Aret kamer hakkında bilginiz var mıMerhaba,
İstanbul'daki çoğu tüp bebek merkeziyle görüştüm. Güncel fiyatlarına hakimim.
Bahçeci 130bin, Acıbadem 130 bin, Acıbadem Atakent (SGK destekli) 93bin, Anadolu Sağlık Merkezi 105bin. Tabi bunlar liste fiyatı. İndirim yapanlarda var. Yan tedavilerdeki ücretler konusunda birbirinden farklılaşanda.
Sizin kafanızda belirlediğiniz bir yer varsa bilgilerimi ona göre detaylandırabilirim.
Aret kamer hakkında bilginiz var mı
Merhabalar, süreçten dolayı buraya hiç bakamadım keşke görüp önceden bilgilendirme yapabilseydimMerhaba öncelikle başarılar dilerim, bende şuan arayış içindeyim,şimdi mesajınızı görünce sormak istedim, aret hoca, şişli memorial ve acıbadem arasında karar veremedim, acıbadem sizce nasıldı? Çok yoğun mu? Bi de size fiyat olarak ne söylediler?
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar elde edersiniz en yakın zamandaHayırlı olsunBende şişli Memorialde başladım. Benim 4 kez dolenme olmadı. Bu çok ciddi bir sorun olduğunu gösteriyor dediler çok umutlu değilim de bakalım deniyoruz işte.
Merhaba, ben günlük 3 doz iğne oldum benimkiler biraz fazlaydı, 9 gün boyunca devam ettimMerhaba, memnun musunuz,günlük kaç doz iğne vruldunuz
Paket fiyatı 113 k ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyormuş benim ki 87 k tuttu bu sadece iğneler bir de hormon takviyeleri kullandım ben eşimde kullandı sperm kaliyesi için, bir de ekstra tedavi yöntemleri aldık bizimki 300-350 civarı tuttuFiyat olarak bilgi verme ihtimaliniz var mı ilaç tedavi ne kadar tutuyor
BahçeciMerhaba kızlar, İstanbul da en güvenilir en iyi tüp bebek yerleri için önerilerinize ihtiyacım var. Varsa bilginiz fiyat olarak da bilgi verebilir misiniz
Şişli Memorial da 39 yaşında tedavi gördüm şükür kucağıma evladımı aldım. Sonuca göre tabi ki laboratuvar olarak en başta Memorial Şişli tercih etmiştik inşallah dileyen isteyen herkes sağlıkla hayırlı bir evlat kucağına almayı nasip ederBende çok araştırdım. Nerdeydr bütün yorumları okudum. İleri yaşta daha çok aret kamardan memnuniyet var. Yaşınız gencse şişli Memorialin labaratuvarlari çok iyimis.
Peki bu konu hakkında bir fikir yada öneri sunmadilar mi?Hayırlı olsun. Bende labaratuvarina guvenerek gittim ama sonuç alamadım. Ama bizde dollenme problemi var. Genetik olabilir dediler.
Merhaba. Hangi vitamin ve takviyeleri kullandınız acaba?Paket fiyatı 113 k ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyormuş benim ki 87 k tuttu bu sadece iğneler bir de hormon takviyeleri kullandım ben eşimde kullandı sperm kaliyesi için, bir de ekstra tedavi yöntemleri aldık bizimki 300-350 civarı tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?