Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezi

canım ben gidiyorum..bu ay tüp bebek yaptık ama sonucum negatif....

tavsiye ederim..2. yi de orada deniyeceğim ama ..malesef çok kalabalık....

canım ben gidiyorum..bu ay tüp bebek yaptık ama sonucum negatif....

tavsiye ederim..2. yi de orada deniyeceğim ama ..malesef çok kalabalık....

İnşallah herşey gönlünce olur .Bana henüz tüp bebek şart denmedi.Belki önceki aşamalarla olur ama eşimde henüz dra gitmedi ne yaptıysam şu sperm testini yaptırmıyor.Birde muayene ücreti nedir rutin muayene bilgin varmı.

Konu içeriği nedeniyle "Tüp bebek merkezleri" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

İnşallah herşey gönlünce olur .Bana henüz tüp bebek şart denmedi.Belki önceki aşamalarla olur ama eşimde henüz dra gitmedi ne yaptıysam şu sperm testini yaptırmıyor.Birde muayene ücreti nedir rutin muayene bilgin varmı.

ilk muayene 120 tl idi...sonrakilerden ücret alınmadı..bence hiç vakit kaybetme hemen gidin..

oraya giderse muhakkak sperm testi yaptırmak zorunda kalacaktır...yaş kaçç

ilk muayene 120 tl idi...sonrakilerden ücret alınmadı..bence hiç vakit kaybetme hemen gidin..

oraya giderse muhakkak sperm testi yaptırmak zorunda kalacaktır...yaş kaçç

anladım canım ben 33 eşim 38 yaşında 16 aydır evliyiz.1 yıldır istiyoruz.İlgileniyorlar mı peki doktorlara hastaneye güvenerekmi gidiyorsun.

anladım canım ben 33 eşim 38 yaşında 16 aydır evliyiz.1 yıldır istiyoruz.İlgileniyorlar mı peki doktorlara hastaneye güvenerekmi gidiyorsun.

ilgileniyorlar.işlerini iyi yapıyorlar....şahsen ben güvenerek gidiyorum ama....

genede Allah bilir..çünkü ne derlerse ona inanıyoruz...hiç bişi bilmiyoruz çünkü bu konuda...

hiç zaman kaybetme tek tavsiyem bu......ben de 34 yaşındayım..şimdi bana yumurta kalitesinden bahsediliyor...........

ilgileniyorlar.işlerini iyi yapıyorlar....şahsen ben güvenerek gidiyorum ama....

genede Allah bilir..çünkü ne derlerse ona inanıyoruz...hiç bişi bilmiyoruz çünkü bu konuda...

evet haklısın.Ne derlerse inanmaktan başka bir şey yapamayız.allah isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını versin.Cevapladıgın için çok
teşekkürler.Şimdi işteyim ve çıkmak zorundayım.
İnşallah güzel haberlerini alırız.

evet haklısın.Ne derlerse inanmaktan başka bir şey yapamayız.allah isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını versin.Cevapladıgın için çok
teşekkürler.Şimdi işteyim ve çıkmak zorundayım.
İnşallah güzel haberlerini alırız.

tamam tatlım .inşallahh cnm inşallah..kafana takılan olursa sor emi??

Back
X