Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bu hastanede rapor işi nasıl oluyor ne gibi islemlerden sonra rapor alabiliriz ben sadece universite hastaneleri veriyor sandım şartlar ne peki yardımci olur musunuz ben aslında bahçeciyi dusunuyorum
Pardon üniversite hasranesiymis bahsettiğin hastane peki şartlar ne bahçeci ile görüştükten sonda aşılama da ısrarcı olurlarsa bide burayla görüşeyim o halde çünkü hiç aşılama yapılmadı ilk olarak aşılama yapacaklardir büyük ihtimal 18 ay tedavi gördüm klomen ovitrelle hepsi defalarca denendi
Pardon üniversite hasranesiymis bahsettiğin hastane peki şartlar ne bahçeci ile görüştükten sonda aşılama da ısrarcı olurlarsa bide burayla görüşeyim o halde çünkü hiç aşılama yapılmadı ilk olarak aşılama yapacaklardir büyük ihtimal 18 ay tedavi gördüm klomen ovitrelle hepsi defalarca denendi
3 yıllık evlilik şartı aranıyordu ben yaptırdigim zaman bide erkek veya kadında ki soruna bakıyorlar sanırım bende rezerv azlığı vardı 30 TL di galiba rapor çıkarırken 1000 doz ilaç raporla alabiliyorsun bayağı uygu oluyor