaktan
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.934 4.319 158 5 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi alisya34 #2 hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan inşallah sende yavruna kısa zamanda kavusursun
Jud Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 49 0 86 İstanbul 15 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi alisya34 #3 alisya34 Merhaba, ben sana özel mesaj gönderemedim çünkü mesajlarım az .. ama senin profilinde mesaj bıraktım.. bir ihtiyacın olursa çekinme yerimseniben..
alisya34 Merhaba, ben sana özel mesaj gönderemedim çünkü mesajlarım az .. ama senin profilinde mesaj bıraktım.. bir ihtiyacın olursa çekinme yerimseniben..