selam herkese,
valla ben de seninle benzer durumdayım, çok kolay bi süreç değil biliyorum. 5. denemeye gidiyorum demişsin, gerçekten azmine hayran kaldım umarım bu sefer olur
bu prp sonrası tüp bebek zamanı mevzusu baya konuşuluyor, bülent tıraş hocayı da çok duydum ama dediğin gibi fiyatlar uçmuş resmen, euro bazlı olunca daha da zor oluyo tabi yurtdışından gelince.
ben de bi ara araştırırken görmüştüm, ankarada doç dr bora coşkun var, prp konusunda baya iyiler diyorlar. hem hastalarıyla birebir ilgileniyo hem de prp sonrası iyi sonuç alanlar olmuş baya.
ankaraya gitmek zor olur mu bilemem ama belki maliyet açısından daha uygun olabilir diye düşündüm, bi bak istersen.

maslak acıbademde tüp bebek prpr eksozom tedavisi olmuş bi insan olarak asla tavsiye etmiyorum.hocayı görmek pek mümkün değil asistanları bakıyor ve ilginçtir ki prof muayenesi bedeli alıyorlar. prp eksozom tedavisi bende hiç işe yaramadığı gibi aksine durum daha kötüye gitti.

Sorun neydi

Merhaba und Hallo,

Merhaba PKR, bende aynisini yasadim...

Ben size nasil ulasabilirim?
Ben Avrupada yasadigim icin 6000 Euro istediler... prp ve eksosom icin 5000 Euro.
Ya yorumunuza denk geldim. Bende PRP ve egzosom icin iyi bir dr arayisi icerisindeyim. Bulent Tirasi cok dusundum ve asistani ile gorustum. Ve ikisi toplam 122,200 tl fiyat verdielr. Ancak egzosom dedigi islemi kan ve idrardan yapiyor. Esimle arastiryoruz ve bebek kordonundan yapilanin daha mantikli oldugunu dusunmeye basladik. Hala emin degiliz tabi. Bize nereye gittigini yada gelismelerini paylasirsaniz cok sevinirim. Sevgiyle ve umutla kalalim.

Merhaba ben amerikan hastanesi Bülent hoca ile başladım Rabbim sonunu güzel etsin 3.yerim ve inanın Allahin izniyle tabi olacak bir şey O nasip ederse olur insAllah eder bizlere deişte bu dedim hocayı görünce ve yazilanlarla alakası yok o kadar tatlı enerjisi varki sarilacaktim adama ne soğuk ne mesafeli değil asla çıkarken foto çekildik falan ablam da onda 20yil önce tedavi görmüştü yeğenime vesile olmustu ablam hep bulent urman dedi ama yazilanlar korkuttu beni keşke ablamı dinleseymisim her anlamda çok memnunum hemşireler hastane her şey maşallah çok iyiydi kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz uzun zaman olmuş ama her gruba girip yazacağım bu on yargı kırılmali üstelik pahalı vs diyenlerde coktu em son igrenc brukselde oldum embriyom oluşmadı önceki tedavimde 4blast olmuştu orası da ayrı muamma 130sade tup bebek yok piezzo yok şu bu soyuyorlar milleti yırtık pirlik onlukle gittim opuya opu sonrası bir saat sonra önüme kraker getirdiler cimri çingeneler daha neler neler ne bursa bahceci ne bruksel ne acibadem kimse hiç düşünmeden amerikan bulent urmana gitsin

137 dediler indirim istedim 119a indirdiler hiç ikiletmediler bile amerikan hastanesinde yani paraci falan da değiller neden öyle bilinmisler onu da anlamadım her gruba girip yazacağım çünkü 2senedir arayışlarimi çabalarımi ben biliyorum bu yolda olanlara bu anlamda rehber olmak istedim çok güzel ilgilendi Bülent hoca ve çok dikkatli ilerliyor başlamadı mesela bruksel yücel hoca hemen başladını hic ilgilenmedi bilr adam sırf para onların derdi ilaç verdi kontrol verdi duruma göre öbür adete başlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…