istanbul tüp bebek merkezi.. lütfen yardım...

aysenfb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
51
0
16
Balıkesir
herkese merhabalar,

ben izmir 9 eylül üniversitesinde tüp bebek tedavisi oldum.maalesef sonuç negatif. orayı seçmemin sebebi çikolata kisti ameliyatımı orda olmam ve doktorumun 4. derecede endometriyozis nedeniyle rapor vermesi. fakat hemşireler hariç pek memnun kalmadım. ilgisizler ve siz sormadığınız sürece bişey söylemiyorlar. zaten profösörü pek göremiyorsunuz. neyse bir şekilde istanbul tüp bebek merkeziyle iletişime geçtim. raporumun orda da geçerli olduğu söylendi. fakat ben balıkesirde oturduğum için istanbul bana biraz uzak. sorum şu istanbul tüp bebek merkezi hakkında bilginiz var mı ya da orada tedavi oldunuz mu? yani kısacası eğer gerçekten iyi ise uzaklığı falan düşünmeyeceğim lütfen bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa yazsın.. şimdiden teşekkürler

ben istanbul tüp bebek merkezinde dr aret kamar hastasıydım.hastasıydım diyorum düşük over nedeni ile tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştik yumurta sayım yetersiz olduğu için 2 ay pas geçtik ama kendiliğimden hamile kaldım ve tedavim sona erdi.öncelikle şunu belirteyim parayla işi yok tamamen işine odaklı bir dr.hiç acelesi yok tedavinin en başından sonuna kadar gereken neyse uygulayan zamanı doğru yöneten tedaviyide hem maddi hem manevi yıpranmalara yol açmadan yürüten ender doktorlardan.eğer biraz stresli ve aceleciysen rahat tavırları ve konuşması rahatsız edebilir ama emin ol bu işin en iyilerinden zaten en önemliside bu.merkez oldukça kalabalık ama bu başarı oranından ve dr un popüler oluşundan kaynaklı.tv programları var nette onları izleyerek biraz fikir edinebilirsin yolun biraz uzak ama net sonuç için istanbulda önerilebilecek en iyi dr ve merkezlerden biri gerisi sana kalmış.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun inşallah.

bende umut tüp beebkte tedavi görüyorum memnunum

canım bende ist tüp bebekte hamile kaldım ben memnunum şehir dışından gelen çok hasta vardı benim dönemimde inşallah hamile kalırsın bence randevu alıp görüş benim dok suzan hanımdı ben ondan mennunum ama aret beyden hastaları çok memnum bence bir muayene olderim inşallah hamile kalırsın

mrhabalar bende aret beye gidip tedavi oldum ilk gittiiğimde poliplerim göürldü histereskopi yapıldı sonrasındada bana ilaçsız tüp bebek önerdi yumurtalarım kalitesiz az diye boşuna bisürü ilaç parası verme o ilaçllar 3 olan yumurta sayıını 15 yapmaaycak dedi kabul etik 1.denememmdi ve 2yumurta toplandı 1i boş çıktı 1 tanesi 2.kalite 2.gün embriyosu olarak trasnfer edildi ve tuttu şuanda 17 haftalık hamileyim rabbie şükürler olsun aret bey bi doktordan öcne çok iyi bir insan psikologda merkezde çisem hanım tedavi boyunca ücretsiz faydalanabiliyosun çok yararını gördm trasnfer esnasında elimi tuttu bana çok destek oldu şimdiden hayırlısı olsun bide ildışından geldiğini söylersen indirim yapabilirlr sana muhakkak sor

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıklı bir şekilde kucağııına almayı nasip etsin. darısı benim ve tüm çocuk isteyenlerin başına inşallah. çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. sanırım kararımı verdim gidip görüşeceğim.

bu arada ilaçsız tüp bebek nasıl oluyor bu konu hakkında da bilgi verebili misin

biz de dün Aret Bey ile tanışma fırsatı bulduk... 8.30'da merkezdeydik ve çok kalabalıktı...herkes çok ilgiliydi... gecikmeli de olsa Aret Bey muayene etti ve biraz akışına bırakmamızı söyledi... tabi bu arada tüm testlerimi inceledi ve muayene yaptı. insan dr., hastane geze geze galiba işin sarrafı oluyor... bu dönemde sizin umutlarınızdan faydalanmak isteyen çok yer var ama Aret Bey gerçekten işini yapan bir doktor ve şiddetle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…