Tüp Bebek Merkezleri istanbul tüp bebek merkezinde 2009 'da tedaviye başlayacak olan var mı?

merhaba benim tüplerimde hidrosalpinks var budurumda olanlar sizce ne yapmam lazım
9 yaşında bir kızım var ve ben ona kardeş istiyorum çünkü ben tek kızım kızımında böyle benim gibi üzülmesini istemiyorum hayatta hiç desteğim olmadı

mrb arkadaşlar ben pko hastasıyım 2aydırda tedavı görüyorum.eşimdede varikosel cıktı doktoru amelıyat dedı ben sitede iyi bi doktor ararken bu siteyi buldum.eşim için istanbul tüp bebek merkezinde önerebilicegınız bi doktor varmı ve aşılama için bilgi verirseniz sevinirm.

Arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar İstanbul Tüp Bebek merkezine giden yok mu yaaa :(( lütfen yazın birşey :a015:

ben 1 aşılama yaptırdım orda..maddi imkanım daha iyi olsaydı tercih ediceğimi zannetmiyrm aşılamam tutmadı.

ben 1 aşılama yaptırdım orda..maddi imkanım daha iyi olsaydı tercih ediceğimi zannetmiyrm aşılamam tutmadı.

memnun kalmadın mı cnm ?? Of ben parasında değilim sadece doktorum orayı tavsiye etti diye gidicem ama çok kararsızım oooffffffff:a015:

slm kızlar bende aret beyde tüp bebek oldum denizli den geldim ben çok memnun kaldım gerek çalışanları gerek aret bey olsun çok ilgili alakalılardı saolsunlar ben 2009 temmuz ayında oldum 3 tane transfer ettiler 3 tanesi de tuttu :)) ama 1 tanesini sonlandırmak zorunda kaldık :(( hepsini kaybedebilirsin dedi aret bey şuanda 1 kızım bi oğlum var 4 aylık oldular çok şükür allahıma emeklerim boşuna gitmedi ist.tüp bebek merkezine çokkk teşekkürler ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ediyorum rabbim yolunuzu açık etsin gönlünüze göre versin emekleriniz boşa çıkmasın herkes bu güzel duyguyu tatsın...

merhaba dorukk bende bilgi edinmek için bakıyorum sen istanbul tüp bebek merkezinemi yaptırdın bende oraya başlayacağım nasıl bana bilgi verirmisin memnun kaldınmı sonuç ne oldu

Ben bu ay İstanbul Tüp bebekte 1. denememi yaptırdım .
Sonucum olumsuz ama Aret Bey ve ekibinin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.
Aret bey, kontroleri ve transferi bizzat kendisi yaptı.
12 yumurta elde edildi ama yumurtalarımın 5 tanesi sağlam çıkmış.En sonunda 2 tane orta kalite embiryom oluştu.Çok umutlu değildim sonuçta olumsuz çıktı ,merkezden beni arayacaklarını ve görüşme yapacaklarını söylediler.
Bakalım Allah harkese hayırlısını versin

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar,

Bir dogal gebeligim düşük ile sonuclandı. Sonrasında bir aşılama yapıldı ama tutmadı. Şİmdi tup bebek uzerıne yogunlaştım ancak; Umut Bebek,İstanbul Tüp Bebek arasında muallakta kaldım. Sız ne onerırsınız?

Merhabalar,
Eski bir başlık ama ben de belirtmek, paylaşmak istedim.
Ben de 2011 yılında İstanbul Tüp bebek merkezi Aret Kamar ile tanıştım. Öncesinde Zeynep Kamil'de tedaviye başlamıştım fakat bana hsg de tüplerin birinin kapalı oldugunu söylediler. Ben de bunu bir arkadaşımla paylaşırken bana istanbul Tüp Bebek merkeini önerdi. aret Bey'e durumu herseyi anlattım. Sağolsun benle cok ilgilendi. Gerek kendisi gerekse hemşireler cok ilgililer. Tüp bebek yapmaya karar verdik ve ilk denemede tuttu. Şu ana 6 aylık bir kızım var cok şükür bir de 4 tane dondurulmuş embriyom.:)
Valla ben herkese tavsiye ederim istanbul Tüp bebek Merkezi ve Aret Bey'i.
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın, amin. Allah aret Bey'den de razı olsun.

Merhabalar,
Eski bir başlık ama ben de belirtmek, paylaşmak istedim.
Ben de 2011 yılında İstanbul Tüp bebek merkezi Aret Kamar ile tanıştım. Öncesinde Zeynep Kamil'de tedaviye başlamıştım fakat bana hsg de tüplerin birinin kapalı oldugunu söylediler. Ben de bunu bir arkadaşımla paylaşırken bana istanbul Tüp Bebek merkeini önerdi. aret Bey'e durumu herseyi anlattım. Sağolsun benle cok ilgilendi. Gerek kendisi gerekse hemşireler cok ilgililer. Tüp bebek yapmaya karar verdik ve ilk denemede tuttu. Şu ana 6 aylık bir kızım var cok şükür bir de 4 tane dondurulmuş embriyom.:)
Valla ben herkese tavsiye ederim istanbul Tüp bebek Merkezi ve Aret Bey'i.
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın, amin. Allah aret Bey'den de razı olsun.

Merhaba nebo,

Ben de İstanbul Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm. Benim doktorum da Aret Kamar'dı. İlk denemede hamile kaldım.2 tane dondurulmuş embriyom var. 1 sene sonra tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Tabii ki yine doktorum Aret Kamar olacak.

Back
X