- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.857
- 133
teşekkürler canım başka yapılması gereken ne var nasıl besleniyorsunuz??Aynen transferden sonra ilk 3 gün önemli sonrası gene dikkatli ama ilk günler daha önemli canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım başka yapılması gereken ne var nasıl besleniyorsunuz??Aynen transferden sonra ilk 3 gün önemli sonrası gene dikkatli ama ilk günler daha önemli canım
yaklaşık 8 bin 3 küsur tedavi kalanı ilaçKızlar raporsuz fiyatını biliyor musunuz Zeynep kamilin
3.500 fiyatı tabi bide ilaçlar vs var onlarda pahalı tutuyor zatenKızlar raporsuz fiyatını biliyor musunuz Zeynep kamilin
Valla benim bildiğim havuç veya havuç suyu kabak çekirdeği ceviz avokado diye biliyorum doğrumu yanlış mı bilmem amateşekkürler canım başka yapılması gereken ne var nasıl besleniyorsunuz??
ben aret kamar ve cem çelikten randevu aldım yarında bir haftalığına memlekete gidicem kafayı boşaltıp döneyim bi sonuca varırım diye düşündümValla benim bildiğim havuç veya havuç suyu kabak çekirdeği ceviz avokado diye biliyorum doğrumu yanlış mı bilmem amasen karar verebildin mi canım nerde yaptırıcağına
Ücretsiz ön görüşmeleri yok diye biliyorum doğrumu? Hadi hayırlısı bakalım ikiside iyi doktorlar duyduklarım hakkın da hayırlısı canım. Kafanı dinle keyfine bak iyi gelir umarımben aret kamar ve cem çelikten randevu aldım yarında bir haftalığına memlekete gidicem kafayı boşaltıp döneyim bi sonuca varırım diye düşündüm
Cok ıyı yapmıssin cnm bende gıdıcem haftaya acaıp dolu kafam.ben aret kamar ve cem çelikten randevu aldım yarında bir haftalığına memlekete gidicem kafayı boşaltıp döneyim bi sonuca varırım diye düşündüm
çok iyi geldi bana tatil stresi attım kafayı boşalttım canım zeynep kamilde para ile donduruluyormuş diye duydum sen 2 kez nerde denemiştin??Cok ıyı yapmıssin cnm bende gıdıcem haftaya acaıp dolu kafam.
O zaman ıyıymıs cnm ben bahcecı de denedimçok iyi geldi bana tatil stresi attım kafayı boşalttım canım zeynep kamilde para ile donduruluyormuş diye duydum sen 2 kez nerde denemiştin??
canım zeynep kamilde dondurma varmış 1250 gibi bir fiyatı varmış geçen bi arkadaş söyledi ben de araştırıyorumKızlar bende martta baslıcam Zeynep kamile dondurma olayını bilmiyordum. Benım zaten erken menopoz az yumurta var. Birde zaten 2 basarısız denemem oldu. Taze transfer oldu acıkcası dondurulmusun daha sansı oldugunu duydum hep.![]()
daha önce yazışmışız baktım bi geçmişe tatilde fena sıfırladım bu olaylarıO zaman ıyıymıs cnm ben bahcecı de denedim
Merhaba aynı sorun bendede var erken menopoz ilk denemem zeynep kamildi yumurta dondurma çok çok kaliteli olursa yapıyorlar ve 3.gün taze tranfer yapıyorlar benim 6 tane toplanmıştı 4 tanesi döllendi 1i transfer diğerleri iyi kalite olmadığı için çöpKızlar bende martta baslıcam Zeynep kamile dondurma olayını bilmiyordum. Benım zaten erken menopoz az yumurta var. Birde zaten 2 basarısız denemem oldu. Taze transfer oldu acıkcası dondurulmusun daha sansı oldugunu duydum hep.![]()
Ewt cnm bugun gıttım doktora bende gordum saolcanım zeynep kamilde dondurma varmış 1250 gibi bir fiyatı varmış geçen bi arkadaş söyledi ben de araştırıyorum
Dogrudur cnm konusmusuzdurdaha önce yazışmışız baktım bi geçmişe tatilde fena sıfırladım bu olaylarıcem çelik ben de düşünüyordum şimdi başka dr arıyorum zeynep kamile de yarın gidip konuşucam ...sen de amh düşük galiba direkt tüp bebekten rapor çıkar sana
5 gunu beklemıyolarmı cnmMerhaba aynı sorun bendede var erken menopoz ilk denemem zeynep kamildi yumurta dondurma çok çok kaliteli olursa yapıyorlar ve 3.gün taze tranfer yapıyorlar benim 6 tane toplanmıştı 4 tanesi döllendi 1i transfer diğerleri iyi kalite olmadığı için çöp
Yok maalesef beklemiyorlar bende ilk 5.gün fln diyordum meğer toplanan günü ve transfer edilen günü saymadıkları için 3. Gün oluyormuş5 gunu beklemıyolarmı cnmiyice kafam karıstı durumunuza gore ıyı yumurta toplanmıs. Elinizde emrıyo kalmaması kotu sil bastan. Bende ondan korkuyorum. Yenimi transfer oldunuz
3.günün şansı cok az neye dayanarak yapıyorlarkı. Benım 5.gun kaliteli emrıyo tutmadı 3.günün sansı o zaman hıc olmaz. Sonucda Bı emek war ortada maddi maneviYok maalesef beklemiyorlar bende ilk 5.gün fln diyordum meğer toplanan günü ve transfer edilen günü saymadıkları için 3. Gün oluyormuşgeçen sene şubat ayıydı şimdi tekrar başladım bu sefer özelde 9 tane toplandı ama 5. Güne ancak 2 tanesi geldi donduruldular transferi bekliyorum. Kafanın karışması normal canım 2 kere dışarda denemişsin şansını dene istersen ama yumurta dondurma maalesef zor bunu bilde
Canım zeynep kamilde şu var sıradaki modu pek umursamıyorlar benim doktor kanalı bulamadı transferde beni zorladı sonrasında kanamam oldu hemşireler ilgilenmedi bile bişey olmaz diyip geçiştirdiler3.günün şansı cok az neye dayanarak yapıyorlarkı. Benım 5.gun kaliteli emrıyo tutmadı 3.günün sansı o zaman hıc olmaz. Sonucda Bı emek war ortada maddi maneviınsallah bekleyerek wakıt kaybetmiyorumdur