Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

teşekkürler canım başka yapılması gereken ne var nasıl besleniyorsunuz??
Valla benim bildiğim havuç veya havuç suyu kabak çekirdeği ceviz avokado diye biliyorum doğrumu yanlış mı bilmem ama 🙈 sen karar verebildin mi canım nerde yaptırıcağına

Valla benim bildiğim havuç veya havuç suyu kabak çekirdeği ceviz avokado diye biliyorum doğrumu yanlış mı bilmem ama 🙈 sen karar verebildin mi canım nerde yaptırıcağına
ben aret kamar ve cem çelikten randevu aldım yarında bir haftalığına memlekete gidicem kafayı boşaltıp döneyim bi sonuca varırım diye düşündüm

ben aret kamar ve cem çelikten randevu aldım yarında bir haftalığına memlekete gidicem kafayı boşaltıp döneyim bi sonuca varırım diye düşündüm
Ücretsiz ön görüşmeleri yok diye biliyorum doğrumu? Hadi hayırlısı bakalım ikiside iyi doktorlar duyduklarım hakkın da hayırlısı canım. Kafanı dinle keyfine bak iyi gelir umarım 🙏

Kızlar bende martta baslıcam Zeynep kamile dondurma olayını bilmiyordum. Benım zaten erken menopoz az yumurta var. Birde zaten 2 basarısız denemem oldu. Taze transfer oldu acıkcası dondurulmusun daha sansı oldugunu duydum hep. 😔

Kızlar bende martta baslıcam Zeynep kamile dondurma olayını bilmiyordum. Benım zaten erken menopoz az yumurta var. Birde zaten 2 basarısız denemem oldu. Taze transfer oldu acıkcası dondurulmusun daha sansı oldugunu duydum hep. 😔
canım zeynep kamilde dondurma varmış 1250 gibi bir fiyatı varmış geçen bi arkadaş söyledi ben de araştırıyorum

O zaman ıyıymıs cnm ben bahcecı de denedim
daha önce yazışmışız baktım bi geçmişe tatilde fena sıfırladım bu olayları :D cem çelik ben de düşünüyordum şimdi başka dr arıyorum zeynep kamile de yarın gidip konuşucam ...sen de amh düşük galiba direkt tüp bebekten rapor çıkar sana

Merhaba aynı sorun bendede var erken menopoz ilk denemem zeynep kamildi yumurta dondurma çok çok kaliteli olursa yapıyorlar ve 3.gün taze tranfer yapıyorlar benim 6 tane toplanmıştı 4 tanesi döllendi 1i transfer diğerleri iyi kalite olmadığı için çöp

daha önce yazışmışız baktım bi geçmişe tatilde fena sıfırladım bu olayları :KK70: cem çelik ben de düşünüyordum şimdi başka dr arıyorum zeynep kamile de yarın gidip konuşucam ...sen de amh düşük galiba direkt tüp bebekten rapor çıkar sana
Dogrudur cnm konusmusuzdur🥰 cem celık ameliyatta cok basarili cok sukur benimde guzel gectı. Ben bu sefer devlet hakkımı kullanım dedım acıkcası. Olmazsa yine cem hocayı dusunuyorum ama artık olucak gozuyle bakıyorum 😙🙄🙂🙈 benım amh cok dusuktu cnm rapor hemen cıkar dediler. Cok sukur cıktı. Ama tabi rapor sureci uzun suruyor 0.78 amh sonra 1 kusur cıktı

Merhaba aynı sorun bendede var erken menopoz ilk denemem zeynep kamildi yumurta dondurma çok çok kaliteli olursa yapıyorlar ve 3.gün taze tranfer yapıyorlar benim 6 tane toplanmıştı 4 tanesi döllendi 1i transfer diğerleri iyi kalite olmadığı için çöp
5 gunu beklemıyolarmı cnm 😔 iyice kafam karıstı durumunuza gore ıyı yumurta toplanmıs. Elinizde emrıyo kalmaması kotu sil bastan. Bende ondan korkuyorum. Yenimi transfer oldunuz

5 gunu beklemıyolarmı cnm 😔 iyice kafam karıstı durumunuza gore ıyı yumurta toplanmıs. Elinizde emrıyo kalmaması kotu sil bastan. Bende ondan korkuyorum. Yenimi transfer oldunuz
Yok maalesef beklemiyorlar bende ilk 5.gün fln diyordum meğer toplanan günü ve transfer edilen günü saymadıkları için 3. Gün oluyormuş 🤦🏼‍♀️ geçen sene şubat ayıydı şimdi tekrar başladım bu sefer özelde 9 tane toplandı ama 5. Güne ancak 2 tanesi geldi donduruldular transferi bekliyorum. Kafanın karışması normal canım 2 kere dışarda denemişsin şansını dene istersen ama yumurta dondurma maalesef zor bunu bilde

Yok maalesef beklemiyorlar bende ilk 5.gün fln diyordum meğer toplanan günü ve transfer edilen günü saymadıkları için 3. Gün oluyormuş 🤦🏼‍♀️ geçen sene şubat ayıydı şimdi tekrar başladım bu sefer özelde 9 tane toplandı ama 5. Güne ancak 2 tanesi geldi donduruldular transferi bekliyorum. Kafanın karışması normal canım 2 kere dışarda denemişsin şansını dene istersen ama yumurta dondurma maalesef zor bunu bilde
3.günün şansı cok az neye dayanarak yapıyorlarkı. Benım 5.gun kaliteli emrıyo tutmadı 3.günün sansı o zaman hıc olmaz. Sonucda Bı emek war ortada maddi manevi 😔 ınsallah bekleyerek wakıt kaybetmiyorumdur

3.günün şansı cok az neye dayanarak yapıyorlarkı. Benım 5.gun kaliteli emrıyo tutmadı 3.günün sansı o zaman hıc olmaz. Sonucda Bı emek war ortada maddi manevi 😔 ınsallah bekleyerek wakıt kaybetmiyorumdur
Canım zeynep kamilde şu var sıradaki modu pek umursamıyorlar benim doktor kanalı bulamadı transferde beni zorladı sonrasında kanamam oldu hemşireler ilgilenmedi bile bişey olmaz diyip geçiştirdiler 😔 birazda şansa kalmış bişey özelde 5.gün olanı tutmazda devlette 3.gün olan tutar rabbim ne zaman anlımıza yazılmışsa o zaman vakti gelmiştir. Sende rapor varmı ?

Evet cnm raporum var mart ayına gün vermişlerdi. Kasımdan beri bekliyorum. Ya bıde benım transferde narkozlu olmustu😔 muayene bile zor oluyorum. Sımdıden stres bastı valla. Orası öle devlet, özel 3.gun, 5 gun Rabbım nasıp edince hepsı oluyor. Vakti saati gelince. Allah hepımızın yardımcısı olsun🌼 insallah birbirimize guzel haberler veririz. Artık sansımıza ne denk gelirse🙂🙄

Back
X