• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul

minnossumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
706
20
38
İstanbul
Istanbulda oturan gelinler gelin dertleselimm :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
biyerden başlamak lazım anlatmaya ama dimi...
en çok hangisi rahatsız ediyosa ondan başla istersen....

biyerden başlamak lazım anlatmaya ama dimi...
en çok hangisi rahatsız ediyosa ondan başla istersen....

En cok kv sevmek istiyorum iyi olmak istiyorm ama.gecmste yaptiklarini unutamiyorm smdi istedigi kadr iyi olsun gormek bile gelmiyor icimden :(( beni alirken benm kizim yok bu benm.kizim olucak dedi agzimada sictii aslnda suanda iyi ama smdiki iyiligi kotulugunu silmiyor bana kufur bile etti mesela evde bisi olsun bnde fikrimi soyluyordum bu ev benm bu evde ne olucaksa ben karar vrririm disardan gelen kimse karar veremez diyordu :(

Son düzenleme:
En cok kv sevmek istiyorum iyi olmak istiyorm ama.gecmste yaptiklarini unutamiyorm smdi istedigi kadr iyi olsun gormek bile gelmiyor icimden :(( beni alirken benm kizim yok bu benm.kizim olucak dedi agzimada sictii aslnda suanda iyi ama smdiki iyiligi kotulugunu silmiyor bana kufur bile etti mesela evde bisi olsun bnde fikrimi soyluyordum bu ev benm bu evde ne olucaksa ben karar vrririm disardan gelen kimse karar veremez diyordu :(

birliktemi yaşıyosunuz....
sen çalışıyomusun...
kaç yıllık evlisin...
çocuk varmı...
eşin ne diyo bu duruma....

çok soru sordum galiba...

Istanbulda oturan gelinler gelin dertleselimm :((

İstanbuluuuum gözümde tütüyor :5: 15 gün oldu ayrı kaldım.... Gerçi ben gelin falan değilim, ondan mı dertli değil de hasretliyim sadece :44:
.

birliktemi yaşıyosunuz....
sen çalışıyomusun...
kaç yıllık evlisin...
çocuk varmı...
eşin ne diyo bu duruma....

çok soru sordum galiba...

Hayir evlerimiz ayri calisiyorjm 1.5 yillik evliyim bebis yok (: esim hep benden yana hep beni korudu hep arkamdaydi o oyle diyince oda bu aileden biri onunda fikirleri olucak o zaman karar alirken bizi cagirmayn dedi oda surat astii bitek bu degil ki kble kv ayri benm kble ama.gorusuyorlardi baskasiyla evli olmasina ragmen kvlere hala karisiyordu iste ben borc icin altinlarimi bozdurucaktm esimle oyle karar almistik kb duymus beni aradi bana sen beni daha tanimamissn sen kim oluyorsn da altinlari bozdurursn benden izin aldn mi bende sen kimsn cocklarini atmis gitmissin senden ne izin istiycem dedm oda sen beni daha tanimiyorsn sana neler yapicam gor dedi bende suratina kapattm esime soyledm babasiyla birbirine girdi smdi kusuz

ooovvvv kadına bak....
eşin arkanda madem sen hiiiç muhattap olma...
bırak eşin halletsin....

En iyisi herlde evlenmemek :)

Yok canım ya, yalnız yalnız da bir yere kadar :) Eşin arkandaymış, ne güzel. :nazar: Herşey rayına oturur er geç. Sen eski konuları hatırlayıp canını sıkma yeterki. Baktın geçmiş dertlerden aklına geliyor, hemen kafanı dağıtacak bişeye yönel. Fitne, fesat, vesvese şeytanın işi, huzurlu şükür içinde olmamız hoşuna gitmiyor.

Güzel olanı görelim, mutlu olalım inşallah. Huzurlu bir yuva diliyorum size. :16:

.

ooovvvv kadına bak....
eşin arkanda madem sen hiiiç muhattap olma...
bırak eşin halletsin....

Hallediyor ama iyicr kafamda yer etti yptiklari sulaleside herseye karisiyor kuzeni geliyor bize bak iste senden snra evlenenlern cocugu oldu senin niye olmuyor dedi bana bende biz istemiyoruz dedm he anladm sorun var herlde dedi bana onada gelme.bir daha bana dedm adim kotuye cikti

Yok canım ya, yalnız yalnız da bir yere kadar :) Eşin arkandaymış, ne güzel. :nazar: Herşey rayına oturur er geç. Sen eski konuları hatırlayıp canını sıkma yeterki. Baktın geçmiş dertlerden aklına geliyor, hemen kafanı dağıtacak bişeye yönel. Fitne, fesat, vesvese şeytanın işi, huzurlu şükür içinde olmamız hoşuna gitmiyor.

Güzel olanı görelim, mutlu olalım inşallah. Huzurlu bir yuva diliyorum size. :16:

.

Iyi dileklern icin tsk ederm inss bende sana kalbine gore bi es diliyorum (:

Hallediyor ama iyicr kafamda yer etti yptiklari sulaleside herseye karisiyor kuzeni geliyor bize bak iste senden snra evlenenlern cocugu oldu senin niye olmuyor dedi bana bende biz istemiyoruz dedm he anladm sorun var herlde dedi bana onada gelme.bir daha bana dedm adim kotuye cikti

görüşmek zorundamısın...

Esimde gorusmuyor ki ben niye gorusuym evlilik zor ve cook emek isteyen brsey annem soylrdide inanmazdim

öyle ne yazıkki...
ama seni en azından eşin destekmiş sana...
hiç destek olmayan eşini ailesine ezdiren erkeklerde var...
en güzeli bekarlık valla...

Back
X