Ben kötü bir doktor demedim zaten memmun olmanıza sevindim kesinlikle çok çok iyi bir doktor dedim fakat fazla dolu sadece bunu belirttim . Tedaviniz en güzel en hayırlı şekilde sonuçlansın
yok biliyorum Ama Cem Hocaya karşı bir önyargı var aslında ben diğer yol arkadaşları da okusun diye yazdım sizin ne niyetle yazdığınızın farkındayım. Umarım hepimiz güzelliklerimize sağlıkla kavuşuruz

Merhaba, Semra Kahraman isimli dr. Normal jinekolojik muayene yapıyor mu?
Ben bekarım ve erken menopoz tanısı koydu 1 de cvplari çok guvensiz olsa da ben regl olmamaya basladim
Acibadem Yiğit hocayı çok övmüslerdi bu platformda ama bu konuda ki yorumlar ticarethane diyorlar ve uzaklaştım
Semra hoca bakar mı acaba?

Eğer hala netleştirmediyseniz ben kendi doktorum Ercan Baştu’yu da çok öneriyorum araştırın Muayene için kendi kliniği var ama işlemleri Fulya Acıbademde yapıyor. Sadece tüp bebek merkezi değil, normal kadın doğum muayenesi de yapılıyor. Ben pozitifi gördüm, gebelik takibimde de bi süre ona devam edicem, doğuma daha karar vermedim.

Tüp bebek doktorum prp ve ekzozom bunlar faydası kesinleşmeyen teknikler dedi. Para tuzağı bir nevi bülent traş gibi üçkağıtçılara para vermeyin. Allah bir gün onların belasını verecek.
merhaba canım oncelıkle bu platformda bulent tırasa aıt azcık sessiz olmalısn şaka bıkenara benım anlamadığım şu bülent bey hastanın kendı kanı ıle ekzozom yapıyor yayınlarda görmüştüm işte bu para tuzağı benım kanımda işe yarar bır hucre olsa vucudumda iş görür zaten bende geçen hafta oldum şafak hatırnaz gıbı elleri öpülesi dürüst bir doktr yaptı kordon kanından elde edıp naklettı yurt dısından getryor tabıı dna vs dıceksınız başkasına aıtmıs gbı gelıyor ama değil sadece hücre alıyoruz dna değil

Semra hoca tüp bebek uzmanı. O yüzden emin olamadım açıkçası

Merhaba und Hallo,
Merhaba PKR, bende aynisini yasadim...

Ben size nasil ulasabilirim?
Ben Avrupada yasadigim icin 6000 Euro istediler... prp ve eksosom icin 5000 Euro.

Merhaba... bende yurt disinda yasiyorum ve Euro fiyatlari verdiler... Bülent Tiras da tedavi icin 6000 Euro istediler... ilk basta Bülent Tiras bakiyordu bana ondan sonra Assistantlarina gectim... Daha baska sorunlarda cikti... Ben Memoriala gecmeye düsünüyorum.. Sizinle görüsmek mümkünmü? Schöne Grüße

Kızlar bildirim gelince yazayım dedimm
Benim yeşil dev adamım, canım hocam CEM ÇELİK
Sebepsiz infertilite - ilk deneme - pozitif (Rabbime şükürler olsun)

Cem Hocamı tercih ettiğim için pişman olduğum bi an bile olmadıı
Sürecimi öyle ilmek ilmek işledi ki
Hem kızdı, hem inandı, hem güldü telaşıma
Nisandan beri tüm sürecimi gerçekten nakış gibi işledi
Allah razı olsun kendisinden
Düşünen ve tereddütü olan varsa gönül rahatlığıyla öneririm

Selam canım aynı doktora gidiyoruz benim de 10 gün sonra transferim olacak.Çok iyi bir doktor olabilir ama neredeyse yüzünü yarım saat-40 dk görmüşümdür çok yoğun.takılmamaya çalışıyorum işini iyi yapıyor sonuçta.2 embriyo mu transfer ettirdin hayırlı olsun darısı basıma.ben de yarın kontrole gideceğim iğnelere baslatacaklar heralde iğneleri kendin yapabildin mi?

Hayirli olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlerekac yaşındasınız kaçıncı denemeniz acaba

Canım uzun muayene süreleri olmuyor ama ben bunu bilerek gittim
Tek bir sorumu cevapsız bırakmadı
Gece opudan sonra rahatsızlandığımda asistanını aradan çıkarıp kendisi eşimi aradı bütün gece sürecimi takip etti
bide bana bu yeşil kalbi verdi valla daha ne isterim bi doktordan
İğneyi kendim yapamadım kuzum ben ya
Yani kendime bişey batıramıyorum ama yapan çok kadın var bu tamamen benle ilgili
Eşim yapıyor bana
Çift hakkım vardı fakat ben tek istedim canım

was
ben de 36 yaşındayım çift hakkım var ama ikisini yaptırmasam mı diye düşünüyorum çok kararsızım çok zor çünkü bir ihtimal bile olsa ikiz olma ihtimali korkutuyor beni canım biri 3 aa sanırım diğeri 4 bc gibi bir şey benim son gün söyleyecekler tekrar şubatta öğrendiğim için net hatırlamıyorum senin neydi kalitesi bir de genetik yaptı mı hoca sana bana genetik istemedi ilk olduğu için.Hoca 2 transfer öneriyor dediler ben de pazartesiye kadar zamanım var düşüneceğim tek mi çift mi diye bir de embriyo glu yaptırdın mı cnm?

Allah isteyen herkese nasip etsin canım
35 yaşındayım - sebepsiz infertilite teşhis edildi
İlk denemem Allah’ın izni ile tuttu
Benim de aynı şekilde canım sen embriyo glu yaptırdın mı bir de tek çift transfere nasıl karar verdin yaaa eşim istiyor çift diyor ama ben korkuyorum ikiz gebelik zaten zorlu kilolu da biriyim bilmiyorym çok kararsızım.yüzde 5 artırır dediler çift olursa acaba dondursam mı bilemiyorum

Biz Cem Hoca’dan çıktık kahve içmeye gittik ve dedik ki Nooo
İkiz gebelik riskleri çok kuzum
Maliyeti ayrı konu
En önemlisiii psikolojim
O yüzden bize en mantıklısı tek geldi
Biz genetik test yaptırmadık
Sizin doktorunuzda mı Cem Hoca

Aynen canım doktorum Cem hoca .Riskleri bildiğim için maddi manevi de zor olacağı için zorlanıyorum karar vermekte.Öyle olunca Cem hoca seçiyor dediler embriyoyu senin kaçıncı gün dü embriyo ve kalitesi neydi benim biri 3aa sanırım diğeri 4ab ya da bc ama ikiside 5. Ve 6. Güne geldi..
Psikolojik olarak ben kendimi hazır hissedemiyorum anksiyetem var zaten eşime kalsa istiyo p tesiye kadar zamanım var
Embriyo glu yaptı mı canım peki sana da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…