Kuzumm bende seçmedimm hatta Cem Hoca’da seçmedi
Nasıl heyecanlısın heyacanını buradan hissedebiliyorum
Embriyolog seçiyor kuzum
Benim 6. gün geriden ve yavaş gelen 5AA vardı ama embriyog 5. Gün 4AA embriyoyu tercih etti iyide yapmış
Bize sormadılar hangisini transfer edelim diye bizde sormadık açıkçası
Embriyo yapıştırma yaptırdık canım biz
Benimde anksiyetem var çok iyi anlıyorum sizi

Sağol canım içimi rahatlattın sanki ikisini de transfer ettirmessem ve negatif sonuç alırsam kendimi suçlarım gibi hissediyorum.Stres oldum anksiyetem tavan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum darısı başıma benim için de dua et

Ederim etmem mi hiç
ikiz gebelik çok ciddi iş
Her yönüyle düşün
Kocalaar ister ama onları sen taşıcaksın. Risklerini sen yüreğinde hissedeceksin. Anksiyete varmış bide. Doğumdan sonrası falan
Allah nasip ederse tek embriyodan da nasip eder tek yumurta ikizi diye birşeyde var
Ben kenardaki dondurulmuş embriyolarımada güvendim ne yalan söyliyim.
O yüzden her yönden düşün kuzumm
Ama tek embriyodan yüksek beta sonucu elde ettim ben Rabbim’e şükürler olsun

Sağol kuzum benim amh düşük, çikolata kisti var ve toplam 2 tanecik var

selam herkese,
valla ben de seninle benzer durumdayım, çok kolay bi süreç değil biliyorum. 5. denemeye gidiyorum demişsin, gerçekten azmine hayran kaldım umarım bu sefer olur
bu prp sonrası tüp bebek zamanı mevzusu baya konuşuluyor, bülent tıraş hocayı da çok duydum ama dediğin gibi fiyatlar uçmuş resmen, euro bazlı olunca daha da zor oluyo tabi yurtdışından gelince.
ben de bi ara araştırırken görmüştüm, ankarada doç dr bora coşkun var, prp konusunda baya iyiler diyorlar. hem hastalarıyla birebir ilgileniyo hem de prp sonrası iyi sonuç alanlar olmuş baya.
ankaraya gitmek zor olur mu bilemem ama belki maliyet açısından daha uygun olabilir diye düşündüm, bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…