Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezine gidenler gitmeyi düşünenler...

kızlar çarşamba günü saat 09:20 de Aret beyde randevum var orda olacak olan var mı? saat 10:00 da da psikologla randevum var. orda olacaklarla görüşelim...

3. tüp bebek denememi bu merkezde emre karatekelioğlunda yaptım ve 3 aşılama 3 tüp bebek ve sayısız doktor kontrolleri tecrübelerimin sonunda emre bey gibi bir doktor ve insan tanımadım. şiddetle tavsiye ederim, 7/24 ulaşılabilirliği ve insana yaklaşımı, onca hastasına rağmen sizi her görüşte hatırlaması, hem doktorlukta iyi hemde insanlıkta bir numara.

Kızlar merhaba malum rapor aşamasındayım ve bi konuda yardıma ihtiyacım var bilenler lütfen söylesin dış heyet raporu almak üzereyim tüp bebek onayı verildi fakat saglık kurulu raporu istiyorlar nerden alacağım konusunda bi bilgim de yok yardımcı olur musunuz acill

ben de geçen sene ozan beyin hastasıydım bu sene Aret kamar la deneyeceğim inşaallah içimdekş ses bebeğim onun vesilesiyle gelecek diyor çok iyi çok pozitif bir doktor..şuan rapor çıkartıyorumm inşaallah raporum çıkınca görüşmeye gideceğim

merhaba nasılsınız? Raporu nereden ve nasıl çıkarttırıyorsunuz bilgi alabilmiyim ? Bizde Aret Beye gitmeyi düşünüyoruz

hiç tavsiye etmiyorum bizde 2013 yılında İstanbul tüp bebek merkezinde suzan hanım la denedik sonuç negatif, eşimin morfolojisi %2 başka bir sorunumuz yoktu imsi yöntemi var diye tercih ettik fakat embriyolog sperm değerimi uygun gördüğü için imsi yapılmamış bir daha gelirseniz 2.deneme yaparız dediler yani deneme yanılma yöntemi var madem imsi yöntemi spermi 6000 kat daha büyütüyor neden başta denenmedi sonuçta önermiyorum

hiç tavsiye etmiyorum bizde 2013 yılında İstanbul tüp bebek merkezinde suzan hanım la denedik sonuç negatif, eşimin morfolojisi %2 başka bir sorunumuz yoktu imsi yöntemi var diye tercih ettik fakat embriyolog sperm değerimi uygun gördüğü için imsi yapılmamış bir daha gelirseniz 2.deneme yaparız dediler yani deneme yanılma yöntemi var madem imsi yöntemi spermi 6000 kat daha büyütüyor neden başta denenmedi sonuçta önermiyorum

Dershaneci, merhaba
Biz de istanbul tüp bebek merkezini düşmüyoruz nasıl biraz daha detay verirmisin

Ben siddetle dremre karatekelioglunu tavsiye ederim.muthis bi insan.cok ilgili coook guleryuzlu pozitif.harika bi dr.
Abartmiyorum gidin gorusun.
Ben emre beyle ikinci tupumu deniyorum.
İlk seferde tutmadi ama kismet olmadigindan.
İkinciyi yine onunla devam ettim.yarin opum var.
Ben istanbulun en iyi denilen tvlerle gordugumuz butun drkara gittim ama emre bey gibi drla karsilasmadim.
Cok rahatim stresim sikintim yok icim rahat sayesinde.
Gerisi rabbime kalmis.ol derse olacak

Ben siddetle dremre karatekelioglunu tavsiye ederim.muthis bi insan.cok ilgili coook guleryuzlu pozitif.harika bi dr.
Abartmiyorum gidin gorusun.
Ben emre beyle ikinci tupumu deniyorum.
İlk seferde tutmadi ama kismet olmadigindan.
İkinciyi yine onunla devam ettim.yarin opum var.
Ben istanbulun en iyi denilen tvlerle gordugumuz butun drkara gittim ama emre bey gibi drla karsilasmadim.
Cok rahatim stresim sikintim yok icim rahat sayesinde.
Gerisi rabbime kalmis.ol derse olacak
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun ben 2 kez suzan hn gittim ama olmadı önümüzdeki ay fonmışlarımla 3 denemeyi yapmayı düşünüyorum emre bey çok iyi ilgili giye duydum gelişmeleri bana da yaxarmısın canım 2 deneme için ne kadar ücret ödedin canım

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun ben 2 kez suzan hn gittim ama olmadı önümüzdeki ay fonmışlarımla 3 denemeyi yapmayı düşünüyorum emre bey çok iyi ilgili giye duydum gelişmeleri bana da yaxarmısın canım 2 deneme için ne kadar ücret ödedin canım
Ben iki seferdede tupbebek raporu cikardim.raporlu 2500 odedim.ilaclar haric.donmus transferi icinde 200oduyomusuz.
Benm bu seferde olmadi ama drum elinden gelenin fazlasini yapti.1.kalite embriyo elde etti ki benm yumurtalarim bile buyumuyodu dusun.gitmedigim dr kalmamisti ama emre beyden cok memnun kaldim.yine ona gidicem.
Hakkimizda hayirlisi olsun canm kafani karistirmak istemem tabi.sadece kendi fikrimi belirttim.gerisi sana kalmis tabi

Ben iki seferdede tupbebek raporu cikardim.raporlu 2500 odedim.ilaclar haric.donmus transferi icinde 200oduyomusuz.
Benm bu seferde olmadi ama drum elinden gelenin fazlasini yapti.1.kalite embriyo elde etti ki benm yumurtalarim bile buyumuyodu dusun.gitmedigim dr kalmamisti ama emre beyden cok memnun kaldim.yine ona gidicem.
Hakkimizda hayirlisi olsun canm kafani karistirmak istemem tabi.sadece kendi fikrimi belirttim.gerisi sana kalmis tabi
Pardon yalnis yazmisim.donmus transfer ucreti 2000 yazicaktim

Hadi hayirlisi ozmn.insallah pozitif olur.rabbim yardimcin olsun

Âmin.. Allah Razı olsun ve hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Sen de istanbul tüp bebek de mi tedavi görüyorsun?

cevap için teşekkürle rcanım çok sagol hakkımızda hayırlısı olsun kısmet bu işler :)

Mrb bende 2.tupbebişimize ist tupte başladık.rabbim herkeze kolaylıklar versin.drum emre karatekelioğlu.drumdan çok memnunum.herkeze tavsiye ederim.
merhaba.ben bu ay aşılama yaptıracağım eğer tutmazsa istanbul tüp bebekte tüp bebek deneyeceğim.bu yollarda beni aydınlatabilir misin?mesela rapor çıkarmak nasıl oluyor?fiyatlar nasıl? ilgilenirsen çok mutlu olurum.teşekkür ederim

Slm arkadaşlar bnde çapada ikikez tüp bebek denedim biri dışgebelik ikincisi gebe kaldım ama 6 haftalıkken kalpbi atmadı 8 haftalıkken kürtaş oldum şuan 15 gün oldu bnde istanbul tüp bebek hastanede doktor arit kamerde denemeyi düşünüyorum bir iki ay snra çok tavsiye ediyorlar acaba aranızda arit kamerde tüp bebek tedavisi gördünüzmü yaşayan arkadaşlar varsa anlatabilirmi deneyipde gebe kalan varmı acaba çok merak ediyorum msj gören varsa paylaşırmısınız tşklr

Emre karatekelioğlu nu tavsiye ederim eğer hala o merkezdeyse

Back
X