İstanbul Tüp Bebek Merkezi Op. Dr. Aret Kamar Hocama giden vAr mı

Ben on gorusme yaptim, ilk izlenim olarak cok pozitik bir elektrik aldim. Gercekten hep bahsedilen sekilde bir baba gibi yaklasiyor ve insan halinden anliyor. Klinik cok yogun ve cok uzun bekleme suresi olabiliyor ama aret hocanin ve diger butun calisanlarin guler yuzlulugu bu sorunlari ortuyor.

Bende Aret Hocaya gidiyorum hatta 2. Deneme için bugün tedaviye başladık hayırlısıyla.

Evet basladik 1 tane 3. Gun embriyosu donduruldu bu ay tekrar gorusmeye gidecegiz transfer mi olacak yeniden yumurta toplamami bilmiyorum . Sizin transfer neden iptal oldu

Evet basladik 1 tane 3. Gun embriyosu donduruldu bu ay tekrar gorusmeye gidecegiz transfer mi olacak yeniden yumurta toplamami bilmiyorum . Sizin transfer neden iptal oldu
Merhaba fiyat ne kadar tuttu acaba tavsiye ediyor musunuz bende istiyorum da

Merhaba fiyat ne kadar tuttu acaba tavsiye ediyor musunuz bende istiyorum da
Merhaba, kesinlikle tavsiye ediyorum. İlaclar herkesin tedavi sekline gore degisecegi icin fiyatlarda degir ama tup bebek islemi 10 bin tl ilk gidiste muayene ucretini 1 kere oduyosunuz bi daha odemiyosunuz hamile kalana kadar, birde her kontrolde bazi hormon degerlerinizin tahlil ucreti var. Sunu diyebilirim diger yerler gibi para pesinde ticarethane zihniyetinde degiller, senin icin dogru olan ne ise onu yapmak istiyor Aret hoca

Bende hastasıyım ikinci randevumdu istediği tahlılleri götürdüm. Şimdi ilaçlar verdiler
Dekort
Folbiol bide coraspirin
Cumartesi basladım ilaçlara yarın çağırdı benı bakalım nasıl işleyecek durum. Çok sıcak kanlı cok babacan sakın zaten kısa suruyor gorusme muayne vs.
Fiyattta raporsuz 9750 tüp bebek ilk muayne 600.
birde 7000 tl ilaçlar tutuyormuş. Kağıdını verdiler bana fiyatların.

Bende hastasıyım ikinci randevumdu istediği tahlılleri götürdüm. Şimdi ilaçlar verdiler
Dekort
Folbiol bide coraspirin
Cumartesi basladım ilaçlara yarın çağırdı benı bakalım nasıl işleyecek durum. Çok sıcak kanlı cok babacan sakın zaten kısa suruyor gorusme muayne vs.
Fiyattta raporsuz 9750 tüp bebek ilk muayne 600.
birde 7000 tl ilaçlar tutuyormuş. Kağıdını verdiler bana fiyatların.
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilac fiyatını ortalama söylüyorlar kullanıma göre değişiyor opu işlemi olmadan kullanılan ilaçlar transfer sonrası ilaclar derken ortalama 10-15 bin buldu desem yeridir.

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilac fiyatını ortalama söylüyorlar kullanıma göre değişiyor opu işlemi olmadan kullanılan ilaçlar transfer sonrası ilaclar derken ortalama 10-15 bin buldu desem yeridir.
Teşekkür ederim.
allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🥰

Back
X