yazdıklarınızı okuduktan sonra 20 senedir tuzla da oturan biri söylenecek çok söz var diyebilirim.ben merkeze yakın oturuyorum.fabrikanın koku olayından bahsetmişsiniz,bu koku artık kalıcı oldu,çözüm bir türlü bulunamıyor maalesef.deri sanayinin kokusu.önceleri merkezde bu kadar fazla hissedilmiyordu,pazar yolu daha da beter diyebilirim.kiptaş konutları merkezi biryer isteyenlere uzak kalıyor bence.aynı fiyata yayla civarlarından ,hatta çınar -yayla arası kiralık evler var.yalnız bu kentleşme projelerinden dolayı bazı siteleri tutarken dikkat edin .çünkü 6ay-1sene sonra başka yere taşınmak zorunda kalabilirsiniz?şifa mh.konusunda da çok dedikodular var,ama her duyduğunuza da inanmayın derim.kimi iyi der,kimi kötü ...
okul olarak merkezde çağrıbey vardır,öğretmenleri falan iyi diyebilirm.ben ve kardeşim de oradan mezunuz.bir yanında lise,bir yanında da sağlık ocağımız var.burası da yürüyerek merkeze 5-7 dk uzaklıkta.bana göre herşey elimin altında .yada artık çok iyi bildiğim biryer olduğu için bana öyle geliyor :)))buna siz karar verinzaten ben de merkezde esnaflık yapıyorum.
hastanelere gelince ;isim değiştiren hastanelerden oldum olası hep uzak dururum nedense,boşu boşuna isim değişikliği yapmazlar zaten.(burada altını çizerim bunlar benim şahsi fikirlerimdir,kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yoktur)tuzla tıp merkezi eve yakın olduğu için acil durumlarda başvurabileceğim bir yer,fakat hernekadar acil olursa olsun pendik bölge ye girmeyi tercih ediyorum.migren ağrılarımdan dolayı hiçbir teşhiş koymayı teklif etmeyen ,her ağrımda bana tedavi olarak serum uygulayan biryer malesef.şimdi de veremediğim kilolarımın belası.gisbir hastanesi de var.bence herkezin hastaneler konusunda başından gecenlere göre iyi kötü bir yorumu vardır,doktoruna gidersin beğenmezsen başka hastaneye...ben senelerdir eve yakın diye gidiyordum ama artık arabayla gidilen yolu gözüm görmüyor valla.yaklaşık 3 senedir de bölge hastanesinin birsürü doktoruyla da görüşmüşümdür.ben kendim ve ailem adına memnunum,en azından memnun olmadığım konularda başhekime çıkıp şikayetimi iletiyor,dinleniyor,bu konuda tarafıma da yardımcı olunuyor,doğumumu da orda yaptım çok şükür.
tuzlayla ilgili merak edilenler varsa memnuniyetle cevaplayabilirim ,yardımcı da olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla.
arkadasım tesekkr ederm...biz evi mimar sinan mah.den kiptas konutlarından tuttuk ..yakıonda da tasınacagz..site gördgm kadaryla güzel cevresi de sakin...ben avrupa yakasından tasınacagm ..inş.pişman olmam