Aşılama İstanbulda aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bağcılar medipolde asılama yarın sabah olacagım.fiyat 1250 mutlaka rapor isteyin çıkartsınlar ilaçlar uyguna geliyor.rapor ücreti 30 tl.

Merhaba arkadaşlar bu hastanede rapor işi nasıl oluyor ne gibi islemlerden sonra rapor alabiliriz ben sadece universite hastaneleri veriyor sandım şartlar ne peki yardımci olur musunuz ben aslında bahçeciyi dusunuyorum

Pardon üniversite hasranesiymis bahsettiğin hastane peki şartlar ne bahçeci ile görüştükten sonda aşılama da ısrarcı olurlarsa bide burayla görüşeyim o halde çünkü hiç aşılama yapılmadı ilk olarak aşılama yapacaklardir büyük ihtimal 18 ay tedavi gördüm klomen ovitrelle hepsi defalarca denendi

Pardon üniversite hasranesiymis bahsettiğin hastane peki şartlar ne bahçeci ile görüştükten sonda aşılama da ısrarcı olurlarsa bide burayla görüşeyim o halde çünkü hiç aşılama yapılmadı ilk olarak aşılama yapacaklardir büyük ihtimal 18 ay tedavi gördüm klomen ovitrelle hepsi defalarca denendi
3 yıllık evlilik şartı aranıyordu ben yaptırdigim zaman bide erkek veya kadında ki soruna bakıyorlar sanırım bende rezerv azlığı vardı 30 TL di galiba rapor çıkarırken 1000 doz ilaç raporla alabiliyorsun bayağı uygu oluyor

Back
X