Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezine gidenler gitmeyi düşünenler...

ben de geçen sene ozan beyin hastasıydım bu sene Aret kamar la deneyeceğim inşaallah içimdekş ses bebeğim onun vesilesiyle gelecek diyor çok iyi çok pozitif bir doktor..şuan rapor çıkartıyorumm inşaallah raporum çıkınca görüşmeye gideceğim

Merhaba ikramaya raporu hangi hastaneden çıkartıyorsun öğrenebilir miyim? Çok uzun sürüyor mu cevabın için şimdiden teşekkürler

Mrb bende 2.tupbebişimize ist tupte başladık.rabbim herkeze kolaylıklar versin.drum emre karatekelioğlu.drumdan çok memnunum.herkeze tavsiye ederim.

Merhaba ikramaya raporu hangi hastaneden çıkartıyorsun öğrenebilir miyim? Çok uzun sürüyor mu cevabın için şimdiden teşekkürler

Canm ben de raporla basladım.çapadn çıkardım raporumu.okadar zorlayıcı olmadı benm için.eğer aşılama denediysen daha once tup raporu çıkarabilirsin.sormak istediğin bişey varsa burdan yaz bend bildiğim kadarıyla yardım ederim.yeni üye oldum.özelden yazamıyorm.kolay gelsin şimdiden...

Canm ben de raporla basladım.çapadn çıkardım raporumu.okadar zorlayıcı olmadı benm için.eğer aşılama denediysen daha once tup raporu çıkarabilirsin.sormak istediğin bişey varsa burdan yaz bend bildiğim kadarıyla yardım ederim.yeni üye oldum.özelden yazamıyorm.kolay gelsin şimdiden...

Merhaba canım birinin cevap yazmasına sevindim ben de yeniyim bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kere aşılama oldum özelde bir arkadaşın tavsiyesiyle Süleymaniye doğum evine rapor için başvurdum şu anda evrakları toparlamaya çalışıyorum yani pek umudum yok aslında rapor için yani alabilirsem İstanbul tüp bebeğe yaptırmak istiyorum. Aslında zaman kaybetmek de istemiyorum raporla uğraşmasam mı bilemiyorum aklım karışık. Sen nasıl başvurdun çapaya?

Merhaba canım birinin cevap yazmasına sevindim ben de yeniyim bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kere aşılama oldum özelde bir arkadaşın tavsiyesiyle Süleymaniye doğum evine rapor için başvurdum şu anda evrakları toparlamaya çalışıyorum yani pek umudum yok aslında rapor için yani alabilirsem İstanbul tüp bebeğe yaptırmak istiyorum. Aslında zaman kaybetmek de istemiyorum raporla uğraşmasam mı bilemiyorum aklım karışık. Sen nasıl başvurdun çapaya?
merhaba bende istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum benim orada 3. denememdi bende raporla gittim oraya ama negatif ile sonuçlandı ben yinede memnun kaldım dondurulmuşlarla deneyecektim bu ay tsh değerlerim çok düşük çıktı bu ay erteledik rapora gelince ben çok kolay rapor aldım benim eşimden kaynaklı olduğu için pek fazla uğraşamdım benim raporum bir haftada çıktı tabi öncesinde benim tahlil hsg prog ve spermiyogram testlerini yaptıktan sonra heyete girdi ve bana bir saatte verdiler raporu inşallah sende bir sorun çıkmadan alırsın :))))))))))))))))

merhaba bende istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum benim orada 3. denememdi bende raporla gittim oraya ama negatif ile sonuçlandı ben yinede memnun kaldım dondurulmuşlarla deneyecektim bu ay tsh değerlerim çok düşük çıktı bu ay erteledik rapora gelince ben çok kolay rapor aldım benim eşimden kaynaklı olduğu için pek fazla uğraşamdım benim raporum bir haftada çıktı tabi öncesinde benim tahlil hsg prog ve spermiyogram testlerini yaptıktan sonra heyete girdi ve bana bir saatte verdiler raporu inşallah sende bir sorun çıkmadan alırsın :))))))))))))))))

Canim tez zamanda Rabbim hamile kalmayi nasip etsin herkese. Raporu nereden cikardin? İstanbul tüp bebek de doktorun kim son olarak da raporla me kadara mal oluyor? Biz de sebepsiz infertilite var bana hemen rapor vermezler gibi geliyor devlette hiç aşılamam yok çünkü. O yüzden de karar veremiyorum bu ara raporu mu beklim yoksa artık ne kadarsa verim raporsuz mu yaptırim? Zaman hızla geçiyor.

