Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezine gidenler gitmeyi düşünenler...

bende varım canım..raporlu tüp bebek olacak.ilaçlarımı aldım dolapta bekliyor.haziran yada temmuz gibi (büyük ihtimal temmuz) tedaviye başlıyoruz. sen hangi doktora gidiyorsun?bir de bu forumda genelde umut tüp bebek merkezine gidenler var.istanbul tüp bebek çok az sayıda.ama benim içim buraya daha çok ısındı.sende ne sorun vardı?bizim eşimde morfoloji sorunu var.gerçi sebebsiz infertilite tanısı kondu rapor öle çıktı o da ayrı:-)

bende raporlu gittim. bizimde aynı sorun vardı. erkek doktor istemediğim için suzan hanım a gttm ben pazartesi inşallah ultrasona gtcem. inşallah sende mennun kalırsın gerçi ben bazı hemşirelere sinir olyodum ama neyse

Son düzenleme:
bende raporlu gittim. bizimde aynı sorun vardı. erkek doktor istemediğim için suzan hanım a gttm ben pazartesi inşallah ultrasona gtcem. inşallah sende mennun kalırsın gerçi ben bazı hemşirelere sinir olyodum ama neyse

hadi bakalım...inş olumlu sonuç alırsın ya...bağlantımızı koparmayalım.sen bu ay başlıyorsun galiba.inş bebişin gelir.hemşirelere niye sinir oldun ki?ben hiç tedaviye başlamadığım için yorum yapamıcam. raporlu 745 tl demişlerdi.tahlilller için ayrıca para alıyorlar mı?konuştuın mu hiç?

hadi bakalım...inş olumlu sonuç alırsın ya...bağlantımızı koparmayalım.sen bu ay başlıyorsun galiba.inş bebişin gelir.hemşirelere niye sinir oldun ki?ben hiç tedaviye başlamadığım için yorum yapamıcam. raporlu 745 tl demişlerdi.tahlilller için ayrıca para alıyorlar mı?konuştuın mu hiç?

yok canım ben nisan da yaptırdım keseyi görmek için gitcem inşallah iyidir. yumurta toplama günü 745 tl yatırıyosun. raporu çıkartırken tahlil yaptırdığın için başka tahlil istemiyolar. tarihi geçen varsa onu yaptırıyolar kan tahlillerinden para alıyolar. sperm tahlilinden para almıyolar. bazı hemşireler anlatıp duruyo soru sormana fırsat vermiyo

yok canım ben nisan da yaptırdım keseyi görmek için gitcem inşallah iyidir. yumurta toplama günü 745 tl yatırıyosun. raporu çıkartırken tahlil yaptırdığın için başka tahlil istemiyolar. tarihi geçen varsa onu yaptırıyolar kan tahlillerinden para alıyolar. sperm tahlilinden para almıyolar. bazı hemşireler anlatıp duruyo soru sormana fırsat vermiyo

aa süper..hamilesin yani.tebrik ediyorum.darısı bana ya...bu arada tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu transfer ettiler?bazı doktorlar çift embriyo transfer edebiliyormuş.benim merak ettiğim bi de tedavi olurken sürekli kan vermek gerekiyomuş.o kan tahlilllerine de para alıyorlar mı?yoksa hepsi o 745 in içinde mi?

aa süper..hamilesin yani.tebrik ediyorum.darısı bana ya...bu arada tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu transfer ettiler?bazı doktorlar çift embriyo transfer edebiliyormuş.benim merak ettiğim bi de tedavi olurken sürekli kan vermek gerekiyomuş.o kan tahlilllerine de para alıyorlar mı?yoksa hepsi o 745 in içinde mi?

yoo sürekli kan vermedim bi kere verdim o da yumurta alıncağını günü belirlemek içinmiş oda 30 tl di

Merhaba,
Ben de varım ama ben tedavi oldum bundan 4 sene önce. İlk tüp bebek denemesiyle gebe kaldım. Aret Kamar'ın hastasıydım. Hem hamilelik takibi hem de dogumumu kendisi yaptırdı.
Darısı sizin de başınıza.
Sonuçta merkez olarak da cok titiz ve temiz, iyi bir merkez.

Arkadaşlar merhaba,

Ben 10 yıllık çocuk mücadelemde o kadar doktor gezdimki anlatamam... En sonunda tavsiyeler üzerine son tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde yaptık doktorum Mustafa Bahçeci ve şuanda çok şükür doğumuma gün sayıyorum :)) Sizlerede tavsiyem en azından bi gidin görüşün, konuşun ona göre karar verin. Sizlerin şuan neler çektiğini ve neler hissettiğini inanın çok çok iyi anlıyorum ve elimden geldiğince bende duyurmaya çalışıyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

yoo sürekli kan vermedim bi kere verdim o da yumurta alıncağını günü belirlemek içinmiş oda 30 tl di

merhaba, öncelikle hamileliğini tebrik ederim, sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah. ben de istanbul tüp bebek merkezinde 1 tüp 2 dondurulmuş denedim ama olmadı:( her işte vardır bir hayır dedim. doktorum aret beydi. tek sıkıntım çok yoğun olmasıydı.şimdi yaz aylarında tekrardan kısmetse başlayacağım ama bu sefer başka yerde denemek istiyorum. sana diğer topiktende yazdım, ilaçlar hakkında. hala duruyor mu ilaçlar? gerçi gün içerisinde telden arayabilirim.

ben de geçen sene ozan beyin hastasıydım bu sene Aret kamar la deneyeceğim inşaallah içimdekş ses bebeğim onun vesilesiyle gelecek diyor çok iyi çok pozitif bir doktor..şuan rapor çıkartıyorumm inşaallah raporum çıkınca görüşmeye gideceğim

ben de geçen sene ozan beyin hastasıydım bu sene Aret kamar la deneyeceğim inşaallah içimdekş ses bebeğim onun vesilesiyle gelecek diyor çok iyi çok pozitif bir doktor..şuan rapor çıkartıyorumm inşaallah raporum çıkınca görüşmeye gideceğim

Benim arkadaşımda aret beyle denemişti ve bir kızı oldu inşallah sanada uğurlu gelir :16::16::16:

bende şubat ta denemiştim aret beye ama maalesef tutmadı ben yine de memnun kaldım bu ay dondurulmuşlarla deneyecektim ama tsh çok düşük çıktı inşallah bir kaç ay sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum herkese tavsiye ediyorum çok iyi bir merkez zaten gittiğinizde göreceksiniz çok yoğun ve kalabalık bu da demek oluyor ki merkezin kalitesini gösterir Allahım herkese annelik duygusunu yaşatır inşallah:49:

Back
X