Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmadı malesef googlelamayı bende biliyorum ancak onların hiç biri 15 kişiden aşağı yapmıyor 15 kişi de bana çok fazla.Şunların hiç biri uygun olmadı mı cidden?
https://www.google.com.tr/search?si....3.QwkCX0OyAA8#q=istanbul+butik+pasta+sipariş
Gugıllamayı bilmiyorsunuzdur demedim ki, içlerinden bazılarını ziyaret etmemiş olabilirsiniz, armutcom falan.olmadı malesef googlelamayı bende biliyorum ancak onların hiç biri 15 kişiden aşağı yapmıyor 15 kişi de bana çok fazla.
armut.com a da baktım ancak orası şahıslara yönlendiriyor ben de garanti olsun diye yeri olan bir yer arıyorum yanı amatörce olmasın bir mekan bir pastane olsun istiyorum.2-3 gündür nette girmediğim sayfa kalmadı şahısları da aradım bugün son çare ama 10 kişiden aşağı yapmıyor çoğu.bana 6 kişi bile fazla.belki burada daha önce yaptıran bir yer bilen vardır diyerek sordum :)Gugıllamayı bilmiyorsunuzdur demedim ki, içlerinden bazılarını ziyaret etmemiş olabilirsiniz, armutcom falan.
bdv dışı derken ? bu da benim derdim ve burada kimse bunu görmeyecek.saçma bir taşıma yönteminiz var.bdv dışı bir konu daha. taşıyalım yemek bölümüne
şurda bir tane bile benim konuma benzeyen konu yok.bdv dışı bir konu daha. taşıyalım yemek bölümüne
İstanbul esenyurt tayim uygun fiyat butik pasta kurabiye ve konsept çalışmaları yapıyorum 0554 ..... adım mutlaka lazım olur birgün msjinizin suresi çok geçmiş amaarkadaşlar burdaki dertlerin yanında çok tatlı bir dert ancak tüm araştırmalarıma rağmen uygun bir şeyler bulamadım.
istanbulda 6 kişilik butik pasta yapan bir yer biliyor musunuz pastane vs de olur mümkünse 100 tlyi geçmesin.çok aradım ama bulamadım özel yapım olacak temalı.
Ben yardımcı olabilir sanırım size esenyurttayim 0554 .... suresi geçmiş mesajinizi n ama mutlaka birgün lazım olur:)armut.com a da baktım ancak orası şahıslara yönlendiriyor ben de garanti olsun diye yeri olan bir yer arıyorum yanı amatörce olmasın bir mekan bir pastane olsun istiyorum.2-3 gündür nette girmediğim sayfa kalmadı şahısları da aradım bugün son çare ama 10 kişiden aşağı yapmıyor çoğu.bana 6 kişi bile fazla.belki burada daha önce yaptıran bir yer bilen vardır diyerek sordum :)