Canim tez zamanda Rabbim hamile kalmayi nasip etsin herkese. Raporu nereden cikardin? İstanbul tüp bebek de doktorun kim son olarak da raporla me kadara mal oluyor? Biz de sebepsiz infertilite var bana hemen rapor vermezler gibi geliyor devlette hiç aşılamam yok çünkü. O yüzden de karar veremiyorum bu ara raporu mu beklim yoksa artık ne kadarsa verim raporsuz mu yaptırim? Zaman hızla geçiyor.[/
Canım ben raporu sakarya da çıkarttım orada oturuyorum bildiğim kadarıyla raporu çıkartmak için 2 defa aşılama gerekli ben yaptırmadım çünkü benim eşimden kaynaklığı olduğun için benim ki biraz kolay oldu anlayacağın maliyete gelince ilk muayane 180 lira ödedim ama şimdi ne bilmiyorum 745 lira hastaneye verdim 1000 lirada ilaçlar tuttu raporlu olduğum halde ama benim yumurtlama ilaçları biraz fazla kullandırdı doktorum doktora gelince aret kamar çok iyi bir doktor inan merkeze gidince anlarsın hepsi iyi işlerini iyi yapıyorlar sürekli takiptesin ve herşeyi açıklıyorlar kaç yumurta olduğunu kaç tanesini döllendiğini kaç kalitede olduğunu kaç tane dondurulmuş olduğunu inan ben çok memnun kaldım sonuç negatif te olsa en azından bilgilendiriliyorsun ben 2 defa başka yerde tüp bebek denedim oradan hiç memnun kalmadım o yüzden diyorum çok iyi bir merkez seçmişsin kendine inşallah hepimizin bu son tedavisi olurda bizde hamileler kervanına ismimi yazarız :)))))))))))))))))

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum buraya 1 sene oldu tedaviye ara verdim 2 kere istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarda aşılama tedavisi olmuştum tüp bebek dedi doktor ve 1 senedir bekliyorum artık başlıyorum süleymaniyeden tüp bebek raporunu hallettim eylülde raporu alıyorum aret beyde başlıyoruım sonrada çikolata kistim var benim gibi olan varmı aranızda bizde bir liste oluşturalım ...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum buraya 1 sene oldu tedaviye ara verdim 2 kere istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarda aşılama tedavisi olmuştum tüp bebek dedi doktor ve 1 senedir bekliyorum artık başlıyorum süleymaniyeden tüp bebek raporunu hallettim eylülde raporu alıyorum aret beyde başlıyoruım sonrada çikolata kistim var benim gibi olan varmı aranızda bizde bir liste oluşturalım ...

Canım raporu ne kadar sürede çıkardın acaba?

bendede cikolata kisti vardi op oldum eylülde aret beye veya memorial semra hanima gitmeyi düsünüyorum

Benden daha once yaptirdigim asilamaya dair yaptirdigim yerden kagit istediler rapor cikartirken.son bir sene icindeki tahlillerini istiyolar.rahim filmi istiyolar.esinden semen tahlili istiyolar.esine orda bi rapor hazirliyo urolog.muane ediliyosun.okadarda zor cikmiyo rapor.hic endiselenme.ama birinden duydum.suleymaniyede raporu daha zor cikariyolarmis.capa daha kolay oldubenm icin.ugrasmak istemiyorum falan demeyin lutfen yorucu olmuyo.hem bence deger.ugrasin.bakalim bizde yeni basladik hayirlisi hepimiz icin.

Canm bak capaya telle infertilite tupbebek bolumune randevu aldim once.oraya gidince ben tupbebek icin dış heyet rsporu almak istiyorum dedim.onlar yonlendirdi beni.ama 2kez asilama yapmis olman lazim.yoksa vermiyolar diye biliyorum.bidr biz rapordan once isttup merkeziyle gorustuk.zaten onlar bize soyledi rapor cikartin isterseniz diye.boyle oldu

merhaba arkadaşlar 34 yaşındayım dolayısıyla kaybedecek çok zamanım yok,2 yıllaık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz çok dr. tarafından oyalandım,en son ciddi tetkikler cerrahpaşa tıp fakültesinde yapıldı.görünen o ki benimle ilgili bir sıkıntı yok endokronolojiye yönlendirildim bu arada eşimin spermiyogramı istendi,ancak sonuçlar pek iç açıcı değil sperm sayısı 10 milyon ve spermlerde şekil bozuklukları olduğu söylendi eşime e vitamini tedavisi başlandı ve 1 ay sonra tekrar spermiyogram istendi.ben zaman kaybetmek istemiyorum aşılama yapılmadan direkt tüp bebek için rapor alma şansım yok mu,daha önce cerrahpaşa tıp fakültesinde bu konuda tedavi gören ve rapor alan var mı aranızda,yorumlarınızı okudum eğer raporu çıkartabilirsem en kısa sürede bende İstanbul tüp bebek merkezinde Aret beyin tedavisini düşünüyorum ama önce bu rapor olayı çok canımı sıkıyor ve çocuk konusunda çok hassaslaşmaya başladım,psikolojim dibe vurmaya başladı. :43::43:

