• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri istanbul tüp bebek merkezinde 2009 'da tedaviye başlayacak olan var mı?

sevgili doruk..bende tedavimde bu merkezi tercih ettim...hayırlısıyla transferim de bu gün oldu....merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım.....bir an önce at bu korkularını......asıl şimdi sana pozifif enerji ve moral lazım.......zaten bir başladın mı inan arkası çabucak geliyor.......Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

prenses2020,
senin transferinin olduğu gün seninle aynı yerdeymişiz demekki keşke önceden haberim olsa seni bulurdum sabah 10dan öğlen 2 ye kadar merkezdeydim ben.bu arada bende tedavime başladım iğnelerimi vuruyorum şimdi.sana kaç kutu ilaç kulandırdılar?adetten sonra kaçıncı gün yumurtaların toplandı?kaç gün sonra transfer edildi?bu arada yaşını sormamda bi sakınca yoktur umarım.sorularımla seni bunalttıysam özür dilerim.sanırım senin sonucun 22 şubattta belli olcak. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarım seninle allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin...:CüvCüv:a.s.

prenses2020,
senin transferinin olduğu gün seninle aynı yerdeymişiz demekki keşke önceden haberim olsa seni bulurdum sabah 10dan öğlen 2 ye kadar merkezdeydim ben.bu arada bende tedavime başladım iğnelerimi vuruyorum şimdi.sana kaç kutu ilaç kulandırdılar?adetten sonra kaçıncı gün yumurtaların toplandı?kaç gün sonra transfer edildi?bu arada yaşını sormamda bi sakınca yoktur umarım.sorularımla seni bunalttıysam özür dilerim.sanırım senin sonucun 22 şubattta belli olcak. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarım seninle allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin...:CüvCüv:a.s.

ben 8 gün ilaç kullandım...450 lik pregon...adetimden 13 gün sonra yumurtalarım toplandı.16.gün de transferim yapıldı.37 yaşındayım.evet 23 şubatta kan testinden sonucunu alacağım....Allah tüm anne adaylarının kucakları boş bırakmasın....hepimizin yardımcısı olsun......

ben 8 gün ilaç kullandım...450 lik pregon...adetimden 13 gün sonra yumurtalarım toplandı.16.gün de transferim yapıldı.37 yaşındayım.evet 23 şubatta kan testinden sonucunu alacağım....Allah tüm anne adaylarının kucakları boş bırakmasın....hepimizin yardımcısı olsun......

merak ettim sonuç ne çıktı pozitiftir inşallah :CüvCüv:

merak ettim sonuç ne çıktı pozitiftir inşallah :CüvCüv:

POZİTİF..........Allahıma şükür......
aslında ben dayanamadım 9.gün Bhcg yaptırmıştım....değerim 9.gün için 47.98 çıkmıştı....12.gün tekrar yaptırdım 241.18.....EVET HAMİLEYİMMMMMMMMMM...şimdi sağlıklı sıhatli kucağıma almak için dua ediyorum.....
tedaviye başlayan ya da başlayacak olan tüm anne adaylarına da dua ediyorum.......Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...............Allah yardımcımız olsın...

sevgiyle kal...

prenses 2020 çok sevindim sizin adınıza bende istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum cumartesi sabah başlıyorum hayırlısıyla rabbim herkesin yar ve yardımcı olsun dualarımla darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aminnn ve anne olmak isteyenlere aminnnn

merhaba arkadaşlar ben de istanbul tüpbebek merkezinde mart ayında yaptırdım. kan tahlili için gün sayıyorum idrar testi yapmaya da çekiniyorum korkuyorum da bu 3. denemem bakalım ne olacak çok merak ediyorum sizlerde nasıl belirtiler olmuştu bana yazar mısınız

arkadaslar bende ist tüp merkz aret beyde ilk tüp bebek denememi yaptirdim.doktorumun tavsiyesi üzerine gittim ve memnun kaldim.basari orani iyi olan bi merkez.tavsiye ederim.suan transferimin 4. günündeyim.8 gün sonra insallah hayirli sonuclar alicam.allah hepimizin yardimcisi olsun..

bende bugun transfer için gideceğim saat üç gibi gel dedi aret bey bakalım hayırlısı inşallah kızlar çok dua edin bende ssk var ama şartları uymuyordu bi etek para ile yaptırdık tüm olanağımızı kullandık bugun inşallah hayırlı gun olur transfer için ayrıca bugun evlilik yıldönümüm hediye olsun bana aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar goole.com da Aret kamer yazdım karşıma çok hayret verici yazılar çıktı.Bunlar doğrumudur? Bir göz attın isterseniz.

Bende istanbul tüp bebek aret beyle deniycem ama benim tek tüpüm tıkalı laporoskopi olmak istiyorum ameliyatı memorial da olup tüp bebek tedavisine istanbul tüpbebek te devam etmek istiyorum. Ben Aret beyi bir röportajında okudum sigara içenlerin önce bırakıp 2 ay sonra tedaviye başlamaları gerekiyor demiş. Sigarayı bırakıp tüp bebek deneyen ve ilk denemesinde tutanlar varmı acaba? LUTFEN CEVAP VERİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende c.tesi günü ilk kez gidicem aşılama yaptırmak istiyorum drum suzan gençsoy

sanırım laparoskopi olan yok? pekis histeroskopi olanda mı yok? offf benim de karar vermem lazım benneyaptımki

Ben kararımı verdim memorial da olacağim, özel sağlık sigortası geçmiyor 3050 TL umarım iyi geçer. Birde benim hsg de tek tüpüm tıkalı görünüyordu doktorlar muayenede göremediler 3 farklı doktorda göremedi tanısal olarak girip gerekirse tüpü bağlayacaklar kızlar dua edin birşey çıkmasın ben doğal yollardan hamile kalmayı çooooooook istiyorum

kızlar suzan hn la ilk görüşmeyi yaptım aşılama için...
şeker testi istedi yaptrıdım..tekrar gidicem...
merkezi genel olarak beğendim...
zaten pekte dr a bişi soramadım eşim sinirlendirdi beni...
nasıl muayene oldum hatırlamıyorum bile..

arkadaşlar şuan istanbul tüp bebeğin fiyatı nedir bilen cvarmı? birde tedaviye başlamadan önce bizden istenen rutin tahlillerin arasında hsg de mutlaka olmalımı?????

:emir_bebek:
merhaba arkadaşlar yarın istanbul tüp bebek merkeziyle görüşmeye gidiyorum muhtemelen tedavime start vereceğim. umarım hayırlı bir karardır. rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın benim ve tüm emek verenlerin inşallah. ilk kez deneyeceğim bu tedaviyi.bu sebeple korkularım var nasıl olacak ya olmazsa diye korkulara sahibim nasıl atlatacağım bilmiyorum.dualarınızı benden esirgemeyin.beni en iyi anlayan sizlersiniz çünkü....[/QUOTEeyvahedigeldismile

Back
X