Tüp Bebek Merkezleri istanbul tüp bebek merkezini öneren yada bilen varmı

sefda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
241
1
96
İstanbul
anlaşıldı yok sanırım kimseden cevap gelmedi neyse arkadaşlar yinede tşk ederim.:çok üzgünüm:

anlaşıldı yok sanırım kimseden cevap gelmedi neyse arkadaşlar yinede tşk ederim.:çok üzgünüm:

canım bahsettiğin yer taksim istanbul tüp bebek merkezi ise benim kuzenim orda tüp bebek yaptırdı 3 transferle 3 üde tuttu doktoru aret kamardı. bende bidahaki ay tüp bebek tedavisine geçicem orda yaptırmayı düşünüyorum...yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

her yerde hamile kalan var canım allah istesin yeterki ben ikinci tedavimi alman hastanesi bahçecide yaptırdım negatif arkadaşım yeni açılmış merkezde yaptırdı pozatif allah istesin yeterki her şey gönlünce olsun

canım bende yıldız tabya özel bilge hastanesinde yaptırdım ...ama dr um ve ekibi çok ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederimm...

arkadaşlar çok tşk ederim bu ikinci denemem olcak inş olur bu kez korkuyorum hastanelerden tereddüt ediyorum civciv senin oldumu peki

canım benım ben ıstanbulu bılmem ama benım aracılıgımla bırkac arkadasım ankarada bı tup bebek merkezıne gıttler ve su anda ıkız bebek beklıyorlar hepsı bır tanesı de ona uygun olmayan yontem denemısler en azından onu ogrendıler canım benım artı sıra falan beklenıyormus ama onlar hıc beklemedıler ıstersen sanada yarıdımcı olurum degıl sana ısteyen herkese yardımcı olurum benım var allah cumle olmayanlara versın

doruk çok tşk ederim çok rahatlattın beni endişelerim vardı ama azaldı orayı ssk anlaşması olduğu için tercih ediyorum raporum çıksın bakalım hayırlısı artık

canım bende yıldız tabya özel bilge hastanesinde yaptırdım ...ama dr um ve ekibi çok ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederimm...

canım merhaba bende aynı hastanede yaptırdım benim doktorum berrin karakuydu bende çok memnun kaldım senin kimdi doktorun merak ettim sevgilerimle

arkadasim ben raporlu oldugum icin 750 tüp bebek ücreti ödedim 1000 tl de ilaçlarim tuttu.istanbul tüp bebek merkezinde aret bey yapti.3 embriyo transfer edildi.9 gün sonra sonuc belli olcak.allah hepimizin yardimcisi olsun..

mrb benim de doktorum aret bey ben de gün sayıyorum pazartesi test yaptıracağım hayırlısıyla rabbim yardımcımız olsun

lake cim insallah hayirli haberler alirsin.dualarim seninle.demekki ayni dönemler gitmisiz merkeze :) haberini yazarsin.öpüyorum...

angelcim çok tşk ederim evt öğrendim hamileyiiiimmmm çok mutluyum hala inanamıyorum darısı bütün isteyenlerin inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi .......amin.

bu arada angel inşallah sendn de iyi haberler alırız dualarım sizlerle evet aynı dönemlerde gitmişiz ben de öpüyorum

ay canimm çok tebrik ederim.allah kucagina almayida nasip etsin bebisini.bende 20 nisanda belli olcak.canim sende ne gibi belirtiler vardi.bende sanki ara ara adet sancisi gibi oluyor.belim agriyor.sendede böyle seyler oluyomuydu.

amin canım angelcim kasıklarımda hafif ağrı vardı belimde de aynı göğüslerime dokunamıyordum bir de erkenden uykum geliyodu onun dışında pek belirti olmadı zaten herkeste de farklı oluyor tüpbebek yaptıran diğer arkadaşımda kahve leke gelmişti tuttu onun da bende yok diye üzülmüştüm tutmadı mı diye ama çok şükür benimki de tuttu.inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağımıza almamızı büyütmemizi nasip etsin hiç üzülme sakın olmayacak hissine kapılma ağrılar çok normal az bir zaman kalmış senin de mutlu haberlerini alırız inşallah canım çok öpüyorum

benim de kısmetse 23 nisanda kontrolüm var kesemi görücem nasipse inşallah çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın

ya lakecim bugün benim 10. günüm idrar testi yaptim negatif çikti.kandada ayni sekilde çikarsa diye çok korkuyorum.insallah bende hayirli haber alirsam kontrole gideirm artik.

idarar testi yanlış sonuç veriyor sonucun belli olmuştur diye düşünüyordum canım ne oldu sonuç çok merak ediyorum inşallah iyidir sonuç hayırlı haberler ver sen de inşallah merakla bekliyorum

Back
X