merhaba arkadaşlar 34 yaşındayım dolayısıyla kaybedecek çok zamanım yok,2 yıllaık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz çok dr. tarafından oyalandım,en son ciddi tetkikler cerrahpaşa tıp fakültesinde yapıldı.görünen o ki benimle ilgili bir sıkıntı yok endokronolojiye yönlendirildim bu arada eşimin spermiyogramı istendi,ancak sonuçlar pek iç açıcı değil sperm sayısı 10 milyon ve spermlerde şekil bozuklukları olduğu söylendi eşime e vitamini tedavisi başlandı ve 1 ay sonra tekrar spermiyogram istendi.ben zaman kaybetmek istemiyorum aşılama yapılmadan direkt tüp bebek için rapor alma şansım yok mu,daha önce cerrahpaşa tıp fakültesinde bu konuda tedavi gören ve rapor alan var mı aranızda,yorumlarınızı okudum eğer raporu çıkartabilirsem en kısa sürede bende İstanbul tüp bebek merkezinde Aret beyin tedavisini düşünüyorum ama önce bu rapor olayı çok canımı sıkıyor ve çocuk konusunda çok hassaslaşmaya başladım,psikolojim dibe vurmaya başladı. :43::43:

merhaba canım ben raporu aşılama yapmadan çıkarttım benim de eşimde sperm sayısı çok düşüktü 4 milyon ve hareketsiz %90 dı ben hiç uğraşmadan aldım raporu tetkiklerin yapılmasıyla 10 gün içinde aldım inşallah sende kolay bir şekilde alırsın doktora sormuştum o da bana sende bir sorun görünmüyor eşinin tahlillerine bağlı demişti sende istersen oradaki doktorlara sor onlar seni yönlendirir yine sormak istedğin bir var ise seve seve yardımcı olurum ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun bizimde kucağımızı boş bırakmasın

ben 6 ay önce süleymaniyeye gittim tahlil semen analizi tahliller falan 3-4 kere gittim hallettim rahim filmim zaten mevcuttu sadece 3 yıl şartını taşımıyordum o sebeple eylülü beklemek zorunda kaldım doktor 3 senen dolunca gel başvur raporunu çıkaralım dedi çok yorucu değil bence rapor çıkartmaya bakın arkadaşlar zorlu süreç...

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum,

Tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak istiyorum, merkez konusunda araştırma aşamasındayım, yakın bir arkadaşım Eurofertil merkezinden bahsetti, memnun kalmış çok övüyor ama elimde bir iki seçenek daha olsun istiyorum, hızlı karar vermek istemiyorum, siz duydunuz mu eurofertili? ya da istanbulda önereceğiniz farklı bir yer var mı? teşekkürler şimdiden

ben 6 ay önce süleymaniyeye gittim tahlil semen analizi tahliller falan 3-4 kere gittim hallettim rahim filmim zaten mevcuttu sadece 3 yıl şartını taşımıyordum o sebeple eylülü beklemek zorunda kaldım doktor 3 senen dolunca gel başvur raporunu çıkaralım dedi çok yorucu değil bence rapor çıkartmaya bakın arkadaşlar zorlu süreç...

Canim sizde sorun var miydi? Yoksa sebepsiz infertilite miydi?

Canim sizde sorun var miydi? Yoksa sebepsiz infertilite miydi?

Canm sizde problem ne.sebepsiz infertilitemi.anladigim kadariyla birkere asilama denemissin.neden tekarar asilama denemek istemiyosun.bende senin gibi direk tup yaptirmak istiyodum.zannediyodumki tuple olacak.ama olmazsa insan cok uzuluyo.bence asilama hakkini kullan.seceneklerini ele.nacizane fikrim bu benm.rabbim isterse her yoldan olur zaten.bu arada rahim filmi cektirdinmi.ilk asilamani nerde yaptirdin.biraz ayrinti verirsen yardimci olalim.hic uzme kendini.cok zor biliyorum.Allah yardimcimiz olsun

Canm sizde problem ne.sebepsiz infertilitemi.anladigim kadariyla birkere asilama denemissin.neden tekarar asilama denemek istemiyosun.bende senin gibi direk tup yaptirmak istiyodum.zannediyodumki tuple olacak.ama olmazsa insan cok uzuluyo.bence asilama hakkini kullan.seceneklerini ele.nacizane fikrim bu benm.rabbim isterse her yoldan olur zaten.bu arada rahim filmi cektirdinmi.ilk asilamani nerde yaptirdin.biraz ayrinti verirsen yardimci olalim.hic uzme kendini.cok zor biliyorum.Allah yardimcimiz olsun

Âmin canım. Rahim filmini çektirdim. Aşılamamı Beylikdüzü medicana da yaptırdım. Sonuç maalesef negatifti fakat Rabbim büyük ilaçların etkisiyle muhtemelen 1 ay sonra hamile kaldım tesadüfen öğrendim fakat kontrole gittiğimde 1 hafta sonra kalp atışları durmuştu o gün bu gündür de olmuyor .3 yılı geçti bebek düşüneli dediğin gibi tüp de garanti değil sonuçta ama ben de kararsızım.

Back
X