- 28 Ocak 2017
- 7
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi MaidSama34
-
Üniversite öğrencisiyim.Kendim çabalayarak biraz birikim yaptım.3000-4000 tl gibi bir fiyata önerebileceğiniz doktor varmı.Ailem istanbul çi istiyor o yüzden şehirdisi önermezseniz sevi irim.
Doktor arayan genç bir kıza büyük ihtimalle eşiniz olan doktorun reklamını yapmanız ne kadar etik oldu acaba?Op dr Fatih sadıkoğlu
Ben ona ameliyat oldum
Hem cok memnun kaldım hem de fiyatlar piyasaya göre cok uygun fiyata
4500 fiyat verdi.Bu sesle kırma olayıyla yapılıyormuş.Ama hiç yorum bulamadığımdan biraz soğuğum.Piezo idi galiba.Bu yöntemle ameliyat olan varsa bilgi verirse herkes faydalanır.Ilker Kocak 3 bine yapiyorum demisti, instadan bakabilirsin yaptigi burunlara
Çok beğendim.Hastalarının burunları çok güzel5 bin tl olarak volkan kahyayı öneririm
seni biraz aşıyor ama
acelesi yoksa iş sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşün istersen
5 bin tl olarak volkan kahyayı öneririm
seni biraz aşıyor ama
acelesi yoksa iş sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşün istersen
2016 da sormuştum, detaylı bilgi almak istiyorsanız arayabilirsiniz asistanını, istanbuldaVolkan kahya nin 2017 fiyatı bu bahsettiği iz fiyat değil mi? Bir de hangi cerrahi yöntemi uyguluyor? Ve yeri nerededir?
Volkan kahya nin 2017 fiyatı bu bahsettiği iz fiyat değil mi? Bir de hangi cerrahi yöntemi uyguluyor? Ve yeri nerededir?
Şuan 6000 tl imoş fiyatVolkan kahya nin 2017 fiyatı bu bahsettiği iz fiyat değil mi? Bir de hangi cerrahi yöntemi uyguluyor? Ve yeri nerededir?
Canım selçuk yazan la görüş derim.cok memnunum.istersen instagram hesabından hocanın yaptığı ameliyatlara bak.Üniversite öğrencisiyim.Kendim çabalayarak biraz birikim yaptım.3000-4000 tl gibi bir fiyata önerebileceğiniz doktor varmı.Ailem istanbul çi istiyor o yüzden şehirdisi önermezseniz sevi irim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?