Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir tek ben mi gittim oraya ?
ben de geçen sene ozan beyin hastasıydım bu sene Aret kamar la deneyeceğim inşaallah içimdekş ses bebeğim onun vesilesiyle gelecek diyor çok iyi çok pozitif bir doktor..şuan rapor çıkartıyorumm inşaallah raporum çıkınca görüşmeye gideceğim
hiç tavsiye etmiyorum bizde 2013 yılında İstanbul tüp bebek merkezinde suzan hanım la denedik sonuç negatif, eşimin morfolojisi %2 başka bir sorunumuz yoktu imsi yöntemi var diye tercih ettik fakat embriyolog sperm değerimi uygun gördüğü için imsi yapılmamış bir daha gelirseniz 2.deneme yaparız dediler yani deneme yanılma yöntemi var madem imsi yöntemi spermi 6000 kat daha büyütüyor neden başta denenmedi sonuçta önermiyorum
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun ben 2 kez suzan hn gittim ama olmadı önümüzdeki ay fonmışlarımla 3 denemeyi yapmayı düşünüyorum emre bey çok iyi ilgili giye duydum gelişmeleri bana da yaxarmısın canım 2 deneme için ne kadar ücret ödedin canımBen siddetle dremre karatekelioglunu tavsiye ederim.muthis bi insan.cok ilgili coook guleryuzlu pozitif.harika bi dr.
Abartmiyorum gidin gorusun.
Ben emre beyle ikinci tupumu deniyorum.
İlk seferde tutmadi ama kismet olmadigindan.
İkinciyi yine onunla devam ettim.yarin opum var.
Ben istanbulun en iyi denilen tvlerle gordugumuz butun drkara gittim ama emre bey gibi drla karsilasmadim.
Cok rahatim stresim sikintim yok icim rahat sayesinde.
Gerisi rabbime kalmis.ol derse olacak
Ben iki seferdede tupbebek raporu cikardim.raporlu 2500 odedim.ilaclar haric.donmus transferi icinde 200oduyomusuz.Merhaba canım tedavin hayırlı olsun ben 2 kez suzan hn gittim ama olmadı önümüzdeki ay fonmışlarımla 3 denemeyi yapmayı düşünüyorum emre bey çok iyi ilgili giye duydum gelişmeleri bana da yaxarmısın canım 2 deneme için ne kadar ücret ödedin canım
Pardon yalnis yazmisim.donmus transfer ucreti 2000 yazicaktimBen iki seferdede tupbebek raporu cikardim.raporlu 2500 odedim.ilaclar haric.donmus transferi icinde 200oduyomusuz.
Benm bu seferde olmadi ama drum elinden gelenin fazlasini yapti.1.kalite embriyo elde etti ki benm yumurtalarim bile buyumuyodu dusun.gitmedigim dr kalmamisti ama emre beyden cok memnun kaldim.yine ona gidicem.
Hakkimizda hayirlisi olsun canm kafani karistirmak istemem tabi.sadece kendi fikrimi belirttim.gerisi sana kalmis tabi
Dusunmuyosaniz niye bilgi istiyosunuz anlamadimDershaneci, merhaba
Biz de istanbul tüp bebek merkezini düşmüyoruz nasıl biraz daha detay verirmisin
Dusunmuyosaniz niye bilgi istiyosunuz anlamadim
Hadi hayirlisi ozmn.insallah pozitif olur.rabbim yardimcin olsunYanlış yazmışım düşünüyoruz ve başladık. Teşekkür ederim
Hadi hayirlisi ozmn.insallah pozitif olur.rabbim yardimcin olsun
cevap için teşekkürle rcanım çok sagol hakkımızda hayırlısı olsun kısmet bu işler :)Ben iki seferdede tupbebek raporu cikardim.raporlu 2500 odedim.ilaclar haric.donmus transferi icinde 200oduyomusuz.
Benm bu seferde olmadi ama drum elinden gelenin fazlasini yapti.1.kalite embriyo elde etti ki benm yumurtalarim bile buyumuyodu dusun.gitmedigim dr kalmamisti ama emre beyden cok memnun kaldim.yine ona gidicem.
Hakkimizda hayirlisi olsun canm kafani karistirmak istemem tabi.sadece kendi fikrimi belirttim.gerisi sana kalmis tabi
merhaba.ben bu ay aşılama yaptıracağım eğer tutmazsa istanbul tüp bebekte tüp bebek deneyeceğim.bu yollarda beni aydınlatabilir misin?mesela rapor çıkarmak nasıl oluyor?fiyatlar nasıl? ilgilenirsen çok mutlu olurum.teşekkür ederimMrb bende 2.tupbebişimize ist tupte başladık.rabbim herkeze kolaylıklar versin.drum emre karatekelioğlu.drumdan çok memnunum.herkeze tavsiye ederim.