İstanbul Uygun Fiyata Burun Estetiği?

MaidSama34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
7
0
1
28
Üniversite öğrencisiyim.Kendim çabalayarak biraz birikim yaptım.3000-4000 tl gibi bir fiyata önerebileceğiniz doktor varmı.Ailem istanbul çi istiyor o yüzden şehirdisi önermezseniz sevi irim.

Doktor önemli iyi araştırma yapmak lazım. Dün bir kız vefat etti malesef ameliyat yüzünden. O yüzden iyi seçim yapmak lazım nerede ucuz algı yapmamak lazım yinede 3-4 bine iyi doktorlar vardır.

Arkadaşlar bu fiyata hiç doktor yok mu.;İllaki birileri araştırırken denk gelmiştir.Yardımcı olursanız sevinirim.

Üniversite öğrencisiyim.Kendim çabalayarak biraz birikim yaptım.3000-4000 tl gibi bir fiyata önerebileceğiniz doktor varmı.Ailem istanbul çi istiyor o yüzden şehirdisi önermezseniz sevi irim.

Op dr Fatih sadıkoğlu
Ben ona ameliyat oldum
Hem cok memnun kaldım hem de fiyatlar piyasaya göre cok uygun fiyata

Op dr Fatih sadıkoğlu
Ben ona ameliyat oldum
Hem cok memnun kaldım hem de fiyatlar piyasaya göre cok uygun fiyata
Doktor arayan genç bir kıza büyük ihtimalle eşiniz olan doktorun reklamını yapmanız ne kadar etik oldu acaba?
Direkt eşi olduğunuzu belirtseydiniz daha şık olurdu.

Son düzenleme:
Ilker Kocak 3 bine yapiyorum demisti, instadan bakabilirsin yaptigi burunlara
4500 fiyat verdi.Bu sesle kırma olayıyla yapılıyormuş.Ama hiç yorum bulamadığımdan biraz soğuğum.Piezo idi galiba.Bu yöntemle ameliyat olan varsa bilgi verirse herkes faydalanır.

Bende amelayt oldum senin verdigin rakamlar ideal fiyat aslinda. Benim doktorumda oyle pahali degildi 4bin 5bin arasi cok iyi doktorlar var. Ama kimdir, nerede yapiyor, ornekleri var mi hepsi onemli tabi. Iyi arastirmak gerekiyor. Bir de referans gercekten onemli bir dktora referanssiz gitmemek lazim diye dusunuyorum

5 bin tl olarak volkan kahyayı öneririm
seni biraz aşıyor ama
acelesi yoksa iş sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşün istersen

5 bin tl olarak volkan kahyayı öneririm
seni biraz aşıyor ama
acelesi yoksa iş sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşün istersen

Volkan kahya nin 2017 fiyatı bu bahsettiği iz fiyat değil mi? Bir de hangi cerrahi yöntemi uyguluyor? Ve yeri nerededir?

Canım selçuk yazan la görüş derim.cok memnunum.istersen instagram hesabından hocanın yaptığı ameliyatlara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…